Car audio update...

Ε ναι σαφώς. Λένε χαρακτηριστικά το εξής: είναι εφικτό να κάνεις ένα φτηνό σύστημα να παίξει σωστά, κι ένα πανάκριβο σύστημα να παίξει άθλια.

Γνωρίζει κανείς εάν το P88 RS υποστηρίζει το OEL screensaver studio?

Στο 8600 είχα περάσει animations. Για το 88 δεν έχω βρε άκρη ακόμα!

Εχω την εντυπωση οτι το κανει. Καπου θυμαμαι μεσα στο μανουαλ που περιεγραφε μια διαδικασια γραφοντας ενα σιντακι.

Μάλλον θυμάσαι άλλο manual, Χρηστάκο, γιατί το Ρ88 δεν υποστηρίζει custom made screensavers. :frown:

PS: αν θέλεις στείλε μου το κινητό σου με πμ, σε χρειάζομαι για κάτι (και μάλλον θα σου αρέσει).

Μη διαβάζετε οι υπόλοιποι, αυτά είναι μεταξύ μας. :slapface::flipout:

Μπορει να εχεις και δικιο Νικολα.

Την εποχη που "διαλεγα", ειχα διαβασει ενα σωρο μανουαλ.

Re: Απάντηση: Car audio update...

Δυστυχώς δεν βρήκα κάτι και εγώ...ας αρκεστούμε στα έτοιμα!

Πατάς και κρατάς το Display για να σβήσει η οθόνη. Να το καλύτερο screensaver. :grandpa::slapface:

Ακούς εκεί, μου θες και βιντεάκια στο P88RS... Το εργαλείο είναι υπερ-ηχητικό λέμε (σχεδόν)! :music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Car audio update...

Μάλλον θυμάσαι άλλο manual, Χρηστάκο, γιατί το Ρ88 δεν υποστηρίζει custom made screensavers. :frown:

PS: αν θέλεις στείλε μου το κινητό σου με πμ, σε χρειάζομαι για κάτι (και μάλλον θα σου αρέσει).

Μη διαβάζετε οι υπόλοιποι, αυτά είναι μεταξύ μας. :slapface::flipout:

Στο εχω στειλει Νικο !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Car audio update...

Πατάς και κρατάς το Display για να σβήσει η οθόνη. Να το καλύτερο screensaver. :grandpa::slapface:

Ακούς εκεί, μου θες και βιντεάκια στο P88RS... Το εργαλείο είναι υπερ-ηχητικό λέμε (σχεδόν)! :music-smiley-005:

Ασε ασε , να δείς τι σαματά κανει το sub όταν σπάει το φράγμα του ήχου -bye-

Υπαρχει καποιο προγραμματακι που να μπορεις να γραφεις τα mp3 σε dvd και παραλληλα να παιζουν και καποιοι screen-savers(η εστω photos)? Αναφερομαι για αναπαραγωγη στο dvd του αυτοκινητου.Εχω δοκιμασει με το nero αλλα και χρονοβαρα ηταν η διαδικασια και μονο photos μπορουσα να προσθεσω παραλληλα με τα mp3.Αν υπαρχει κατι αλλο ενημερωστε με...