Carrefour CT1002

Εξαιρετικό και στην ταχύτητα.

Και για μένα η καλύτερη αγορά που έχω κάνει χρόνια.

Το διάβασμα PDF και το σερφάρισμα -μακριά απ το γραφείο και χωρίς να κάνω το τελικό σίγμα με το netbook- που έχω ρίξει δεν λέγεται.

Υπάρχει σε λειτουργία στα carrefour; Δε βγάζει κι ο Σκλαβενίτης ένα ρε γμτ... :BDBDG54:

Δεν το είχαν σε λειτουργία αλλά το απαίτησα πριν το αποφασίσω. Το δοκίμασα σε φόρτωμα εφαρμογώνι, σε video και απόκριση touch.

Το τσίμπησα κι εγώ! Κατεβάζω την προαναφερθείσα ρομ και προχωράω σε διάβασμα (αντε πάλι) για android.

Απο ταχύτητα σε φωτογραφίες πως πάει, εναλλαγή κλπ κλπ, γενικά παίζουν "καλα" οι φωτό?

Το καλοκαίρι είχα το ipad2 της αδερφής μου.

Δε μπορώ να εντοπίσω διαφορά στην ταχύτητα του σερφαρίσματος αλλά και στον τρόπο και την ταχύτητα που διαχειρίζεται τις φωτογραφίες...

Morfea, σε ευχαρίστησα?

Re: Απάντηση: Carrefour CT1002

Το καλοκαίρι είχα το ipad2 της αδερφής μου.

Δε μπορώ να εντοπίσω διαφορά στην ταχύτητα του σερφαρίσματος αλλά και στον τρόπο και την ταχύτητα που διαχειρίζεται τις φωτογραφίες...

Morfea, σε ευχαρίστησα?

ναι

γμτ μας βάζεις σε φαγούρα....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Carrefour CT1002

σιγά τη φαγούρα ρε chief, 179 σε 12 άτοκες! (έπαιρναν και 24 άτοκες)...

χαχαχα

άσε ρε.... ακόμα πληρώνω το κινητό της κόρης μου.... 40 !!!
η φαγούρα δεν πάει στο ποσό, πάει στην χρηστικότητα του ...αντικειμένου...

Avi/divx παιζει κανονικα δηλαδη
εχει υποδοχη usb για να διαβαζει στικακια;
Αυτονομια σε divx εχει δει κανεις;Διωρη+ ταινια την βγαζει;

Το δοκίμασα με τον MX Player ο οποίος υποστηρίζει μέχρι και εξωτερικούς υπότιτλους σε srt με ελληνικά.
Για την αυτονομία, δεν είδα ολόκληρη ταινία αλλά μπορώ να το τσεκάρω το απόγευμα.

Μόνο microSD και mini USB βλέπω...
Κρίμα, ήμουν έτοιμος να πάω να το τσιμπήσω...

πού κολλάς?
υπάρχουν αντάπτορες στικάκια που παίρνουν microsd

πού κολλάς?
υπάρχουν αντάπτορες στικάκια που παίρνουν microsd

Το ξέρω αλλα στη φωτογραφική βάζω μονο κανονικές SD.
To θέλω για να βλέπω αμέσως τις φωτογραφίες που βγάζω και να παίρνω backup. Μέχρι τώρα ειχα ενα netbook αλλα τα 660γρ του pad ειναι πιο βολικά.

Και που να βρεις miniUSB stick...

Το ξέρω αλλα στη φωτογραφική βάζω μονο κανονικές SD.
To θέλω για να βλέπω αμέσως τις φωτογραφίες που βγάζω και να παίρνω backup. Μέχρι τώρα ειχα ενα netbook αλλα τα 660γρ του pad ειναι πιο βολικά.

Και που να βρεις miniUSB stick...
θα έχεις κανονικό στικ αντάπτορα
στην ταμπλέτα θα βάζεις την κάρτα, και μετά την κάρτα με αντάπτορα αλλού.

έτσι το σκεφτομαι εγώ.
και ...μόνο αφού το δω απο κοντά.

Μα δεν θέλω να βάλω καρτα με αντάπτορα στη φωτογραφική μηχανη, αυτο ειναι το πρόβλημα.

Ασε που, με τα δάχτυλα που έχω, θα ψάχνω τις microSD σε κανένα υπόνομο :D

Γιατί?

Εκτός απο το λόγο που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα, ειχα κάποιους αντάπτορες με απρόβλεπτες ασυμβατότητες και αυτό είναι το τελευταίο που μου χρειάζεται όταν σηκώνω τη μηχανή για να φωτογραφίσω κάτι.

Τέλος πάντων, για να γυρίσουμε στο θέμα μας, σαν διαβαστήρι για βιβλία και περιοδικά σε pdf πως είναι;

Εκτός απο το λόγο που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα, ειχα κάποιους αντάπτορες με απρόβλεπτες ασυμβατότητες και αυτό είναι το τελευταίο που μου χρειάζεται όταν σηκώνω τη μηχανή για να φωτογραφίσω κάτι.

Τέλος πάντων, για να γυρίσουμε στο θέμα μας, σαν διαβαστήρι για βιβλία και περιοδικά σε pdf πως είναι;

Σε μηχανή Sony με μνήμη της Transcend microSD με adapter δεν έχω πρόβλημα.

Επίσης σε pdf με τον ezPDF reader είναι εξαιρετικό. Μια απ τις κύριες χρήσεις του είναι η ανάγνωση pdf και δεν έχω να παρατηρήσω κάτι αρνητικό. Ο reader της adobe έχει σημαντικές ελλείψεις.