- 17 June 2006
- 49,609
επειδή τα είχε με την Λίντα ε?![]()
Θα αποτολμήσω μια επιστροφή στο (πολύ... αρχικό) θέμα του νήματος μνημονεύοντας μια ερμηνεία για το πιο εύστοχο εξώφυλλο που έχω δει ποτέ για το έργο. Πολύ μέσα στο πνεύμα του κειμένου.
Πρόκειται γι'αυτήν του Seiji Ozawa με Φιλαρμονική Βερολίνου και Gruberova, Aler, Hampson. Ως ερμηνεία χαρακτηρίζεται από αρκετά γρήγορα tempi, καλές ερμηνείες και καλή ηχογράφηση. Η ερμηνεία Jochum βέβαια παραμένει αναφοράς.
![]()
Τι λες τώρα!
Αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος για να ακούσω το έργο!
Αν κρίνω από τα εξώφυλλα δύο πολύ αγαπημένων μου δίσκων…..
Με την ίδια λογική ενδεχομένως, όσο πιο πολύ από την δισκογραφία της Samantha έχει καταναλώσει κανείς τόσο πιο εύκολα μπορεί να του αποκαλυφθεί το υπερβολικά στημένο της Μυθωδίας…
τότε κοίτα κι αυτό....
(αν το βρεις κάπου...)
![]()
φαντάζομαι τον Ιερώνυμο να αυτοκτονεί όταν του προλαβαίνουν τα νέα για τους Περπλ, και τον μεγαλύτερο θαυμαστή τους, τον εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενο νομικό ...
εξορκίζει τους απογόνους του να δίνουν δικαιώματα μόνον στους Πάτριτζ Φάμιλυ ...
φαντάζομαι τον Ιερώνυμο να αυτοκτονεί όταν του προλαβαίνουν τα νέα για τους Περπλ, και τον μεγαλύτερο θαυμαστή τους, τον εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενο νομικό ...
εξορκίζει τους απογόνους του να δίνουν δικαιώματα μόνον στους Πάτριτζ Φάμιλυ ...
ah the great Purple. In fact they came as great as they could.
Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από ωμή δύναμη , παθιασμένα ριφς , σφιχτοδεμένη ρυθμ σέξιον , ένταση χιλιάδων db , και σε εξαιρετικές περιπτώσεις υπέροχες μελωδίες που μόνον οι παίζοντες χαρντ και χέβι μπορούν να συλλάβουν ..... Ηδη αισθάνθηκα ζωντανός σε αντίθεση με κάποιους άλλους και την από 150ετίας πεθαμένη μουσική τους![]()
Έχω την εντύπωση ότι το έναυσμα για αυτή την έκρηξη συναισθημάτων ήταν η αναφορά στους Partridge Family και όχι στους Purple.....:BDGBGDB55:
ah the great Purple. In fact they came as great as they could.
Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από ωμή δύναμη , παθιασμένα ριφς , σφιχτοδεμένη ρυθμ σέξιον , ένταση χιλιάδων db , και σε εξαιρετικές περιπτώσεις υπέροχες μελωδίες που μόνον οι παίζοντες χαρντ και χέβι μπορούν να συλλάβουν ..... Ηδη αισθάνθηκα ζωντανός σε αντίθεση με κάποιους άλλους και την από 150ετίας πεθαμένη μουσική τους![]()
ah the great Purple.
πού 'ναι το κράνος σου, ρε ; πού 'ναι το κράνος σου ;
:slapface:![]()
Ειδικά αυτή η δισκάρα τους μέ την Συμφωνική τού Λονδίνου πακέτο μέ ανατριχιάζει..:grandpa:
Μου θυμίζει την διαφήμιση τού Ultrex....Shampoo και conditioner 2 σέ ένα..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Σγα βρε ''ζωντανεμένε'' και μάς τρόμαξες..:BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.