Car audio update...

Πότε έκλεισε ρε παιδιά η Xetec? Ολα τελευταίος τα μαθαίνω? Ρε Κρόκε, τι σε έχω στείλει ανταποκριτή ρε, γμτ τη Nova σου? :damnyou:

Πολύ καλή δουλειά, Χρήστο, μπράβο.

Οσο για το sub και την καμπίνα του, κάτι μου θυμίζει... Μα τι μου θυμίζει...

362196_128.jpg
362196_139.jpg

362196_174_full.jpg

-bye-

Χρήστο, Πολλή Καλή Δουλειά !@!:award: Να πω βέβαια συγχαρητήρια και στον Αρχιμάστορα Φώτη :grinning-smiley-043 … Καστρο άντε ώρα να βάλεις το χέρι σου…:firstprize:

Καλημερα...

..τελικα μετα απο 2 εβδομαδες "στρωσιματος", εχθες ρυθμιστηκε το συστημα σε πολυ καλο βαθμο.
Δισκακια ανα χειρας, ενας εμπρος κι ενας στο πορτ μπαγκαζ κανοντας την "αποσκευη", το επιθυμητο αποτελεσμα δεν ειναι μακρυα πλεον..
..θα ελεγα ισως οτι ειναι πολυ κοντα.

Μετα απο τρεις σχεδον ωρες ρυθμισεων, το σιγουρο ειναι οτι δεν εχω μετανιωσει για καμμια απο τις παρα πολλες ωρες δουλειας που αφιερωθηκαν στο συστημα και για τις επιλογες μου.

Επισης οσον αφορα την πηγη, θα ελεγα οτι ειναι τα πιο αξιολογα ευρω εχω πληρωσει για συσκευη ηχου :firstprize: . Εχει τα παντα, και κανει απιστευτη δουλεια.:music-smiley-005:

Πλεον το συστημα εχει φτασει σε σημειο που το αυτι δεν δυναται να βοηθησει σε οποια περαιτερω ρυθμιση :slapface: , και το επομενο σταδιο απαιτει χρηση rta.

Για οσους ετυχε μεχρι τωρα να ακουσουν το συστημα, θα τους πω απλα οτι πλεον ειναι........αλλο:ernaehrung004: .

Ετσι ειναι Παναγιωτη.
Η αληθεια ειναι οτι εχει τοσες δυνατοτητες, που τολμω να πω οτι πλεον παιζω καλυτερα απο πολλα συστηματα σπιτιου που εχω ακουσει :music-smiley-005: ( και του δικου μου βεβαιως βεβαιως:damnyou: )!!

Ενα πραγμα εχει μονο που με ενοχλει και δεν το εχω βρει ακομα, ουτε στο μανουαλ......αυτο που αυτοματα η οθονη γινεται απο ασπρομαυρη σε μαυροασπρη ..........!!

Εχεις δικιο. Αν δεν κανω λαθος ειχε γραψει κι ενα εκτενες αρθρο-παρουσιαση στο περιοδικο για την συγκεκριμενη πηγη.

Νικολυυυυυυμπ...!!!!!!!

Α μα είναι πολύ απλό παιδιά μου. Με σβηστή τη συσκευή, πατάς το κουμπί 5 ή 6 (νομίζω το 6). Το ένα είναι το Demo Mode, το άλλο είναι το Reverse Mode, αυτό δηλαδή που αντιστρέφει την οθόνη. Σπαστικό ε?

Edit: Εχμ, ναι καλά, και πώς θα πατήσεις το 5 ή το 6 αφού δεν έχει αριθμητικά πλήκτρα? :slapface:

Στη θέση του 6 λοιπόν βάζεις το Band (για το Reverse Mode) και στη θέση του 5 βάζεις το Display (για το Demo Mode).

Eυτυχώς που έχω το manual μαζί μου σε pdf (σελίδα 10, κύριε - βαριέμαι να ψάξω σωστά το manual - browser).
rtfm.gif
:damnyou: -bye-

Last edited:
Αμ καλα, και που θες να καταλαβω οτι το reverse ειναι δαυτο???? Αφου λεει ντεμο η ριβερς.........

anyway, thanks!!!!

Οποτε θες το κανονιζουμε Νικολα.

Εχθες ειχε την "τιμητικη" του ο Γ.Δ. ο οποιος ηταν και ο πρωτος που το ακουσε μετα την ρυθμιση....!!!!

…καλά πάρε το αυτοκινούμενο ηχοσυστημα και το monster και ανέβα κατά πάνω για να το ακούσω όσο οργώνει ο μικρός ;)

Browser said:
Οποτε θες το κανονιζουμε Νικολα.

Εχθες ειχε την "τιμητικη" του ο Γ.Δ. ο οποιος ηταν και ο πρωτος που το ακουσε μετα την ρυθμιση....!!!!

Χθές το βράδυ το project πήρε πιστοποίηση κάτω από βροχή... :grinning-smiley-043
Το αποτέλεσμα "σκοτώνει"... κι αναπόφευκτα το σύγκρινα με το δικό μου...
icon11.gif

:twoguns: Άμα κάνεις κακές παρέες αυτά παθαίνεις.... Είσαι μια ζωή στη πίκρα..

Re: Απάντηση: Car audio update...

Μπάμπης Κολέζας said:
Χθές το βράδυ το project πήρε πιστοποίηση κάτω από βροχή... :grinning-smiley-043
Το αποτέλεσμα "σκοτώνει"... κι αναπόφευκτα το σύγκρινα με το δικό μου...
icon11.gif

:twoguns: Άμα κάνεις κακές παρέες αυτά παθαίνεις.... Είσαι μια ζωή στη πίκρα..
…καλά βρε συ…έχεις ρίξει το μισό club στη πικρά με τις κρεμονες και το ruby και τώρα κλαίγεσαι…:slapface: :twoguns: :award:

p88rs rulez da world...

αφου επιτελους πριν λιγο καιρο η καλη intersys (respect) φροντισε να με απαλλάξει απο το #$^@#$%^ 8600mp!

Δεν ξερω αν παίζετε με ΤΑ ,αλλά σε εμένα εχει κάνει θαύματα στο θέμα εικόνας/συνοχης! Τα ηχεια πραγματικα εξαφανίζονται, η σκηνή απλώνεται μπροστα σου (ναι! στην θέση του οδηγου) και ειδικά οι χαμηλές/μεσοχαμηλές δένουν απίστευτα!

Σωστό αυτό με το ΤΑ. Οι φάσεις λίγο τα παίζουν, αλλά μπρος στον πόνο (στερεοφωνική εικόνα τέρμα φάτσα) τι είναι τα κάλλη (χροιά)...