CANON ip 5200 Καθαρισμος κεφαλης ......

16 July 2006
7,545
HAMBURG
Αφου δοκιμασα ..Βενζινα καθαρη οινοπνευμα νιτρο ....

σκεφτηκα να τη βουτηξω σε νερο απιονισμενο δηλ, απλο νερακι για σιδερωμα .....

εεεε αυτο ηταν !!!! εφυγε ολη η μελανη και εγινε σαν καινουργια !!!!!!!:grandpa::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

χεχε

την αφησα καμια ωριτσα μεσα μετα αλλαξα το νερο εβαλα καινουργιο την ξανααφησα παλι αρκετα εκανα παλι αλλαγη νερου περιπου 6 η 7 φορες ..... αμα θες κανεις πιο πολλες αλλαγες περιοδικα !

μετα την αφηνεις στον ηλιο να στεγνωσει κανα 2ωρο ....

θα χρειαστεις ενα παγουρι 5 λιτρο νερου για σιδερωμα που κοστζει 5 ευρω το πολυ ....

σε μενα πετυχε παντως !!! αν δεν δουλευουν τα αλλα καθαριστικα δοκιμαστε το .....

ααααα να βγαλετε και τα λαστιχα τα κυκλικα που ειναι στις βασεις των μελανιων ! βγαινουν πανευκολα ... και μετα ξαναβαλτε τα

Last edited:
είσαι τυχερός φιλαράκ.

Αλλά μη ξαναβάλεις ημιτασιόν μελάνια, δεν αξίζει τον κόπο.

το ξερω Στεργιο αλλα ειναι πανακριβα τα γνησια !!!!

μιλαμε για τεραστια διαφορα ..............

τα γνησια τα βρισκω στο ΕΒΑΥ 52 ευρω περιπου και τα ημιτασιον 2 Χ φορες η πενταδα 17 ευρω !!!!!!!!!!!!!!

αλλα βουλωνει η κεφαλη η ριμαδα συχνα .....

κάτι κυκλώματα που έχει πάνω η κεφαλή δεν πειράζει αν βραχούν? και τη βουτάμε όλη μέσα? να πνιγεί? Ή μονο μέχρι τα λαστιχάκια?

Σε μενα ο canon 4300 με 3 μήνες χρήσης (μελάνια ιμιτασιον) δεν βγάζει κίτρινο καθόλου, (τα άλλα χρώματα τα βγάζει κανονικά) και δεν τυπώνει σε γκρι, το βγαζει μωβ (εκτός αν βάλω "εκτύπωση σε κλίμακα του γκρι").

Ο προηγούμενος canon 865 κράτησε για 3 χρονια τουλαχιστον μεχρι που παρεδωσε η κεφαλη (μόνο τα μαυρα).

Εμένα ο δικός μου μου βγάζει αυτή τη σελίδα στο test εκτύπωσης,τι στο καλό φταίει.
Την κεφαλή την καθάρισα σε ένα μαγαζί που πηγαίνω και γεμίζω τα μελάνια,αλλά και μετά τον καθαρισμό πήρα αυτό το αποτέλεσμα πάλι