Car Audio/Video Threads!

Σκοπος οντως ειναι να μιλησουμε για μηχανηματα για τα αυτοκινητα και οχι για τα ιδια τα αμαξια! Οντως κυκλοφορουν δεκαδες Car Forums

Παιδιά, δεν μπορούμε να προαποφασίσουμε τι χρειάζεται, όταν η ένδειξη ενδιαφέροντος είναι τόσο μικρή. Ανοίξτε θέματα, να δούμε πώς θα πάνε από πλευράς ανταπόκρισης, και μετά βλέπουμε.

Παιδιά, δεν μπορούμε να προαποφασίσουμε τι χρειάζεται, όταν η ένδειξη ενδιαφέροντος είναι τόσο μικρή. Ανοίξτε θέματα, να δούμε πώς θα πάνε από πλευράς ανταπόκρισης, και μετά βλέπουμε.

Σίγουρα...
απλά εγώ είχα στο μυαλό μου ότι θα μπορεί να στεγάσει πολλά και διάφορα θέματα που ήδη υπάρχουν, όπως π.χ. της Φόρμουλα1 από τα αθηλητικά, διάφορα αυτοκινητιστικά θέματα από το Επί παντός (π.χ. τεκμήρια στα ΙΧ, το πρώτο όχημα που οδηγήσατε, η χειρότερη στροφή... και άλλα πολλά), και μπόλικα άλλα σκόρπια από πολλές κατηγορίες...

Βεβαία και η άλλη πρόταση για σκέτο "car audio / video / multimedia / carPc" δεν είναι κακή, απλά έχει άλλο προσανατολισμό...

Απλά ένα σκέτο τόπικ "κατεβατό", έχει πολύ εφήμερο χαρακτήρα (π.χ. εξυπηρετεί πλήρως ένα θέμα όπως "τι ταινία μόλις είδατε"), αλλά δεν μπορεί να στεγάσει σε βάθος χρόνου διαφορετικές παρουσιάσεις εγκαταστάσεων, ιδέες, φωτογραφήσεις κλπ... Αυτό εννοούσα και στο προηγούμενο ποστ μου...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Car Audio/Video Threads!

σίγουρα όχι για audio-video μόνο! αλλά τι σχέση έχει με την νέα κατηγορία την οποία συζητάμε?

Απλά οτι αν ανοιγε κατηγορία γενικά "Αυτοκίνητο" όπως προτάθηκε απο συμφορουμίτη πιο πάνω,και οχι μονο Car audio/video,θα είχαν χώρο συζητήσεις σαν αυτές,και πολλές άλλες ακόμα διάσπαρτες μέσα στο "Επι παντός"