Δεν είπε κανένας ότι τα CAV δεν είναι καλά, εγω είπα ότι κατά την γνώμη μου υπάρχουν και καλύτερα στα λεφτά που ζητάνε, αλλά είναι πάντα θέμα προτίμησης του καθένα ξεχωριστά.
Αν δεν κάνω λάθος, αναφέρεσαι σε μια γενική συζήτηση που είχε γίνει για όμορφα μηχανίματα και είχες βγάλει τα ηχεία της CAV. Προσωπικά, είχα πει ότι δεν μου αρέσουν εμφανισιακά και είχες προσπαθήσει να με πίσεις με κάποια review ότι είναι ωραία και με επιμέρους φωτογραφίες από τις καμπύλες που έχουν. Και κάπου εκεί άρχισε το γλέντι.... Δεν είναι θέμα ρεύματος όπως καταλαβαίνεις, αλλά προσωπικού γούστου.
Ότι είχε γραφτεί, ήταν σε φιλικό επίπεδο και χωρίς διάθεση προσβολής κανενός. Εξάλλου τα σχόλια που είχα γράψει, ήταν για την εμφάνιση των ηχείων, σύμφωνα με το δικό μου γούστο και μόνο
Φίλε μου νάσαι καλά και πάντα φίλοι!
Πάντως να διευκρινίσω πως δεν αναφερόμουν σε εσένα ούτε συγκεκριμένα σε κάποιον!
:smile:
Και μιας και γίνεται λόγος περί του αγαπημένου μου ενισχυτή, του Α12, ε, ας υπάρχει και κάποια φωτό:
1)Eμπρός, (καλλιτεχνική), όπου δεσπόζουν τα τεράστια ομοκεντρικά VU όμετρα, με διπλή ένδειξη, επίπεδο εγγεγραμμένου σήματος και επίπεδο σήματος αναπαραγωγής!
Είναι γεγονός ότι πολλές φορές σου αποσπούν την προσοχή από την μουσική με την υπέροχη εμφάνισή τους αλλά και με την εκπληκτικά λεπτομερή σύγκριση του επιπέδου των δύο καναλιών που επιτρέπουν λόγω ομοκεντρικότητας!
2)Πίσω, όπου οι τεράστιες βαριές ψήκτρες, οι επίχρυσες, (πλέον), επαφές και οι XLR είσοδοι-έξοδοι υπόσχονται...
3) Και μιά ματιά στον εσωτερικό, (υβριδικό), κόσμο:
E, ας πούμε και ότι στα 8 ΩΜ έχει την ισχύ ενός δυνατού τρανζιστοράτου, (2x200 RMS), και την γλύκα ενός πολύ εξελιγμένου, (ultra linear, low filament voltage, super large R shape transformer), λαμπάτου! Και διατί να το κρύψωμεν άλλωστε;