- 29 June 2006
- 4,393
- 1
ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟΣ said:Για αυτο ξεστοκαριζαν στην εκθεση?
Παιδιά τι λένε οι CAV σε σχέση με τους άλλους κινέζους πχ. XINDAK??
Έχει ανοίξει ένα θέμα με προτάσεις για συστήματα στις 6000 Ευρώ. Ρίξε μια ματία...
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=47284
Θα σου πρότεινα για ακρόαση και τα Focal Profile 918 στις 2500 περίπου μαζί με τα ATC φυσικά, που κατά την γνώμη μου είναι κορυφαία both και όχι μόνο για την κατηγορία χρημάτων που παίζουν.
Τα CAV τα έχω ακούσει παρέα. Mια χαρα παίζουν, απλά υπάρχουν και καλύτερα in my opinion σε αυτά τα χρήματα.
Καλή συνέχεια.
.........
Έχω μια ακόμα απορία ωστόσο (αν και λίγο οφφ τοπικ)
Το ηχείο είναι το πρώτο πράγμα που διαλέγουμε σε ένα σύστημα (σύμφωνα με αυτά που διάβασα στο φορουμ) Το πρόβλημα είναι λοιπόν ότι στην ακρόαση που θα κάνεις σε κάποιο κατάστημα, το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχει διαθέσιμος ο ενισχυτής που ενδεχομένως σκέφτεσαι να αγοράσεις. Στη περίπτωση αυτή ζητάς να συνδέσουν τα ηχεία στον καλύτερο ενισχυτή που έχουν για ντεμο ώστε να ακούσεις τις μέγιστες δυνατότητες του ηχείου? Έχει λογική κάτι τέτοιο? Μήπως είναι καλύτερο να σου προτείνει ο πωλητής με τι είναι καλύτερο να συνοδεύσεις το ηχείο?
Ευχαριστώ και πάλι για τις πληροφορίες. Θα ξεκινήσω την αναζήτηση μου και θα ανοίξω νέο τοπικ για εντυπώσεις.
Φίλε μου και μία πρόταση από εμένα: αφού δεις και ακούσεις αυτά που θες, δώσε μία ευκαιρία και σε συνδυασμένη ακρόαση CAV A12 με ηχεία CAV MD-X3. Tα ηχεία αυτά προτείνει η CAV σαν ταίρι με τον A12 και γι' αυτό στο manual του Α12 τα χρησιμοποιεί για τις επεξηγήσεις.
Ήταν η επιλογή μου πέρισυ τον Ιούλιο μετά από πολλές ακροάσεις και συνδυασμούς πηγών-ενισχυτικών-ηχείων. Και επειδή τελικά στα διάφορα fora είναι δύσκολο να εκφράζει κανείς απόψεις κόντρα στο ρεύμα χωρίς να χλευάζεται δεν θα πω τίποτε άλλο! Μόνο ακουσέ τα!
![]()
Δεν είπε κανένας ότι τα CAV δεν είναι καλά, εγω είπα ότι κατά την γνώμη μου υπάρχουν και καλύτερα στα λεφτά που ζητάνε, αλλά είναι πάντα θέμα προτίμησης του καθένα ξεχωριστά.
Αν δεν κάνω λάθος, αναφέρεσαι σε μια γενική συζήτηση που είχε γίνει για όμορφα μηχανίματα και είχες βγάλει τα ηχεία της CAV. Προσωπικά, είχα πει ότι δεν μου αρέσουν εμφανισιακά και είχες προσπαθήσει να με πίσεις με κάποια review ότι είναι ωραία και με επιμέρους φωτογραφίες από τις καμπύλες που έχουν. Και κάπου εκεί άρχισε το γλέντι.... Δεν είναι θέμα ρεύματος όπως καταλαβαίνεις, αλλά προσωπικού γούστου.
Ότι είχε γραφτεί, ήταν σε φιλικό επίπεδο και χωρίς διάθεση προσβολής κανενός. Εξάλλου τα σχόλια που είχα γράψει, ήταν για την εμφάνιση των ηχείων, σύμφωνα με το δικό μου γούστο και μόνο![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.