Εδώ είναι τα αποτελέσματα του διαγωνισμού της emmahellas.
Κοιτάξτε στα video, τι έπαθε ένα παρμπρίζ από την πολύ πίεση.
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση αγαπητέ φίλε.Θα τον ρωτήσω σχετικά με το πόσα είναι διαθετημένος να ξοδέψει και πάλι εδώ είμαστε.Μέχρι πόσα χρήματα?
Ο ενισχυτής σίγουρα πρέπει να είναι κλάσης D ώστε να οδηγεί στο 1Ω.
Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση των δύο πηνίων σε σειρά με άθροισμα τα 4Ω αλλά τέτοια μεγάφωνα που δεν ανήκουν στο hi fi καλό θα είναι να προτιμήσει την 1η επιλογή.
Ετσι πιστεύω κι εγώ.Σε ευχαριστώ και πάλι.12Ο$ είναι πολύ καλά. Βέβαια τα 40Α είναι κάπως λίγα ακόμα και για ψηφιακό.
Πιστεύω ότι ψειρίζουμε τη μαιμού. Καλό προιόν είναι και οικονομικότατο.![]()
Έχει κανείς να προτείνει τίποτα μέχρι 150-180 ευρώ μέγιστο (και λιγότερα να είναι ακόμη καλύτερα) που να έχει:
- USB μπροστά κατά προτίμηση κανονική θύρα χωρίς να χρειάζεσαι αντάπτορα ή καλώδιο για να βάλεις στικάκι
- Blutooth hands free (να έχει μέσα στο κουτί και μικρόφωνο)
- Blutooth streaming από το κινητό
- 1 DIN
Είδα τα παρακάτω με 120 ευρώ, έχει κανείς άποψη για αυτά?
Pioneer DEH-4400BT
JVC KD-X50BT
Καλημέρα σε όλους!
Είμαι πρωτάρης στο χώρο του AV. Παλιά στη σχολή έκανα λίγα ηλεκτρονικά οπότε έχω κάποιες μικρές βάσεις.
Άλλαξα ράδιοCD στο αμάξι μιας και το παλιό χάλασε και πήρα αυτό http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/DEH-1400UBB/media.html. Από τα specs αναφέρει τα εξής:
Ακουστικός ενισχυτής
Μέγιστη ισχύς εξόδου ........................ 50 W x 4, 70 W x 1/2 Ω(για Subwoofer)
Συνεχής ισχύς εξόδου ........................ 22 W x 4 (50 Hz έως 15 000 Hz,5 % THD, 4 Ω φορτίο,λειτουργία δύο καναλιών)
Σύνθετη αντίσταση φορτίου ........................ 4 Ω (επιτρεπόμενο 4 Ω έως 8 Ω)
Μέγιστη στάθμη εξόδου προενισχυτή ...... 2,0 V
Ρύθμιση τόνου:
Μπάσα
Συχνότητα ....................................... 100 Hz
Απολαβή ......................................... ±12 dB
Μέση
Συχνότητα .......................................... 1 kHz
Πρίμα
Συχνότητα ........................................ 10 kHz
Subwoofer (μονοφωνικό):
Συχνότητα .................... 50 Hz/63 Hz/80 Hz/100 Hz/125 Hz
Κλίση ........................................ –18 dB/oct
Απολαβή ........................ +6 dB έως –24 dB
Φάση ........................ Κανονική/Αντίστροφη
Ενισχυτής στο αμάξι δεν υπάρχει. Έχω πολλές απορίες αλλά ξεκινώ με τα βασικά:
1) Τι ηχεία W/Ω να επιλέξω; Επιλέγω με βάση τη μέγιστη ή τη συνεχή ισχύ εξόδου;
2) Έχει σημασία πως είναι η υπάρχουσα καλωδίωση στο αμάξι, ή αυτή είναι στάνταρ για τέσσερα ηχεία;
Θανάσης
Μπράβο Μιχάλη!
Θέλω να δε την κάμερα οπισθοπορίας!
Μπαίνει αυτόματα με την όπισθεν (υπάρχουν άραγε τέτοιοι αυτοματισμοί?) ή πρέπει να την επιλέξεις ?
Εάν η πηγή το υποστηρίζει, όπως αυτή που αγόρασα παραπάνω, με την κατάλληλη παρεχόμενη συνδεσμολογία, μόλις μπει η όπισθεν, ανάβει η κάμερα και έχω εικόνα στην οθόνη της πηγής, με ότι είχα από πριν να παίζει, να συνεχίζει να παίζει !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.