Captain America: Brave New World

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    15
Σορρυ παιδιά αλλά το να κάθεται κάποιος και να παραπονιέται πως δεν τον γεμίζουν σε καλλιτεχνικό επίπεδο τέτοιου είδους ταινίες ,είναι σαν να ακούει τον νέο δίσκο της Taylor Swift και να έχει την απαίτηση να στέκεται στο πειραματικό ύφος του Mekanik Destruktiw Kommandoh των Magma ξερωγώ.
Αυτές οι ταινίες φτιάχνονται για όσους έχουν μεγαλώσει με τα κόμικ της Marvel για μικρά παιδιά και για όσους προσπαθούν να διώξουν καμία σκοτούρα από το κεφάλι τους.
Όταν ξέρεις τι να περιμένεις και δεν σε καλύπτει αυτό που ξέρεις ότι θα δεις, δεν τη βλέπεις εξαρχής.

Απλά πράγματα.
Ρε συ, με τα παλιοτερα της Μαρβελ τα συγκρινουμε οχι με τον πολιτη Κέιν.
Εχει ξεπεσει πολυ η Μαρβελ, κοντευει να γινει DC.

• Like
Reactions: Haagenti
Για ταινία φασόν που είναι στα όρια της προσβολής, έβγαλε 400εκ. σε εισπράξεις. Από την στιγμή που ο κόσμος πάει κι πληρώνει να δει τέτοιες σαχλαμάρες, ε τόσο θα το συνεχίζει η Marvel να μας βγάζει τέτοιες ταινίες…

Για ταινία φασόν που είναι στα όρια της προσβολής, έβγαλε 400εκ. σε εισπράξεις. Από την στιγμή που ο κόσμος πάει κι πληρώνει να δει τέτοιες σαχλαμάρες, ε τόσο θα το συνεχίζει η Marvel να μας βγάζει τέτοιες ταινίες…
Έχουν εθιστεί στη σαχλαμάρα

• Like
Reactions: karamela
Μη το λες, πολλοι θα πηγαν γιατι περιμεναν οτι θα δουν κατι της προκοπης.
Πού να φανταστουν, τι τους περιμενε.

Μη το λες, πολλοι θα πηγαν γιατι περιμεναν οτι θα δουν κατι της προκοπης.
Πού να φανταστουν, τι τους περιμενε.
Ε διαβάζεις καμιά κριτική, μπαίνεις π.χ. Imdb και σχηματίζεις μια γνώμη....η Marvel έχει βαλτώσει πλέον και οι περισσότερες ταίνιες της είναι απλά της λογικής ότι αρπάξουμε και ότι κάτσει.

Ε διαβάζεις καμιά κριτική, μπαίνεις π.χ. Imdb και σχηματίζεις μια γνώμη....η Marvel έχει βαλτώσει πλέον και οι περισσότερες ταίνιες της είναι απλά της λογικής ότι αρπάξουμε και ότι κάτσει.
Ουτε κριτικες διαβαζω ουτε τις βασεις.
Το προσωπικο γουστο του καθενος αλλα και τα συμφεροντα που κρυβονται πισω απο τις κριτικες,
ειναι ανασταλτικος παραγοντας για μενα.
Φανταζομαι, και πολλοι αλλοι ετσι λειτουργουν.

Το προσωπικο γουστο του καθενος αλλα και τα συμφεροντα που κρυβονται πισω απο τις κριτικες,
Exω εντελώς διαφορετική άποψη, άλλα οκ, όπως βολευεται ο καθένας....προσωπικά δεν πηγαίνω σχεδόν ποτέ στο σινεμά να δω ταινιά χωρίς να διαβάσω κριτικές και να δω βαθμολογίες π.χ. στο Imdb.

Δεν είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις εάν οι κριτικές είναι κανονικές ή όχι. Και μετά κρίνεις εάν θα τις ακούσεις. Από εκεί και πέρα, μια ταινία, σχεδόν πάντα φαίνεται τι θα είναι από το τρέιλερ. Δεν έχω πέσει ακόμα έξω στην γνώμη που έχω σχηματίσει από τρέιλερ. Για σειρά, ναι, για ταινία, όχι.

Δεν είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις εάν οι κριτικές είναι κανονικές ή όχι. Και μετά κρίνεις εάν θα τις ακούσεις. Από εκεί και πέρα, μια ταινία, σχεδόν πάντα φαίνεται τι θα είναι από το τρέιλερ. Δεν έχω πέσει ακόμα έξω στην γνώμη που έχω σχηματίσει από τρέιλερ. Για σειρά, ναι, για ταινία, όχι.
Για τα τρέιλερ συμφωνω και ειναι και ο λογος που δεν σκεφτηκα ουτε μια στιγμη να παω σινεμα γι' αυτη τη ταινια.
Τελικα ηταν χειροτερη ακομα κι απ' το τρέιλερ!

• Like
Reactions: klamia71
Εγώ βρίσκω τα περισσότερα τρέιλερ εντυπωσιακά, ειδικά αυτά που αφορούν super hero s , εκτος ελάχιστων εξαιρέσεων. Η δημιουργία Τάιλερ έχει εξελιχθεί από μόνη της σε τέχνη. Έχω δει τρέιλερ και έχω χαζέψει και η ταινία ήταν κορυφαία μουφα . Τα τρέιλερ πια δε μου λένε τίποτα. Άπο την άλλη το κοινό αίσθημα σχεδόν ποτέ δεν κάνει λάθος οπότε οι βαθμολογίες και οι κριτικές του κόσμου είναι σχεδόν πάντα στο μέσο όρο. Εκτός και αν είσαι Κριτικός κινηματογράφου.. Χαχα

• Like
Reactions: Λάκης