Εχω αυτη τη στιγμη μια μηχανη που παντα ονειρευομουνα... Canon EOS R5
Full frame, σχετικα μικρη κι ελαφρια, με αριστη εργονομια, πολλα Mpixel , αξιοπιστη εστιαση σε φωτο και βιντεο, πολυ καλη ποιοτητα εικονας και στα 2 επισης, πολυ καλη οθονη και μεγαλο/καλο EVF, γρηγορη ριπη, και το πιο δυσκολο... RAW video εσωτερικα!
Ηρθε σε δυσκολη για μενα περιοδο, αλλα ηταν τοσο καλη η προσφορα που δεν ηθελα να τη χασω, εστω κι αν δε ξερω αν και ποσο θα τη κρατησω και θα την αξιοποιησω.
Εχουν περασει ΠΟΛΛΕΣ μηχανες απο τα χερια μου, αλλα αυτη πραγματικα ειναι το κατι αλλο.
Καθεται οπως πρεπει στο χερι μου , χαιρεσαι να τραβας μεσα απο το μεγαλο, γρηγορο και καλο EVF , εχει τις κλασσικες 3 ροδελες των παλιων καλων Canon 5D, εχει υπεροχο ηχο κλειστρου ... γενικα χαιρεσαι να τη κρατας και να τραβας μαζι της.
Aπο την αρχη που βγηκε την ειχα βαλει στο ματι, αλλα τοτε μπορεσα να παω στην R6 , πολυ καλη μηχανη επισης, αλλα αυτη ειναι αλλο επιπεδο.
Δυστυχως δεν εχω πολυ χρονο και φακους να τη δοκιμασω, οταν τα καταφερω , θα γραψω εντυπωσεις.
Εχουν λυθει ευτυχως πολλα θεματα που ειχε αρχικα, ειδικα με την υπερθερμανση, αυτο ειναι το καλο οταν παιρνεις κατι μετα απο καιρο.
Δεν ειναι τελεια φυσικα, καμια δεν ειναι, αλλα ειναι σιγουρα αυτη που εχει πλησιασει κοντα , οσο καμια αλλη για μενα.