Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Χρήστο, μια και έχω μείνει με την απορία πως πήγε η υποβρύχια φωτογράφηση έχεις κανένα δείγμα ? χώρια που το καλοκαίρι δεν κατάφερα να αγοράσω μηχανή και τώρα κοιτώντας με αρκετά καλύτερη τιμή λόγω καινούργιων μοντέλων (τη βρίσκω στα 270 Ε ) έχω αρχίσει να καλοβλέπω την Ixus 65 (και τα 6Mp είναι πολλά για τη χρήση που θέλω) … για κάνε ένα update…Browser said:Πριν λιγες μερες τελικα την παρελαβα. Απιστευτα καλοφτιαγμενη θηκη, με χρηση ολων των πληκτρων εξωτερικα της, δηλαδη και μεσα στο νερο.
Μολις μπορεσω θα βαλω φωτο ....
GeonX said:Χρήστο, μια και έχω μείνει με την απορία πως πήγε η υποβρύχια φωτογράφηση έχεις κανένα δείγμα ? χώρια που το καλοκαίρι δεν κατάφερα να αγοράσω μηχανή και τώρα κοιτώντας με αρκετά καλύτερη τιμή λόγω καινούργιων μοντέλων (τη βρίσκω στα 270 Ε ) έχω αρχίσει να καλοβλέπω την Ixus 65 (και τα 6Mp είναι πολλά για τη χρήση που θέλω) … για κάνε ένα update…
Νίκος Μπαβιόλης said:οι underwater ειναι ολα τα λεφτα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.