CAV A-10 / XINDAK XA6950 / Advance acoustic MAP 305 DA II

Λοιπόν.

Περιττό να σας ανακοινώσω ότι έχω κολλήσει άσχημα με το θέμα του ενισχυτή και δεν έχω ιδέα τι να κάνω.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι έχω καταλήξει σε ηχεία τα οποία είναι τα AS Artemis V2.Ανεβαινω βεβαία στα χρήματα τα οποία υπολόγιζα αλλά νομίζω ότι αξίζει.

Τα άκουσα με τον DENON PMA1500AE.Δεν ξέρω αν σας φαίνετε περίεργο αλλα έμεινα για τα δικά μου αυτιά έκπληκτος με την απόδοση του συνόλου.

Επίσης άκουσα τον Advance acoustic με RF82 της klipsch και απογοητεύτηκα.

Ο Advance acoustic με τα ARTEMIS ή ο DENON με τα Klipsch όμως……..;;;;;;;;;;

Θα άλλαζε κάτι;;;;

Εκεί είναι που έχω χάσει την μπάλα.

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο ενισχυτής μπορεί να έχει να δώσει και το ηχείο να μην μπορεί.

Ποια είναι η πραγματικότητα;;;

Τέλος θα ήθελα να βάλω στο παιχνίδι και τον ΧΤΖ A100 D3.Τον άκουσα το Σάββατο στον εισαγωγέα στην Λυκαβηττού με ΧΤΖ ηχεια (99.36 το μοντέλο αν θυμάμαι καλά γύρω στα 1000euro) αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μου έκανε κάτι κλίκ. Νομίζω ίσως φταίνε τα ηχεία

Κλικ μου εκανε πολύ η τιμη του 750euro

Αλλά πάλι πως θα ήταν με τα ARTEMIS;;;
Νιώθω ότι τα ηχεία αξίζουν κάτι παραπάνω και μπορούν να το στηρίξουν.

Περιμένω με πολύ ενδιαφέρον τις γνώμες σας.

Απάντηση: Re: CAV A-10 / XINDAK XA6950 / Advance acoustic MAP 305 DA II

Λοιπόν.

Περιττό να σας ανακοινώσω ότι έχω κολλήσει άσχημα με το θέμα του ενισχυτή και δεν έχω ιδέα τι να κάνω.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι έχω καταλήξει σε ηχεία τα οποία είναι τα AS Artemis V2.Ανεβαινω βεβαία στα χρήματα τα οποία υπολόγιζα αλλά νομίζω ότι αξίζει.

Τα άκουσα με τον DENON PMA1500AE.Δεν ξέρω αν σας φαίνετε περίεργο αλλα έμεινα για τα δικά μου αυτιά έκπληκτος με την απόδοση του συνόλου.

Επίσης άκουσα τον Advance acoustic με RF82 της klipsch και απογοητεύτηκα.

Ο Advance acoustic με τα ARTEMIS ή ο DENON με τα Klipsch όμως……..;;;;;;;;;;

Θα άλλαζε κάτι;;;;

Εκεί είναι που έχω χάσει την μπάλα.

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο ενισχυτής μπορεί να έχει να δώσει και το ηχείο να μην μπορεί.

Ποια είναι η πραγματικότητα;;;

Τέλος θα ήθελα να βάλω στο παιχνίδι και τον ΧΤΖ A100 D3.Τον άκουσα το Σάββατο στον εισαγωγέα στην Λυκαβηττού με ΧΤΖ ηχεια (99.36 το μοντέλο αν θυμάμαι καλά γύρω στα 1000euro) αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μου έκανε κάτι κλίκ. Νομίζω ίσως φταίνε τα ηχεία

Κλικ μου εκανε πολύ η τιμη του 750euro

Αλλά πάλι πως θα ήταν με τα ARTEMIS;;;
Νιώθω ότι τα ηχεία αξίζουν κάτι παραπάνω και μπορούν να το στηρίξουν.

Περιμένω με πολύ ενδιαφέρον τις γνώμες σας.

Εδώ και 2 ημέρες απολαμβάνω τον xindak xa6950 με τα pmc fb 1i και το cd player xindak muse deluxe 1.0 . Φίλε Alexandrosm πραγματικά αξίζει τον κόπο μια ακρόαση με τον συγκεκριμένο ενισχυτή στην auditorium στον Πειραιά.Είχα ακούσει πολλούς ενισχυτές στην κατηγορία απο 1000-2000 ευρώ και πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος είναι πολύ τίμιο μηχάνημα με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και με πολύ καλό ήχο για τα λεφτά του και πολύ παραπάνω.

...............
.......................

Και για τα δικά μου.... είναι πολύ καλός ενισχυτής, καλύτερος από πάρα πολλούς...

Τα Klipsch έχουν ιδιαίτερο ήχο. Ή σου αρέσουν ή δεν σου αρέσουν.

Last edited: