Canon S90/95 user report...

Έως προχθές η S95 ήταν ρυθμισμένη στο Raw+jpeg L. Έτσι όμως όλες σχεδόν οι ρυθμίσεις sharpening,contrast χρώμα κ.λ.π. βγαίνουν off. Είπα να "παίξω" λίγο, μια και τα jpeg είναι πολύ καλά, και τώρα τραβάω μόνο τέτοια. Θα δείξει...

*Μια και πιο πάνω λέτε για τις μπαταρίες από το Amazon, να σας πω ότι από την μέχρι τώρα χρήση δεν βλέπω διαφορά με την original!

ειναι κανεις που εχει δοκιμασει το CHDK firmware???

αξιζει τον κοπο???

Από μια ματιά που έριξα, δεν υπάρχει για την S95. Στην S90 τι ακριβώς προσφέρει?

Καλησπέρα.Θέλω να αγοράσω την s95 αλλά δεν έχω υπ´όψιν μου κάποιο κατάστημα.Αν γνωρίζει κανείς καμμιά προσφορά θα εκτιμούσα την βοήθειά του.Ευχαριστώ.

Από μια ματιά που έριξα, δεν υπάρχει για την S95. Στην S90 τι ακριβώς προσφέρει?

- Adjustable intervalometer for making time-lapse videos
- Extended range of shutter speeds
- Motion sensing fast enough to capture lightning strikes
- Shutter release via USB cable (just needs a battery and switch)
- BASIC-like scripting language
- Fully-customizeable display (battery meter with %, time, temperature, etc.)
- Zebra mode to show over-/under-exposed areas live
- Adjustable video compression modes
- Optical zoom control when shooting video (at expense of mechanical noise)
- Extra fluff like games, calendar, text file reader, etc.

Καλησπέρα.Θέλω να αγοράσω την s95 αλλά δεν έχω υπ´όψιν μου κάποιο κατάστημα.Αν γνωρίζει κανείς καμμιά προσφορά θα εκτιμούσα την βοήθειά του.Ευχαριστώ.

Μην αγοράσεις από εξωτερικό, η αντιπροσωπία βγάζει σπυριά αν χρειασθείς κάτι... Επί τόπου παζάρι, είναι η καλύτερη μέθοδος, ειδικά αν πληρώσεις μετρητοίς...

Τελικά αυτή η μικρή, εκτός από καθημερινή παρέα, είναι και "επαγγελματικό εργαλείο" τσέπης!

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Πάντοτε σε raw+jpeg, το πρώτο για ποιότητα, το δεύτερο σαν "οδηγός", μια και η μηχανή jpeg κάνει παπάδες, αλλά μας τα χαλάει λίγο στην οξύτητα... ίσως σε επόμενη αναβάθμιση firmware?

Attachments

• stock-photo-variety-of-apples-and-pears-natural-background-75740788.jpg
    stock-photo-variety-of-apples-and-pears-natural-background-75740788.jpg
    128.3 KB · Views: 137
  • stock-photo-a-feast-of-vegetables-at-the-greengrocer-75740758.jpg
    stock-photo-a-feast-of-vegetables-at-the-greengrocer-75740758.jpg
    140.9 KB · Views: 138
  • stock-photo-stacked-pine-fire-wood-natural-background-75585202.jpg
    stock-photo-stacked-pine-fire-wood-natural-background-75585202.jpg
    186.6 KB · Views: 140
Θέλοντας να ευχαριστήσω όλους σας για τις πολύτιμες πληροφορίες που πήρα για την αγορά της canon s90 αλλά και για τις πρώτες γνώσεις του όμορφου κόσμου τις φωτογραφίας παραθέτω κάποιες φωτογραφίες από το πρόσφατο ταξίδι μου στη Βαρκελώνη.
img1232u.jpg

img1216ab.jpg

img1232tv.jpg

img1149y.jpg

Η παραλία το βράδυ:
img1203hk.jpg

Αντιγράφοντας το δάσκαλο cacau:
img1057xm.jpg

img1199c.jpg

img1232tv.jpg

kikos7 ευχαριστούμε για την "βόλτα", περιμένουμε κι άλλες - δάσκαλος δεν νοιώθω, συμμαθητής μόνο που σε κάποια μαθήματα είναι "σκράπας" - όπως στο φλας ας πούμε!

Οι φωτογραφίες σου ωραίες σαν θέματα, αν δουλεύεις jpeg χωρίς επεξεργασία, "παίξε" λίγο με τις ρυθμίσεις, ανέβασε λίγο οξύτητα, contrast.

Η αλήθεια είναι ότι τα 24mm της ΤΖ7 μου λείπουν, αλλά η LX5 είναι πιο μεγάλη και "ύποπτη"...

Ευκαιρίας δοθείσης, άλλη μια "pro":

attachment.php

Attachments

• stock-photo--lion-head-door-knob-77336476.jpg
    stock-photo--lion-head-door-knob-77336476.jpg
    66.3 KB · Views: 94