βρε Γιαννη το ειδα και το εγραψα πρωτο πρωτο για το banding πιθανόν λογω PDAF στο τεντωμα. Αυτο δειχνει ακομη περισσοτερο οτι το τεστ ειναι αξιόπιστο κατεμε
κατα τη γνωμη μου σημερα αν καποιος περνει FF για καλή αναλυση σε επιπεδο ψυρισματος ανάλογου του βιντεο που μας έδειξε πρεπει να αγοράζει ταυτόχρονα μοντέρνο αισθητήρα διπλάσιο απο τον 20αρη m43 για να δεί σημαντικές διαφορές σε αναλυση απο τους μικρούς αισθητηρες.
κατα τη γνωμη μου σημερα αν καποιος περνει FF για καλή αναλυση σε επιπεδο ψυρισματος ανάλογου του βιντεο που μας έδειξε πρεπει να αγοράζει ταυτόχρονα μοντέρνο αισθητήρα διπλάσιο απο τον 20αρη m43 για να δεί σημαντικές διαφορές σε αναλυση απο τους μικρούς αισθητηρες.
στο 00¨30 το λεει ξεκαθαρα... τα αρχεια μεταξυ EOS R kai 5D ειναι indistinguishable ...δηλ. δεν μπορεις να ξεχωρισεις ποια ειναι ποια !
Και μετα ακριβως αναφερει οτι η eos r εχει χειροτερο DR και δινει παραδειγματα , κι εκει φαινεται και το θεμα των PDAF που προκαλουν καποιο banding.
Αρα εχουμε σαν αποτελεσμα, οτι η EOS R ειναι ελαφρως χειροτερη απο την 5D ( στο θεμα αισθητηρα).
Δε νομιζω οτι χρειαζεται να πω κατι παραπανω....
Μια απορία μόνο. Γιατί τόσος ντόρος με την ποιότητα εικόνας μετά από "άνοιγμα" 4 και 5 στοπ; οκ μετρά κι αυτό, χρησιμότατο σε κάποιες περιπτωσεις, αλλά τόσο πολύ λάθος έκθεση πια; και σε ακάθρεπτη ειδικά που έχει live preview; εδώ στις dslr από το γυαλί ένας έμπειρος άντε να πέφτει μισό στοπ έξω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.