Car audio update...

αυτο το κανει το καλο ΤΑ.
το πολυ καλο ΤΑ δινει και χροιες (και ασε τον ανδρεα να λεει)
αντε και στα δικα μας (δεν αργει η ωρα ...)

Πάντως στα phase test με το reference της Iasca δεν άκουσα κανένα απολύτως προβλημα...

συνηθως σε λεπτομεριες ρυθμισεων (ε η αληθεια ειναι οτι δεν μπορει να ειναι οι θεσεις χυμα και να περιμενουμε να κεντησει το συστημα) ο ηχος προκυπτει ενδιαφερον μεν λεπτος δε.
καπου παιρνει η μπαλα τα σωματα αλλα τα καλυτερα αυτοκινητα που εχουν φτιαχτει ειναι full TA (και τα μυαλα στα καγκελα) και εχουν και σωματα και τα παντα.

Πιστευω οτι ελαχιστα στοιχεια μεταβληθηκαν απο πλευρας χροιων και φασεων με τη χρηση του ΤΑ που σαφως κι εγινε.

Δηλωμενα ειναι η θεση του οδηγου και ορισμενα τα μηκη των τουιτερ και των μιντμπας.

Παιζοντας με τα μηκη (λιγο ακομα) προτιμησα την εικονα στο κεντρο του παρπριζ μου , παρα μπροστα μου.

Οσον αφορα το equalisation θελω λιγο να παιξω, αλλα πρεπει να βρω rta οπως ειπα να "κλεισω λιγο κατι τρυπουλες"...

Eιχα ακουσει το συστημα του Χρηστου πριν απο το fine tuning. Το συστημα ηταν -αρυθμιστο- απο τα καλυτερα αυτοκινητου που εχω ακουσει. Αναλυτικο με αερα αναμεσα στα οργανα και με χροιες που δυσκολα συναντας σε αυτοκινητο. Τωρα για το installation γνωριζω απο πρωτο χερι την τελειομανια του Φωτη :music-smiley-005: και ο Χρηστος απο οτι εχω καταλαβει δεν ειναι και αυτος πολυ καλα:flipout: .
Περιμενω με χαρα νεες ακροασεις.-bye-

Θενκς Πανο. Ειμαι σιγουρος οτι τωρα θα ακουσεις "αλλα" πραγματα και θα σου αρεσει και περισσοτερο !!!

Θα το κανονισουμε αμεσα !!

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ said:
Άντε να το ακούσω και εγώ....

Κααααλα. Μολις τελειωσεις με το κουρεμα των αβγων, θα το ακουσεις.............-bye-

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Car audio update...

No problem! Πότε θα το ακούσουμε από κοντά? Εχω καιρό να ακούσω RS Audio... :grinning-smiley-043

Αντε λεγε τωρα που το ακουσες.......(σε αφηνω :flipout:!!)

(Και που εισαι, οχι χαιδεματα ετσι ? Αυτα που ακουσες !!)

Re: Απάντηση: Re: Car audio update...

Αντε λεγε τωρα που το ακουσες.......(σε αφηνω :flipout:!!)

(Και που εισαι, οχι χαιδεματα ετσι ? Αυτα που ακουσες !!)

Ναι θα σε φοβηθώ νομίζεις. :slapface: (γράφτηκα και στο γυμναστήριο - δεν έχω πατήσει ακόμα βέβαια :grandpa:).

Αφού ρε μάναμ' (που λέει και μια ψυχή - τι μία δηλαδή που όλοι μας το έχουμε κολλήσει) μου βάζεις να ακούσω mp3 και μάλιστα με 128 bitrate από iPod (του διαβόλου πράματα), πού να καταλάβω ο κουφός... Είχα και τον Καστρουνή στο πίσω κάθισμα, φοβόμουν μη μου χώσει καμιά σφαλιάρα... :damnyou:

Λοιπόν το σύστημα παίζει πολύ ισορροπημένα. Τύφλα να έχουν άλλα που παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς. Να με συμπαθάτε, αλλά προσωπικά προτιμώ το σύστημα να ακούγεται σωστά παρά να ακούγεται όπως θέλει η EMMA. Και επί του προκειμένου μου άρεσε το σύστημα του Χρήστου. Χωρίς να είναι ιδιαίτερα κοστοβόρο, αλλά με προσεκτική επιλογή των συστατικών, καταφέρνει να έχει μια πολύ σωστή σκηνή, να είναι πολύ ισορροπημένο τονικά, χωρίς εξάρσεις ή περίεργες κορυφές/βυθίσεις (τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε) και με το sub να υποβοηθά χωρίς να υπερκαλύπτει. Η χρονική καθυστέρηση σε συνδυασμό με την ενεργή οδήγηση κάνουν πολύ καλή δουλειά, και μπράβο στο Φώτη Σωτηριάδη που έβαλε το χεράκι του. -bye-

Χαίρομαι όταν ακούω τέτοια συστήματα, γιατί αποδεικνύουν πως με γήινο προϋπολογισμό μπορείς να φτιάξεις κάτι τόσο ευχάριστο που να μη θέλεις να φτάσεις στο σπίτι σου. :aktion033:

Να το χαίρεσαι Χρηστάρα! :music-smiley-005:

Ελα , ελα. Λες και δεν ακουσες και cdακι κανεις ......:flipout:

Φαντασου δηλαδη να τα ελεγες ολα αυτα εχοντας ακουσει ΜΟΝΟ mp3 :flipout:.

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια.

Τωρα περιμενω τον Κροκο για ακροαση.

Που ειναι ? Γυρισε???-bye-

Το "γηινο προυπολογισμο" ειναι καπως σχετικο. Δεν αναφερομαι μονο στο κοστος των components, αλλα αν καποιος δεν εχει φιλο το Φωτη και δεν ειναι ο Χρηστος δυσκολο να φτασει σε τετιοιο αποτελεσμα. Αναφερομαι στα περι installation, τα αποια αν τα ζητησεις απο καποιον που βαζει stereo αυτοκινητου, μαλλον θα σου παει ο κουκος αηδονι.

Αυτο ειναι αληθεια Παναγιωτη.

Η αγορα αυτη μπορει να ζηταει 40 ευρω για ενα γουφερακι ας πουμε και πανω απο 300, μην πω περισσοτερα, για την καμπινα του.

Τι να κανεις ομως, αυτα εχουν τα καστομ......!!

Παντως εχεις δικιο. Τα ιδια λεγαμε και με το Νικολα το Σαββατο.

Απάντηση: Re: Car audio update...

Αναφερομαι στα περι installation, τα αποια αν τα ζητησεις απο καποιον που βαζει stereo αυτοκινητου, μαλλον θα σου παει ο κουκος αηδονι.

Κι αν μετά απ' όλα αυτά ακούς το αηδόνι κομμάτια να γίνει.
Αν ακούς τον κούκο όμως τι γίνεται;
icon9.gif
(Το κάνεις ρολόϊ τοίχου;
icon10.gif
)

Κι αυτο μεσα ειναι Μπαμπη. Ειναι σαν να παιρνεις "γρουν" στο σακι. Λιγοι ψωνιζουν ετσι νομιζεις? Ποσο μαλλον οταν το κανεις αναγκαστικα λογο καστομιας...

Last edited:
Παιδιά οι άγγλοι το λένε και δεν έχουν καθόλου άδικο κατ'εμέ: 20% μηχανήματα, 80% εγκατάσταση και ρύθμιση.

Αν λενε ετσι οντως, ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα. Αλλα να γινει σωστη δουλεια ετσι....?