Car Ad Wars...

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
Oι τρεις πρώτες είχαν ξανανέβει παλαιότερα νομίζω αλλά δεν τις βρίσκω. Ήθελα να προσθέσω και την απάντηση της Bentley από τον CEO της...

Kορυφαία!

Attachments

• audi.jpg
    audi.jpg
    22.9 KB · Views: 42
  • bmw.jpg
    bmw.jpg
    32.5 KB · Views: 41
  • subaru.jpg
    subaru.jpg
    132.9 KB · Views: 42
  • bentley.jpg
    bentley.jpg
    21.8 KB · Views: 53
Απάντηση: Re: Απάντηση: Car Ad Wars...

Φίλε μου δεν ξέρω αν το λες αληθινά αλλά αν εγώ ήμουν στη θέση σου και μπορούσα θα την είχα χτυπήσει αλύπητα...:music-smiley-005:

Eσύ τις τυροκροκέτες δεν πρόλαβες και θα προλάβαινες την Bentley?:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Car Ad Wars...

Φίλε μου δεν ξέρω αν το λες αληθινά αλλά αν εγώ ήμουν στη θέση σου και μπορούσα θα την είχα χτυπήσει αλύπητα...:music-smiley-005:

Nαι βέβαια.. Λεω σαν πολύ στραβά την έχουν δει οι τύποι οπότε και πήρα μια Aston Martin Vanquish S, έτσι για να μάθουν... Εγώ και ο Κάρολος μόνο... Κανένας άλλος..
Μετά σηκώθηκα σήμερα αρκετά νωρίς, γιατί είχα πολύ δουλειά στο γραφείο και είχε και ομίχλη αλλά τώρα έβγαλε ήλιο...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Car Ad Wars...

Nαι βέβαια.. Λεω σαν πολύ στραβά την έχουν δει οι τύποι οπότε και πήρα μια Aston Martin Vanquish S, έτσι για να μάθουν... Εγώ και ο Κάρολος μόνο... Κανένας άλλος..
Μετά σηκώθηκα σήμερα αρκετά νωρίς, γιατί είχα πολύ δουλειά στο γραφείο και είχε και ομίχλη αλλά τώρα έβγαλε ήλιο...

:aktion033: :flipout: :aktion033: :flipout: