Canon dSLR στα 1080p;

17 June 2006
26,730
Αθήνα
Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση:
Υπάρχει Canon dSLR που να τραβάει βίντεο στα 1080p;

Αναρωτιέμαι αν έφτασε η στιγμή για να έχουμε 2 σε 1 χωρίς συμβιβασμούς όμως στην ποιότητα.

Thank you! :2thumb22sup:

EOS rebel t2i

canon-eos-rebel-t2i.jpg

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις άλλα άκυρο με αυτά που είδα στο θέμα της 7D στο θέμα του video.
Μόνο και μονο που μιλάμε για manual focus και zoom τελείωσε το θέμα της βιντεοκάμερας. Αν είναι να σπουδάσω εικονολήπτης και να γεμίζω το πορτμπαγκάζ συμπράγκαλα για να τραβήξουμε τα παιδιά ή μια εκδρομή να μου λείπει το βύσινο...

dedicated καμερούλα και σε 5-6 χρόνια το ξαναβλέπουμε.

Καλή η τρέλα, αλλά συγνώμη μετράει πρώτα η ευχρηστία/φορητότητα στο θέμα του βίντεο.

Θεωρώ ότι η πρώτη συσκευή που θα βγει σε μέγεθος κινητού τηλεφώνου που να είναι κινητό, pc , να τραβάει (πάνω από το μέτριο) φωτογραφίες και βίντεο θα πουλήσει τρελά.

Υ.Γ. και είχα χαρεί προς στιγμής...

Re: Απάντηση: Canon dSLR στα 1080p;

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις άλλα άκυρο με αυτά που είδα στο θέμα της 7D στο θέμα του video.
Μόνο και μονο που μιλάμε για manual focus και zoom τελείωσε το θέμα της βιντεοκάμερας. Αν είναι να σπουδάσω εικονολήπτης και να γεμίζω το πορτμπαγκάζ συμπράγκαλα για να τραβήξουμε τα παιδιά ή μια εκδρομή να μου λείπει το βύσινο...

dedicated καμερούλα και σε 5-6 χρόνια το ξαναβλέπουμε.

Καλή η τρέλα, αλλά συγνώμη μετράει πρώτα η ευχρηστία/φορητότητα στο θέμα του βίντεο.

Υ.Γ. και είχα χαρεί προς στιγμής...

Θα συμφωνήσω... Δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα ευχρηστίας κακά τα ψέματα. Δεν είναι καθόλου πρακτικό. Και άντε να δώσεις όλο το rig σε κάποιον άλλο να σε τραβήξει πχ να σβήνεις την τούρτα με το παιδί σου.... Άστα... :flipout::flipout:

Taso, τοσο καιρο μιλαμε γι αυτα .. που ζεις ?
Εχω την 7D εδω κι ενα χρονο, η εικονα καταπληκτικη, τραβαει σε 24,25 και 30 fps καθως και σε 50-60fps σε 720.
Φυσικα και δεν ειναι βιντεοκαμερα, ουτε προκειτα να γινει.
Ειναι η φυση τους ετσι, λογω μικρου βαθους πεδιου , που δεν εχει νοημα η αυτοματη εστιαση.
Ειναι επαγγελματικα μηχανηματα και οχι για καθημερινη χρηση.

Πάντως σε ένα γάμο που είδα σήμερα είχε δύο βιντεολήπτες με canon 5d mkii με steadycam και τα σχετικά. Έχει αρχίσει να γίνεται μόδα και να το ζητάει-πληρώνει ο κόσμος το 1080 με άριστους φακούς. Απλώς λόγω του focus θέλει σίγουρα και εναλλακτική λύση να υπάρχει γιατί όλο και θα χαθεί κάποιο πλάνο ακόμη και από τον πιο έμπειρο.

Τον
attachment.php
ειχα πετυχει πριν απο ενα εξαμηνο στον perito moreno, και μου ειχε κανει εντυπωση. Θυμηθικα τον Γιαννη Σ.