karamela
AVClub Fanatic
- 6 November 2013
- 13,377
Re: Canon mirrorless
Να πω την αλήθεια και εγώ περιμένω να πατώσει η τιμή!!!χαχα....ίσως σε ένα μηνα σε black fridays το amazon την βγάλει σε καμία τιμή χώμα, όπως έκανε πέρυσι με την πρώτη eos m!!!!
Προσωπικά παρόλο που μου αρέσει η sony, κοιτάζω όλες τις μηχανές....η πρώτη eos m όταν την έδωσα είπα μέσα μου ότι κάποια στιγμή θα ξαναεπιστρέψω στο σύστημα!!
Οπότε με την eos m3 ίσως έφτασε η ώρα!!...
Και η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή!!! Είχα τότε και την sony 3n και έμοιαζε ψευτιά μπροστά στην eos m....άλλα δυστυχώς όπως είπα η τραγική της εστίαση με έκαναν να κρατήσω τελικά την sony!!!
Υ.Γ. Ακόμα κοιτάζω τις φώτος που είχα βγάλει με τον 22mm και εντυπωσιάζομαι!!!
Y.Γ. Το σκόπευτρο που υπάρχει για την g1xII δουλεύει και στην eos m3 σωστά???
Υ.Γ. καλά αν διαβάζανε αυτά που λέμε εδώ οι γυναίκες μας άστα βράστα, θα είχε πέσει παντόφλα τρελή!!!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Τώρα μας έκανες την καρδιά περιβόλι!!!χαχα
Πάντως πέρα από την πλάκα, στην πρώτη eos m δεν είχα ιδιαίτερο θέμα με το βίντεο, ήταν αρκετά καλό για τα δικά μου δεδομένα....τώρα βέβαια που βλέπω και συγκρίνω βίντεο με την rx10....ε εντάξει βλέπεις αμέσως την διαφορά....
Τώρα μην κοροιδευόμαστε, ο βασικός λόγος που θα πάει κάποιος στην eos m3 είναι οι φακοί.....αν δεν υπήρχαν αυτοί οι φακοί δεν ξέρω ποιος θα ασχολιόταν με το σύστημα!!!
Να πω την αλήθεια και εγώ περιμένω να πατώσει η τιμή!!!χαχα....ίσως σε ένα μηνα σε black fridays το amazon την βγάλει σε καμία τιμή χώμα, όπως έκανε πέρυσι με την πρώτη eos m!!!!
Προσωπικά παρόλο που μου αρέσει η sony, κοιτάζω όλες τις μηχανές....η πρώτη eos m όταν την έδωσα είπα μέσα μου ότι κάποια στιγμή θα ξαναεπιστρέψω στο σύστημα!!
Οπότε με την eos m3 ίσως έφτασε η ώρα!!...
Και η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή!!! Είχα τότε και την sony 3n και έμοιαζε ψευτιά μπροστά στην eos m....άλλα δυστυχώς όπως είπα η τραγική της εστίαση με έκαναν να κρατήσω τελικά την sony!!!
Υ.Γ. Ακόμα κοιτάζω τις φώτος που είχα βγάλει με τον 22mm και εντυπωσιάζομαι!!!
Y.Γ. Το σκόπευτρο που υπάρχει για την g1xII δουλεύει και στην eos m3 σωστά???
Υ.Γ. καλά αν διαβάζανε αυτά που λέμε εδώ οι γυναίκες μας άστα βράστα, θα είχε πέσει παντόφλα τρελή!!!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
- First I would like to congratulate Canon. Video quality on the EOS M3 has finally caught up with the GH2 from 2011.
...EOS M3 doesn’t quite match the GH2. There’s plenty of moire and aliasing in video mode.
- The AF system is interesting on this camera. Hybrid Pixel CMOS AF III does work well with the 18-55mm kit lens. With 22mm F2 though, or with EF and EF-S lenses via the official EOS M adapter, AF varies from dreadful (fails altogether with the Tamron 24-70mm F2.8 VC) to acceptably good (Canon 24mm F2.8 EF-S STM or EF 35mm F2.0 IS).
- 60p limited to 720p and no higher frame rates
- Magnification assist for MF doesn’t work in movie mode
- Movie recording in M manual stills mode ignores exposure settings and goes full-auto
- Video quality is mediocre to say the least and would not even have been the best for the money 4 years ago.
http://www.eoshd.com/2015/04/canon-eos-m3-review-new-sensor-new-video-quality/
Τώρα μας έκανες την καρδιά περιβόλι!!!χαχα
Πάντως πέρα από την πλάκα, στην πρώτη eos m δεν είχα ιδιαίτερο θέμα με το βίντεο, ήταν αρκετά καλό για τα δικά μου δεδομένα....τώρα βέβαια που βλέπω και συγκρίνω βίντεο με την rx10....ε εντάξει βλέπεις αμέσως την διαφορά....
Τώρα μην κοροιδευόμαστε, ο βασικός λόγος που θα πάει κάποιος στην eos m3 είναι οι φακοί.....αν δεν υπήρχαν αυτοί οι φακοί δεν ξέρω ποιος θα ασχολιόταν με το σύστημα!!!