CANON DIGITAL IXUS 100 vs PANASONIC TZ7....

johnythedirector

Established Member
23 November 2008
171
Ανεξαρτήτως χρημάτων θέλω μια πολύ καλη compact..

To θέμα ειναι όμως πως θέλω να την έχω πάντα μαζί μου, και να μη λέω κάθε φορά .."ωραία μηχανή , αλλα ποιος την κουβαλά τώρα?"

Η panasonic είναι καλύτερη το ξέρω...το θέμα είναι μήπως απλά είναι λίγπ καλύτερη...γτ είναι και 120 ευρώ ακριβότερη...

Η canon που αναφέρω είναι πραγματικά τσέπης, και τα sites λένε πολύ καλά σχόλια..

Τι να κάνω????????? help me plz!!!!!!!!:FSGSFGS4:

Ανεξαρτήτως χρημάτων θέλω μια πολύ καλη compact..

To θέμα ειναι όμως πως θέλω να την έχω πάντα μαζί μου, και να μη λέω κάθε φορά .."ωραία μηχανή , αλλα ποιος την κουβαλά τώρα?"

Η panasonic είναι καλύτερη το ξέρω...το θέμα είναι μήπως απλά είναι λίγπ καλύτερη...γτ είναι και 120 ευρώ ακριβότερη...

Η canon που αναφέρω είναι πραγματικά τσέπης, και τα sites λένε πολύ καλά σχόλια..

Τι να κάνω????????? help me plz!!!!!!!!:FSGSFGS4:

Καποιος????????????

Έχει το saturn την canon στα 239 και δώρο εισητήριο blue star. Εγώ την πήρα για την γυναίκα (την κόκκινη) και νομίζω είναι πάρα πολύ καλή. Έχει και hdmi έξοδο και είναι πραγματικά compact.

Αν θέλεις την καλύτερη κόμπακτ παίρνεις ή PANASONIC LX3 ή CANON G10. Φυσικά θα πρέπει να μπορείς να τις χειριστείς και να μη μείνεις στο auto.

Αλλά όταν κάποιος ζητά το απόλυτο, είναι φυσικό να ξέρει τι ζητά και πώς να το χρησιμοποιεί, έτσι δεν είναι;

Από τις 2 που αναφέρεις θα αγόραζα (και σκέφτομαι να αγοράσω) την TZ7, χωρις αυτό να σημαινει οτι η Canon δεν είναι καλή..

Νομιζω οτι όποια από τις 2 και αν πάρεις θα κάνεις μια πολύ καλή αγορά.

Μετά από αυτές προσωπικά η μόνη αλλη compact που θα κοιταζα (αν και τσιμπάει αρκετά) ειναι η Panasonic LX3

Όντας ολίγο άσχετος περι φωτογραφικών, θα σταθώ περισσότερο στην γνώμη του Βλάση, οπότε PANASONIC LX3 ή CANON G10.