mdvq Μέλος Σωματείου 20 June 2006 10,182 Πειραιας 31 July 2009 #21 Καλες διακοπες βρε. Να περασεις καλα
Σπύρος Σούρλας AVClub Fanatic 17 June 2006 62,715 Χολαργός 31 July 2009 #22 Απάντηση: Re: Cash-Trouble in Mind-Unearthed(discΝο2) mdvq said: Καλες διακοπες βρε. Να περασεις καλα Click to expand... Εις το επανιδείν Μιχάλη
Απάντηση: Re: Cash-Trouble in Mind-Unearthed(discΝο2) mdvq said: Καλες διακοπες βρε. Να περασεις καλα Click to expand... Εις το επανιδείν Μιχάλη
Ηλίας Κ Supreme Member 7 July 2006 4,931 Αθήνα 31 July 2009 #23 SPYROS A. said: ...μετά την υπόδειξη-παρουσίαση του φίλου Soulfly..... ..... Mε κάνατε "φλώρο" και σας χρωστάω πολλά γι αυτό.... Click to expand... ξανασκέψου το λέω εγώ, δε σου πάει για ...φλώρος!! Καλά μπάνια σε όοοολη την παρέα, Σπύρο καλά να περάσεις και ευχαριστούμε για την παρουσίαση
SPYROS A. said: ...μετά την υπόδειξη-παρουσίαση του φίλου Soulfly..... ..... Mε κάνατε "φλώρο" και σας χρωστάω πολλά γι αυτό.... Click to expand... ξανασκέψου το λέω εγώ, δε σου πάει για ...φλώρος!! Καλά μπάνια σε όοοολη την παρέα, Σπύρο καλά να περάσεις και ευχαριστούμε για την παρουσίαση
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ Supreme Member 19 June 2006 8,661 31 July 2009 #24 Kαλά μπάνια Σπυράκο, να ξεκουραστείς σωματικά- ψυχικά, να κουραστείς οφθαλμολογικά και να γυρίσεις με γεμάτες τις μπαταρίες. Η χρονιά θα είναι συγκλονιστική σε όλα τα επίπεδα.
Kαλά μπάνια Σπυράκο, να ξεκουραστείς σωματικά- ψυχικά, να κουραστείς οφθαλμολογικά και να γυρίσεις με γεμάτες τις μπαταρίες. Η χρονιά θα είναι συγκλονιστική σε όλα τα επίπεδα.
Δαμιανός Δημητριάδης Supreme Member 18 June 2006 3,713 Άγιος Δημήτριος 31 July 2009 #25 Καλές διακοπές φίλε μου. Να περάσετε καλά, αρχής γενομένης από σήμερα! Καλές διακοπές σε όλους τους φίλους εδώ μέσα! :flybye:
Καλές διακοπές φίλε μου. Να περάσετε καλά, αρχής γενομένης από σήμερα! Καλές διακοπές σε όλους τους φίλους εδώ μέσα! :flybye:
Stergito Μέλος Σωματείου 11 November 2006 14,530 Θεσσαλονίκη 31 July 2009 #26 Σπύρο, εμείς λογικά θα τα πούμε κι από κοντά. Καλές διακοπές, όπως και να 'χει!
jim... Moderator Staff member 22 February 2008 24,775 Μπακοτσιάνος... 31 July 2009 #27 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ said: Η χρονιά θα είναι συγκλονιστική σε όλα τα επίπεδα. Click to expand... Εμ, πρωτάθλημα μετά από 16 χρόνια θα είναι αυτό... Θα το κάψουμε....
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ said: Η χρονιά θα είναι συγκλονιστική σε όλα τα επίπεδα. Click to expand... Εμ, πρωτάθλημα μετά από 16 χρόνια θα είναι αυτό... Θα το κάψουμε....
supersonic Μέλος Σωματείου 17 June 2006 49,609 31 July 2009 #28 δισκάρα μόνο το Devil's right hand αρκεί. Και έχει μόνο μιά φωνή και μιά ηλεκτρική. Καλό καλοκαίρι. Μακριά από τις τσούχτρες. Αν βρεθεί κανείς Υδρα, τα λέμε... (θα με καταλάβετε εύκολα, θα είμαι στην άκρη από ένα λουρί που θα σέρνει ένας σκύλος)
δισκάρα μόνο το Devil's right hand αρκεί. Και έχει μόνο μιά φωνή και μιά ηλεκτρική. Καλό καλοκαίρι. Μακριά από τις τσούχτρες. Αν βρεθεί κανείς Υδρα, τα λέμε... (θα με καταλάβετε εύκολα, θα είμαι στην άκρη από ένα λουρί που θα σέρνει ένας σκύλος)