Cardsharing σε DM600 και DM7020

Diogenhs

New member
19 September 2007
26
Καλησπέρα.
Μολις εισηλθα δυναμικά στον χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης με δυο ονειρόκουτα. Το ζητούμενο είναι να γίνει card sharing μιας συνδρομητικής κάρτας μεταξύ τους, με τον 7020 να παίζει τον ρόλο του server. Και ο δύο έχουν PLi, SoftCams την CCcam2.0.3 και cardserver το newcs. Μέχρι σήμερα δεν τα έχω καταφέρει, και απο όσα εχω καταλάβει τις δύο αυτές μέρες που προσπαθώ, προκύπτουν τα εξής :

1.Το δίκτυο δουλεύει. Το ένα DM βλέπει το άλλο.
2. Εικόνα απο την κάρτα στον 7020 έχω όταν ορίζω Default SoftCam την CCcam και Cardserver none.
3.Όταν ορίζω Default SoftCam την CCcam και Cardserver τον newcs δεν έχω εικόνα. (Δεν μπορεί να γίνει client του εαυτού του?)
4.Το 600 δεν έχει εικόνα με κανένα συνδιασμό softcam και cardserver. (Δεν μπορεί να γίνει client στον newcs του 7020?)

Υποθέτω ότι σε κάποιο επίπεδο θα πρέπει να καταχωρήται στο Dreambox που είναι client η ip του cardserver, και ίσως θα πρέπει να γίνουν και στον server κάποιες παραμετροποιήσεις. Μέσω FTP έχω βρεί το αρχείο newcs.xml που έχει κάποιες παραμέτρους, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό το αρχείο πρεπει να πειράξω και πως.
Είμαι σε καλώ δρόμο η το πάω τελείως λάθος ? Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Παιδιά επειδή το θέμα του card sharing αναφέρεται σε κάρτα της Νοβα και ούτως ή άλλως απο τη φύση του είναι λεπτό ζήτημα, θα παρακαλούσα να μην συνεχιστεί ανοιχτά η συζήτηση, ακόμα και αν αναφέρεται σε οικιακό διαμοιρασμό.
Για επικοινωνία χρησιμοποιείστε τα p.m.

Υπέθεσα οτι το cardsharing για ιδιωτική χρήση είναι καθ'ολα νόμιμο. Αν το θεωρήσουμε παράνομο, τότε δεν γινόμαστε συνδρομητές σε μια υπηρεσία αλλά νοικιάζουμε ΕΝΑ σημείο προβολής μιας συνδρομιτικής τηλεόρασης. Εναι σαν να αγοράζουμε ένα περιοδικό το οποίο μας επιτρέπεται να διαβάζουμε μόνο στο σαλόνι μας. Εν πάση περιπτώση, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Αγαπητέ, μην ενοχλείσαι.
Πιθανόν να γνωρίζεις ότι το card sharing αποτελεί αντικείμενο πειρατείας και εμπορευματοποίησης συνδρομητικών υπηρεσιών.
Για το λόγο αυτό το Avclub απέχει απο την ανοιχτή συζήτηση που αναφέρεται σε λεπτομέρειες, δηλαδή ρυθμίσεις και υποδείξεις για την υλοποίηση του.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Όπως λέει και ο Κύριος ΑΛΕΞ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ οφείλεις να μας πεις πως λύθηκε το θέμα ώστε να βοηθηθεί κάποιος που μπορεί να αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα.:D