supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,660
Οχι ρε συ ,, μια χαρά θυμόμαστε :ernaehrung004:Σαν να έχετε λίγη μνήμη ακούγεται…
το δικό μου πάντως σέρνεται με dolphin+avclub....
και η μνήμη του δείχνει ram κάτω του μεγα
μόλις δε θες να σκρολάρεις πιό γρήγορα σου προτείνει να κλείσεις τον dolphin
Και μένα το ίδιο: με dolphin+avclub δεν πήγαινε με τίποτα. Του έβαλα opera και είναι μια χαρά (τουλάχιστον στο avclub)
παίδες, λεφτομέρεια, το αρχείο το πετάμε όπως είναι στην κάρτα, δεν το ξεζιπάρουμε!
λες?
ενα καινούριο που μου κάνει τωρα ειναι να χανει συνεχώς την καρτα sd . Σπανός τη βρίσκει και μετά απο λίγο και πάλι μου λεει να βάλω κάρτα . Δοκίμασα με άλλες 3 και πάλι τα ίδια . Υπάρχει καποια λύση?
Με Opera λειτουργεί χωρίς ΚΑΝΕΝΑ κόλλημα ποτέ, ο Dolphin έφυγε οριστικά...
Μην διανοηθείτε να βάλετε το android process killer... τα κάνει όλα pout@n@...
Χρήσιμα είναι το No_Frills CPU Control Classic ... ρυθμίστε το Min clock frequ να είναι 1 Ghz, Governor στο performance, και load on boot, τα περισσότερα κολλήματα είναι επειδή χαμηλώνει τον επεξεργαστή... overclock δεν κάνει δυστυχώς. Η επίπτωση στην μπαταρία δεν είναι τόσο σοβαρή, διότι ούτως ή άλλως στην τσίτα είναι ο επεξεργαστής για να ανταπεξέρχεται...
Επίσης το RAM Manager free... βάλτε Balance τα τρία πρώτα.
Δυστυχώς η ταμπλέτα αυτή δεν έχει αρκετά δυνατό επεξεργαστή ούτε μνήμη με αποτέλεσμα να σέρνεται στο ice cream... αλλά δεν αλλάζω τώρα που το έχω τούμπανο.
Για την κάρτα μνήμης έχω παρατηρήσει ότι έχει αποτέλεσμα καλύτερο αν είναι κλάση 10 δηλαδή γρήγορη... με χαμηλή κλάση έχει πρόβλημα, τουλάχιστον σε εμένα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.