"Captain incoming (f@#&*ng) message"

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,746
Αθήνα
...απο που μπορώ να απενεργοποιήσω ρε παιδιά τον "Αμερικάνο" που μου κόβει τη χολή οποτε που ερχεται pm;;;:rifle::rifle::rifle::rifle::rifle:

...απο που μπορώ να απενεργοποιήσω ρε παιδιά τον "Αμερικάνο" που μου κόβει τη χολή οποτε που ερχεται pm;;;:rifle::rifle::rifle::rifle::rifle:

To τεχνικό τμήμα ξέρει καλύτερα βέβαια αλλά νομίζω πως δεν γίνεται!....Σε πρώτη φάση να έχεις τον ήχο χαμηλά όταν είσαι στο Avclub...
Μη μας πάθεις και τίποτις!

Δεν είναι "Αμερικάνος", Klingon είναι... :flipout: :BDGBGDB55: :flipout:

9668.gif

Τρελαμένοι trekies...
:grandpa: Εγώ τους έλεγα να βάλουμε Γκουζγκούνη, εκεί αυτοί!

Μάϊκ, βγάλε τον real player από το pc σου που πιο πολύ κακό κάνει παρά καλό και είσαι ok... :p

Τρελαμένοι trekies...
:grandpa: Εγώ τους έλεγα να βάλουμε Γκουζγκούνη, εκεί αυτοί!

Μάϊκ, βγάλε τον real player από το pc σου που πιο πολύ κακό κάνει παρά καλό και είσαι ok... :p

Eεεε αν ήταν ο Γκουζ... τότε αλλάζει..:))))

To real το ψάχνω στα προγράμματα και δεν το βρήσκω... ή δεν το εχω ή δεν ξερω που βρησκεται...

Δύο παρατηρήσεις:

Α) Η αίτηση του μέλους DomieMic65 για απενεργοποίηση της φωνής του Γουόρφ, αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των αρχών του AVclub καθώς και παραβίαση της συνθήκης του Khitomer (άρθρο 422, παρ. 3α). Η Ηνωμένη Πλανητική Ομοσπονδία (United Federation of Planets) εξετάζει το θέμα ενδελεχώς και σκέφτεται να επιβάλλει στον παραβάτη ποινή εγκλεισμού για 3 χρόνια στο Δ' τεταρτημόριο χωρίς την βοήθεια της Seven (δεν θα μας φάει και τη γυναίκα). Η απόφαση θα έχει άμεσα εκτελεστό χαρακτήρα και είναι ανέκκλητη, ήτοι μη εφέσιμη. Παρακαλώ την Γ.Δ. του φόρουμ να εκτελέσει πάραυτα τη απόφαση...

Β) Καλά όλα.......τα Wookια, τι δουλειά έχουν σε νήμα για το Star Trek??

ΥΓ

Αυτό το νήμα θα αυτοκαταστραφεί σε 1 ώρα!!!! (κλεμμένο από άλλη σειρά, αλλά, στην παρούσα, μας βολεύει!!)

:D:D:D