Gear Acquisition Syndrome![]()
Θα ήθελα να μου πεις Καραμέλα, οι
Pentax K1 και η nikon D 750 σε τι υστερούν από την canon? Η k1 έχει κ σταθεροποίηση στο σώμα που πολλοί απαιτούν, και ποιο φτηνές είναι
Εγώ την περίμενα την 6Dii εδώ και 2-3 χρόνια, ως την καλύτερη επιλογή για εισαγωγή στον FF κόσμο, και θεωρώντας δεδομένο ότι θα κάλυπτε και τις βασικές μου βιντεοανάγκες αφού εν έτει >2015 ακόμα και τα τελευταία κινέζικα smartphone έχουν στάνταρ το 4Κ, πόσο μάλλον με φακούς Canon και μια καλή σταθεροποίηση.
Tελικά λύγισα πρόσφατα αφού την έβλεπα στα "του χρόνου" εδώ και χρόνια, και το γύρισα σε Sony. Και μετά από αυτά τα νέα, μάλλον θα'κανα το ίδιο. Θα περιμένω να δω την Mark3, μπας και τη βγάλουν σε mirrorless (όπως υπήρχε μια αντίστοιχη φήμη για τη 2 πριν κάνα χρόνο).
Θα ήθελα πολύ να μάθω πως λειτουργεί το dual pixel,Πήγαινε σε μια Pentax K1/Nikon D750 και βγάλε φώτος και βίντεο με AF από την οθόνη και μετά πιάσε μια Canon με Dual pixel και κάνε το ίδιο, κυριολεκτικά θα βάλεις τα κλάματα!!! Αιώνες μπροστά η Canon....αν προσθέσεις και την Toυch οθόνη (πολύ χρήσιμη σε φώτος και για pull focus σε βίντεο) σε συνδυασμό με το καλύτερο οπλοστάσιο φακών της αγοράς και τους αρκετούς φακούς της canon με stepping motor θα καταλάβεις γιατί η Canon είναι η πρώτη εταιρία σε πωλήσεις μηχανών...
Tzo δεν ξέρω πως ορίζει το target group της κάθε εταιρία...
Αντί να μιλήσουμε για τη μηχανή το κάναμε flame versus.
Ρε παιδιά να συγκρίνουμε οκ αλλά μην λέτε για 4k στα κινητά τηλέφωνα και περιμένετε να κάνουμε κουβέντα.
Υπάρχουν και επαγγελματίες με "παλιομοδίτικο" εξοπλισμό που κάνουν και γ@*#ο της δουλειές. Τι ορίζει τον επαγγελματία? Ο εξοπλισμός??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.