capture HDV .... με τι..?? πόσο...?

HAL-9000

Senior Member
26 December 2007
377
Παιδια´ποια η προτροπη σας για ενα λογικης τιμης προγραμμα για capture HDV απο την CANON HV20...?

Ειδα οτι το ADOBE PREMIERE 2.0 κανει 1140 Ε...:FSGSFGS4:... κατι τετοιο...

κανενα εραστιχνικο... η κανενα σε λογικη τιμή ..?

Εντελως πρωταρης... επομενως η προτροπη σας εχει μεγαλη σημασια...-bye-

NAI το βρηκα.... μετα για επεξεργασια..?

Για ενα και μοναδικο προγραμμα capture kai επεξεργασια..? τι να προτιμησω οχι πολυ πολυπλοκο...
τι θα προτεινατε...??

Δες το hv20.com forum έχει πολλές πληροφορίες για όλα τα θέματα που αφορούν την κάμερα. Όσο το έψαχνα ακόμα το κοίταγα συνέχεια. Εκεί θα βρείς πιά προγράμματα υποστηρίζουν capture απο την hv20 και κάνουν και pull up μετά με ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Όπως και το dvinfo έχει ειδικό section αφιερωμένο στην hv20
Κάντα και τα δύο bookmark και διαβαζέ τα τακτικά έχουν απαντήσεις για περισσότερα απο όσα χρειάζομαστε συνήθως...

Και εγώ ψηφίζω Pinnacle 11, αλλά πρόσεξε στο λίνκ του φίλου Γιάννη Σπύρου το σημείο με τα techjnical specifications και πρόσεξε το πι σι σου να τα πληρεί ΟΛΑ αλλιώς πας για αναβάθμιση.....Στα λέει αυτά ένας .....καμμένος

Και εγώ ψηφίζω Pinnacle 11, αλλά πρόσεξε στο λίνκ του φίλου Γιάννη Σπύρου το σημείο με τα techjnical specifications και πρόσεξε το πι σι σου να τα πληρεί ΟΛΑ αλλιώς πας για αναβάθμιση.....Στα λέει αυτά ένας .....καμμένος

Δημητρη απλά η λογική σε μενα λεει σαν αρχαριος να παω σε κατι που απλό
και φτηνο στην αρχή για να δω τι εστι "βερυκκοκο" στο θεμα καμερα...
... ενα σχετικα απλο και ευχρηστο προγραμμα
να κατεβαζω με ασφαλεια απο την καμερα χωρις προβλημα το HDV φορματ της
να μπορω να κοβω ευκολα καποια αχρηστα κομματια να βαζω κανα στοιχειωδη
τιτλο και τιποτε αλλο...
Να μπορω να "καψω" SD DVD & HD DVD η ΒR... ενα απο τα δυο τελος παντων..

Ο εξωτερικος δικσος που θα τα κατεβαζω εχει 6-πινο firewire και η καμερα εχει 4-πινο
εχω... ηδη το καλωδιο και το δισκο 1ΤΒ WD ... οποτε μου λειπει το προγραμμα
και δεν θαθελα να εχω αλλο προγραμμα για το capture και αλλο για στοιχειωδη
επεξεργασία...

... το PINNACLE STUDIO PLUS 11 εχει 100 E στο ΠΛΑΙΣΙΟ... και 100 $ στο site...

Λες μηπως ναπαιρνα το Studio Ultimate 11 .. Θα μου δωσει κατι παραπανω βασικό... η πεταμενα τα 30 παραπανισια Ε...?

Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια σου...
457.gif

Μα το Pinnacle έχει module και για capture και για επεξεργασία είναι λύση Όλα σε Ένα if you know what i mean. Τα 30 έξτρα ευρώ του ούλτιμειτ είναι περισσότερα μουσικά μπαγκραούντ και ένα πράσινο πανί για τεχνικές αντικατάστασης φόντου, κάτι σαν το Blue Box......
Και τέλος θεωρώ ότι σαν πρόγραμμα είναι από τα πιό εύκολα της κατηγορίας, έχει και αυτό τις ιδιοτροπίες του αλλά γενικά υπάρχει ένας μπούσουλας.....

Εγω εχω το Sony Vegas 8.0 με το οποίο θέλω να κάνω επεξεργασία AVCHD αρχείων απο Canon Camera και μου βγάζει unsupported format. Απο οσο ξερω κανει επεξεργασία σε AVCHD. Ξερει κανεις να μου πει τι παιζει?

Δημήτρη το laptop που εχω ειναι ενα HP COMPAQ nx9420 με:
XP + SP2
INTEL CORE 2 T7400 2.16 GHz 994 MHz
RAM 1 GB

Μια και εισαι "καμμενος"... για πες αν το βλεπεις ικανο να ανταποκριθει σε capture και μεταφορά στον σκληρό
και light επεξεργασια... με το PINNACLE STUDIO PLUS 11... ειμαι ολος,..:ears:..

Επειδη ειναι laptop το μονο που μπορω να κανω ειναι τη RAM να την κανω 2GB η και παραπανω αν γινεται.
O επεξεργαστης με ανησυχει που λεει CORE 2 και οχι...Intel® Core™2 Duo 2.4 GHz or higher

Η σελιδα του http://pinnaclesys.com/PublicSite/u...o+Plus+11+Documents/Technical+Specifications/
λεει ενα καρο πραματα:
  • Windows® XP with SP2 or Windows Vista™ operating system (32 bit Windows Vista recommended)
  • Intel® Pentium® or AMD® Athlon® 1.8 GHz or higher (2.4 GHz recommended)
  • Intel® Pentium® HT or AMD® Athlon® 2.4 GHz or 1.6 GHz Dual core required for Windows Vista
  • Intel® Core™2 Duo 2.4 GHz or higher required for 1440x1080 AVCHD editing; Intel® Core™2 Quad 2.66 GHz or higher required for 1920x1080 AVCHD editing
512 MB RAM (1 GB recommended) - 1 GB required for HD and/or Windows Vista (2 GB recommended)
1.5 GB required for AVCHD (2 GB required on Windows Vista) DirectX® 9 or higher compatible graphics card with 64 MB (128 MB recommended) - 128 MB required on Windows Vista (256 MB ATI® Radeon®9600+ or NVIDIA® GeForce™ 6 or higher recommended)
256 MB required for HD and AVCHD editing (ATI® Radeon®9600+ or NVIDIA® GeForce™ 6 or higher recommended) DirectX 9 or higher compatible sound card

Συμφωνώ το ίδιο με τον Γιάννη 2 GB RAM θα είναι ότι πρέπει και θα πετάνε και τα σΒίστα :violent-smiley-030:

Απ´ότι είδα από τα spec στο νετ πρέπει να έχεις και ATI Mobility Radeion 1600 οπότε η τελευταία έκδοση των Catalyst είναι επιβεβλημένη.....

Ο Τ7400 ΕΙΝΑΙ Core 2 Duo για mobiles οπότε CPU=no problem...

Συμφωνώ το ίδιο με τον Γιάννη 2 GB RAM θα είναι ότι πρέπει και θα πετάνε και τα σΒίστα :violent-smiley-030:

Απ´ότι είδα από τα spec στο νετ πρέπει να έχεις και ATI Mobility Radeion 1600 οπότε η τελευταία έκδοση των Catalyst είναι επιβεβλημένη.....

Ο Τ7400 ΕΙΝΑΙ Core 2 Duo για mobiles οπότε CPU=no problem...

Tωρα η RAM εγινε 3 GB ...
Δημητρη κανε μου λιγο "λιανα" αυτο με το CATALYST τι ειναι και τι εννοεις......:worshippy:... εστω και με πμ...

η καρτα μου ειναι Mobility Radeon 9200...