Car audio update...

Τελος να αναφερω οτι το συστημα ειναι ολο ενεργο. Δηλαδη οπως ειπα και ποιο πριν, δεν χρησιμοποιω τα cross της RS, αλλα την πηγη. Καθενα απο τα 2 τουιτερ και 2 γουφερακια εμπρος , εχουν καταλαβει απο ενα καναλι του ενισχυτη, δηλαδη τα 4 αναλογικα του. Το πεμπτο του ψηφιακο καναλι τροφοδοτει το σαμπακι.

Οπως καταλαβαινετε η δυνατοτητες ειναι παρα πολλες οσον αφορα τις ρυθμισεις.

Το συστημα στρωνει "αναρτησεις" , και οι ενδειξεις δειχνουν πολυ.........promising ( εδω πανε τα κυπελα Φραγκισκο :award: :award: )

Θελω να ευχαριστησω πολυ το Φωτη για την βοηθεια του στο ολο εγχειρημα επισης παλι το Φωτη αλλα και τον Καστρουνη για τις οποιες συμβουλες - διευκρυνησεις μου εδωσαν απλοχερα κατα την διαρκεια του ολου εγχειρηματος.

Ξερω οτι τριβει τα χερια του πλεον να αρχισει τις ρυθμισεις ............-bye-

:grinning-smiley-043

.

Τσάκωνας Βασίλης said:
Μάλλον ο οφθαλμίατρος πρέπει να τσεκάρει την ευκρίνειά του.....

Ολο λεω να παω να παω , κι ολο το αναβαλω.....και τωρα με τα 1080 θα εχω προβλημα :flipout: :flipout: :flipout: :ernaehrung004:

Σούπερ δουλειά Χρήστο, συγχαρητήρια είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. :grinning-smiley-043

Μία μόνο ερώτηση/παρατήρηση, τι γίνεται με την θερμοκρασία που θα ανεβάζει ο ενισχυτής κλεισμένος εκεί μέσα ? :chinscratch:

Σ'ευχαριστω Μιχαλη.

Ουσιαστικα δεν ειναι κλεισμενος. Το σημειο εκεινο δεν ειναι αεροστεγες, και δουλεια κανουν και οι γρυλιες που βλεπεις στις φωτο. Βεβαια αν ηταν ψηλα θα ηταν καλυτερα στο θεμα θερμοκρασιας, αλλα οι μεχρι τωρα ενδειξεις δεν εχουν δωσει στοιχεια υπερθερμανσης.

Browser said:
Σ'ευχαριστω Μιχαλη.

Ουσιαστικα δεν ειναι κλεισμενος. Το σημειο εκεινο δεν ειναι αεροστεγες, και δουλεια κανουν και οι γρυλιες που βλεπεις στις φωτο. Βεβαια αν ηταν ψηλα θα ηταν καλυτερα στο θεμα θερμοκρασιας, αλλα οι μεχρι τωρα ενδειξεις δεν εχουν δωσει στοιχεια υπερθερμανσης.
Εγώ έχω έναν 5κάναλο Caliber κ τελικά άφησα το κουτί του μπροστά κομμένο κ ανοιχτό για καλύτερη απαγωγή της θερμότητας. Μήπως να σκεφτείς έστω έναν μικρό ανεμιστήρα 12volt από υπολογιστή για να :sleep: ήσυχος ?

Μιχάλης Κορ. said:
Εγώ έχω έναν 5κάναλο Caliber κ τελικά άφησα το κουτί του μπροστά κομμένο κ ανοιχτό για καλύτερη απαγωγή της θερμότητας. Μήπως να σκεφτείς έστω έναν μικρό ανεμιστήρα 12volt από υπολογιστή για να :sleep: ήσυχος ?

Ακριβως αυτο Μιχαλη ειχα σκοπο να κανω, αν βεβαια επερνα ενδειξεις υπερθερμανσης. Πραγμα που μεχρι τωρα δεν εχει συμβει.
Η λυση που προτεινεις ειναι η πλεον σωστη κατα την γνωμη μου, εφοσον υπαρχει τετοιο θεμα.

Θενκς :ernaehrung004:

Αν και είμαι άσχετος με ηχοσυστήματα κ.λ.π θεωρώ οτι το όλο εγχείρημα απαίτησε πολλές ώρες δουλειάς, μεράκι, προσπάθεια και φυσικά απίστευτη διάθεση για να σε δικαιώσει το αποτέλεσμα που κρίνοντας απο τις φωτογραφίες νομίζω οτι είναι φανταστικό...

Οπότε ... WELL DONE CHRIS!!!!:aktion033: :aktion033: :aktion033:

Χώρια που τώρα που ψύχρανε πρέπει να οδηγάει με ανοιχτά παράθυρα από τα χημικά που σφίναρε τόσες μέρες, τι νιβέες που θα ξαναμαλακώσουν τα χεράκια του, και τις γύρες που θα κάνει την δικιά του στα χόντοσέντερ που την παραμέλησε. Άσε που τώρα με τις εκλογές δεν θα βρίσκει ελεύθερο ανηφορικό φιδίσιο δρόμο για να το χαρεί με γκάζι. Άτιμη ζωή, όσο πλησιάζουμε το όνειρο τόσο απομακρύνεται.

Δημητρη σε ευχαριστω πολυ. -bye-

Βασιλη σε πολλα επεσες καραμεσα που λενε...

Ευτυχως εχει ξεμυρισει, γιατι η καμπινα τελειωσε τελος Αυγουστου. Οποτε ειχε ηλιο και "ψηθηκε" το "θεμα"......:music-smiley-005:

Οσον αφορα τον ανηφορικο φιδισιο δρομο, παιζεις με τον καημο μου :slapface: .
Μετα το 106 :grinning-smiley-043 , με δαυτο το σαλιγκαρο τα εχω ξεχασει αυτα τα πραγματα, γιαυτο το εριξα στο audio....:flipout: :flipout:

Επειδή έχω δει το αποτέλεσμα από κοντά, σας λέω ότι είναι απλά κορυφαίο.
Κι εγώ αν θα έκανα κάτι αντίστοιχο, το ΠΡΩΤΟ πράγμα που θα σκεφτόμουν είναι να μην φαίνεται τίποτα. ΠΟΛΥ σημαντικός παράγοντας για μένα.
Και εκεί είναι που παίρνει τα αριστεία το όλο εγχείρημα. Δυστυχώς δεν ήταν τελειωμένο για να το ακούσω κιόλας, αλλά αν υπάρχει τέτοιο μεράκι στην κατασκευή είμαι σίγουρος ότι και το ακουστικό αποτέλεσμα θα είναι εξίσου κορυφαίο.
Μπράβο παιδιά :award:
Χρήστο να το χαίρεσαι, καλοάκουστο και καλές βόλτες μετά μουσικής-bye-

Ευχαριστω για τα θετικα σας σχολια παιδια.:grinning-smiley-043

Παναγιωτη, ακομα εκει εισαι??
Χαιρομαι που σου κινησα την "ακουστικη" σου περιεργεια....-bye-

θελω να ακουσω τον xetec τον 5καναλο , να δω αν ειναι τοσο καλος οσο οι 4 και 2δικαναλοι.
μ αρεσουν τα μινιμαλ μεν πληρη δε ηχοσυστηματα, ειδικα αν εχει επενδυθει χρονος στα μη πουλ μουρ μερη της εγκαταστασης.
ευγε!

Παναγιωτη , το ιδιο μεγαλο ερωτηματικο μας ειχε "βασανισει" κι εμας.

Το συστημα αρχικα ξεκινησε με σκοπο να χρησιμοποιησω τον Ρ4, χρησιμοποιωντας τα 2 καναλια για εμπρος , με τα κρος της RS, και τα πισω γεφυρωμενα στο σαμπ.

Αργοτερα αποφασισα να "επενδυσω" λιγακι παραπανω στην πηγη, και τα δεδομενα αλλαξαν , οποτε και θεωρηθηκε σκοπιμο να δοκιμαστει ετσι οπως το περιεγραψα τελικα.

Θεωρω οτι τελικα "εκατσε" και θα παιξει. Ο ενισχυτης δεν δειχνει ακομα "κακα" δειγματα, αν και το συστημα δεν εχει "πουσαριστει" ακομα απο πλευρας ρυθμισεων να δουμε που θα φτασει.

Μετα απο καποιες μερες πιστευω θα ξερω περισσοτερα.

Ευχαριστω για το σχολιο σου.

Το μονο δυσαρεστο στην υποθεση ειναι οτι η Γερμανικη xetec τελικα ....εκλεισε.