Και για να σε προλάβω, μην πάθεις κανένα εγκεφαλικό μόλις την πάρεις στα χέρια σου, όταν την κουνήσεις πολύ πιθανόν να ακούσεις κάποιο θόρυβο μέσα στην κάμερα σαν κάτι να είναι ξεβιδωμένο και να παίζει.
Μήν ανησυχίσεις, έτσι είναι όλες, δεν είναι πρόβλημα αλλά το stabilazer αυτό που ακούγεται.
όταν πάμε να κάνουμε ένα νέο project με τον avid και με την Canon hv30 θα κάνουμε τι?
στην περίπτωση που τραβάνε σε HDV 1920X1080 (σε maximum ποιότητα)
πιο ανοίγουμε? τo 1080p/25, τo 1080i/50,
τo 1080i/59.54 ???
μόλις πήρα την camera και ψάχνομαι
πια ειναι η firewire? η υποδοχη component out, η εκει που εχει τη HDMI? απο πανω HDV/DV? ενω εχω καλλωδιο firewire απο μεγαλο σε μικρο αλλα δεν μπενει πουθενα...
και το αλλο ειναι οτι έχω τραβήξει σε μια κασετούλα dv αλλα μου βγάζει όταν παω να του κάνω play από τον camera δεν παίζει...
δεν ξέρω , λογικά καμια ρύθμιση θα είναι
Aπ οσο θυμαμαι ειναι πανω απο την hdmi ..
Μην βιαζεσαι, δες καλα το manual πρωτα και διαβασε το αντιστοιχο thread που εχουμε εδω στο avclub αλλα και εδω www.hv20.com
ναι πάνω από τo hdmi είναι αλλα έχω ένα μικρό firewire και δεν μπορεί να μπει, είναι λίγο μεγαλύτερο, αυτό που παίρνει είναι 6-4 η 4-4. εγώ νομίζω οτι έχω 6-4. υπάρχει κιαλλος τύπος firewire εκτος από τους 4-4 και 6-6 ??
Κανονικο firewire ειναι... προσοχη μην το πιεσεις πολυ και σπασει!
Επισης δεν μπαινει οπως ναναι, θελει να προσεξεις την εσοχη που εχει (και παντα κλειστη η συσκευη!!!).
τo κακό είναι ότι ενώ έκανα κανονικά capture με τον avid ένα 3 λεπτό ,
τώρα δεν μου βλέπει την συσκευή τα windows, ενώ ακούγεται ο σχετικός ήχος ότι μια νέα συσκευή συνδέθηκε, δυστυχώς δεν την βλέπει...
υπάρχει κάποια ρύθμιση από την camera για το firewire?
όταν συνδέω την camera με firewire και την camera την έχω γυρισμένη σε HDV δεν την βλέπουν τα windows, μόλις την γυρνάω σε DV εμφανίζεται
δεν ξέρω τι να κάνω.