LUXMAN Senior Member 19 June 2006 399 29 September 2006 #21 O Ηoffman μ εντυπωσιασε για αλλη μια φορα . Αν οχι ο καλυτερος ηθοποιος σημερα ειναι μεσα στην πρωτη τριαδα για μενα .
O Ηoffman μ εντυπωσιασε για αλλη μια φορα . Αν οχι ο καλυτερος ηθοποιος σημερα ειναι μεσα στην πρωτη τριαδα για μενα .
Νανόπουλος Γιάννης Supreme Member 17 June 2006 8,933 Σινεμά ο Παράδεισος... 26 October 2006 #22 Ισως απο τις καλύτερες ταινίες που έχω δεί γενικώς. Με εντυπωσίασε και σε καμιά στιγμή δεν με κούρασε.Ο Χόφμαν απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ....επιτέλους καιρό είχα να δω τόσο καλή ταινία σε όλα της.
Ισως απο τις καλύτερες ταινίες που έχω δεί γενικώς. Με εντυπωσίασε και σε καμιά στιγμή δεν με κούρασε.Ο Χόφμαν απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ....επιτέλους καιρό είχα να δω τόσο καλή ταινία σε όλα της.
nickont Senior Member 30 October 2006 668 Αθήνα - Κολωνός 6 November 2006 #23 Νανόπουλος Γιάννης said: Με εντυπωσίασε και σε καμιά στιγμή δεν με κούρασε.Ο Χόφμαν απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ....επιτέλους καιρό είχα να δω τόσο καλή ταινία σε όλα της. Click to expand... Συμφωνώ με το Γιάννη. Μια ταινία που χωρίς οπτικοακουστικά εφέ σε κερδίζει. Ερμηνεία ..... συγκλονιστική Σημείωση : A must see movie
Νανόπουλος Γιάννης said: Με εντυπωσίασε και σε καμιά στιγμή δεν με κούρασε.Ο Χόφμαν απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ....επιτέλους καιρό είχα να δω τόσο καλή ταινία σε όλα της. Click to expand... Συμφωνώ με το Γιάννη. Μια ταινία που χωρίς οπτικοακουστικά εφέ σε κερδίζει. Ερμηνεία ..... συγκλονιστική Σημείωση : A must see movie
ΜΗΤΣ Supreme Member 19 June 2006 3,440 Athens, Greece 6 November 2006 #24 H ερμηνεία του ήταν φανταστική. H ταινία όμως δεν μου είπε τίποτα ιδιαίτερο...