CARA....

Απάντηση: Re: CARA....

Στέργιο στην v2.2 μπορείς και φτιάχνεις το δικό σου ηχείο, έχει loudspeaker editor. Πάντως ακόμα το παλεύω.

Το ξέρω ότι έχει loudspeaker editor, εδώ βρήκα αρχείο για τα 1.6...

To θέμα είναι να ορίσεις τις παραμέτρους του μοντέλου σου όσο το δυνατόν καλύτερα, κάτι που νομίζω ότι είναι δύσκολο για DIY ηχείο.

Αυτοί που έχουν βγάλει το cara έχουν συμπεριλάβει μόνοι τους ένα σεβαστό αριθμό ηχείων στο πρόγραμμα και είναι κάτι που εμπιστεύομαι περισσότερο από την custom περίπτωση.

Ρε συ Βαγγέλη, δεν είχες το DEQ της Behringer? Δεν έκανες καμια μέτρηση να δεις τι γίνεται?

Re: Απάντηση: Re: CARA....

Το ξέρω ότι έχει loudspeaker editor, εδώ βρήκα αρχείο για τα 1.6...

To θέμα είναι να ορίσεις τις παραμέτρους του μοντέλου σου όσο το δυνατόν καλύτερα, κάτι που νομίζω ότι είναι δύσκολο για DIY ηχείο.

Αυτοί που έχουν βγάλει το cara έχουν συμπεριλάβει μόνοι τους ένα σεβαστό αριθμό ηχείων στο πρόγραμμα και είναι κάτι που εμπιστεύομαι περισσότερο από την custom περίπτωση.

Ρε συ Βαγγέλη, δεν είχες το DEQ της Behringer? Δεν έκανες καμια μέτρηση να δεις τι γίνεται?

Μου επιτρέπετε να τονίσω κάτι :
Χμ!!! ...ειδικά σε μερικά ΚΙΤ ηχείων (DIY-CUSTOM κλπ) οι παράμετροι που έχει στήν διάθεσή του ο ενδιαφερόμενος είναι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ απο οσες θα μπορούσε να φανταστεί ή να βρεί έτοιμες ....

Καλημέρα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: CARA....

Μου επιτρέπετε να τονίσω κάτι :
Χμ!!! ...ειδικά σε μερικά ΚΙΤ ηχείων (DIY-CUSTOM κλπ) οι παράμετροι που έχει στήν διάθεσή του ο ενδιαφερόμενος είναι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ απο οσες θα μπορούσε να φανταστεί ή να βρεί έτοιμες ....

Καλημέρα

Μα φυσικά αγαπητέ Μανώλο!

Δεν είναι όλα τα DIY ίδια. Κάποια είναι πιο εργοστασιακά από τα εργοστασιακά.

Δεν αναφέρομαι ακριβώς στην ύπαρξη ή μη των στοιχείων αυτών, αλλά στην σωστή εισαγωγή των στοιχείων αυτών στο πρόγραμμα.
Όταν ένα ηχείο υποστηρίζεται εγγενώς από το πρόγραμμα, έχω την αίσθηση ότι ίσως το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο από το να εισάγουμε εμείς τα δεδομένα.

Γιατί η σωστή "μοντελοποίηση" των χαρακτηριστικών του ηχείου είναι θεμελιώδης για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Χαιρετούρες -bye-

νομίζω αυτό που δοκίμασα εγώ ήταν το 2.1 και είχα πάρει το 2.2 μετά.
Ειλικρινά, άφηνα το πισί όλο το βράδυ.
Βέβαια είχα βάλει αρκετές παραμέτρους.
Αλλά ομολογώ ότι έκανα περισσότερα ακολουθώντας τον κανόνα του Κάρντας και με δοκιμές και αποτυχίες με ένα ψηφιακό eq.

Αλλά να μη σου χαλάσω τη χαρά.
Μα φυσικα και δεν περιμενω απο το cara να μου πει που θα βαλω τα ηχεια!!!!!::speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0 Αυτο μας ελειπε.Καταρχας, της θεσεις των ηχειων και του ακροατη που θα υπολογισει και θα δοκιμασει το cara,της εχω ηδη δοκιμασει manual:blink: :blink: αμε,τι τζιτζικια πεταλωνουμε????????.περα απο την πλακα,εχω καταληξει στην καλλυτερη θεση ηχειων ακροατη, (πιστευω)μετα απο απειρες αλλαγες.Η γνωση ομως ειναι χρυσος!!Εναι ωροιο και χρησιμο να βλεπεις την συμπεριφορα του χωρου σου μετακινοντας επιπλα,βαζοντας και βγαζοντας τα χαλια,μπορεις να παρεις μια ιδεα τι και ποσο και σε τι επηρεαζει το οποιοδηποτε αντικειμενο.Πιστευω πως δεν χρησιμοποιεις το εν λογω προγραμμα,για να σου δωσει μια <<ετοιμη λυση>>,αλλα για περαιτερω επεξεργασια και γνωση του χωρου σου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: CARA....

Μα φυσικά αγαπητέ Μανώλο!

Δεν είναι όλα τα DIY ίδια. Κάποια είναι πιο εργοστασιακά από τα εργοστασιακά.

Δεν αναφέρομαι ακριβώς στην ύπαρξη ή μη των στοιχείων αυτών, αλλά στην σωστή εισαγωγή των στοιχείων αυτών στο πρόγραμμα.
Όταν ένα ηχείο υποστηρίζεται εγγενώς από το πρόγραμμα, έχω την αίσθηση ότι ίσως το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο από το να εισάγουμε εμείς τα δεδομένα.

Γιατί η σωστή "μοντελοποίηση" των χαρακτηριστικών του ηχείου είναι θεμελιώδης για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Χαιρετούρες -bye-

Εχεις απόλυτο δίκιο η σωστή μοντελοποίηση είναι το 50 % τής επιτυχίας και χωρίς αυτή ΔΕΝ υπάρχει τίποτα ...

Το δύσκολο με το cara είναι να βρεις και στη συνέχεια να ορίσεις την αποροφητικότητα των υλικών κατασκευής του χώρου, των επίπλων κ.λ.π.
Εχει ενδιαφέρον .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CARA....

όπως μπένεις ευθεία στο βάθος, μέαα στο γυάλινο ρακ μαζί με τα μεγάφωνα της visaton. Μπροστά από αυτό το ρακ είναι ο πωλητής που σσχολείται με τα επαγγελματικά συστήματα.
quote]

Συγγνώμη για το off topic!

Ο ασπρομάλλης κύριος εκεί με το λευκό μουστάκι είναι ο ίδιος ο Βενιέρης;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CARA....

όπως μπένεις ευθεία στο βάθος, μέαα στο γυάλινο ρακ μαζί με τα μεγάφωνα της visaton. Μπροστά από αυτό το ρακ είναι ο πωλητής που σσχολείται με τα επαγγελματικά συστήματα.
quote]

Συγγνώμη για το off topic!

Ο ασπρομάλλης κύριος εκεί με το λευκό μουστάκι είναι ο ίδιος ο Βενιέρης;

Οχι.

Λιγο off topic ακομα :
Η πιο θρυλικη φιγουρα μεταξυ των υπαλληλων του Βενιερη, απο το μαγαζι της Κανιγγος, ο Κος Μιμης, εχει αποχωρησει του επαγγελματος προ πολλου.
Πελατης : ενα πυριτιο Μπι Γουαι 127 (ΒΥ127)
Μιμης : μια Μπε Υγκρεκ στο Τεσσεραααα
Πελατης (δεν ξερει Γαλλικα) : μα εγω ζητησα Μπι Γουαι ...
Μιμης : παρε αυτη που σου δινω και εαν δεν σου κανει εγω θα σε κερασω Ταβούκ-κοκσού.
Πελατης : ? ? ?

Τα πολύ γνωστά παίρνω βρε Μήτσο, όχι τα εξεζητημένα.

Άσε που έχω και μια εγγενή αντιπάθεια στο κοτόπουλο...