CAV-A12

Re: Απάντηση: CAV-A12

Λαμβανοντας πρωτη φορα μερος σε συζήτηση του AV CLUB,χαιρετω τους φιλους του ηχου και της εικονας,που ανηκουν στο avclub και με πολλους γνωριζομαστε προσωπικα.Θα ηθελα,πριν συνεχισω,να διευκρινισω οτι εχω την επιχειρηση ''ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ κ ΗΧΟΣ'' και πολλοι απο εσας με γνωριζεται απο τις εκθεσεις ''ΕΙΚΟΝΑ ΗΧΟΣ SHOW'' k ''HI-END SHOW'' οπου παρουσιαζω για τρια συνεχη χρονια τις εταιριες CAV και KODA.
Θελω να δωσω καποιες διευκρινησεις σχετικα με τον CAV A12,τον οποιο πρωτοπαρουσιασα στο φετινο HI-END SHOW πριν απο λιγες μερες.
Κατ'αρχας επειδη αναφερθηκε εσφαλμενα οτι εχει digital input (gureto 4/11/06) θελω να αναφερω οτι ειναι καθαρα αναλογικος υβριδικος δικαναλος ενισχυτης και σας παραθετω ορισμενα απο τα χαρακτηριστικα του,οπως αναγραφονται στο manual του CAV A12,που πολλοι απο εσας ειδαν και ακουσαν στο ledra marriot και στο studio της επιχειρησης μου.
RATED POWER:200W+200W(RMS,8Ohms)
250W+250W(RMS,6Ohms)
FREQUENCY RESPONCE:10Hz-30Khz
INPUTS: 1 BALANCE
3 ANALOG
1 iPod
1 PHONO
1 Line IN
OUTPUT:1Line OUT
1BALANCE OUT
Aυτα ειναι τα επισημα χαρακτηριστικα του και ετσι θα κυκλοφορησει στην παγκοσμια αγορα.
Σχετικα με τον CAV A10,θελω να αναφερθω στο φιλο ΤΑΣΟ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΟ(4/11/06) και να του διευκρινησω οτι δεν υπηρξε και δεν θα υπαρξει προσπαθεια ''ξεστοκαρισματος''του Α10,για τον απλουστατο λογο οτι συνεχιζει να παραγεται και να υποστηριζεται κανονικα(στο studio μας υπαρχει παντα προς ακροαση).Αλλωστε ο CAV A12 ειναι ενα νεο μοντελο της εταιριας και οχι ο αντικαταστατης του CAV A10! Επισης η τιμη πωλησης που αναφερεται, κατα την διαρκεια της εκθεσης ΗΧΟΣ Κ ΕΙΚΟΝΑ 2006,δεν εχει καμμια διαφορα απο την τιμη που ειχαμε περισυ στο HI-END SHOW 2005,οποτε που βλεπεται το ''ξεστοκαρισμα'' ενος ενισχυτη,που μαλιστα σημειωσε ρεκορ πωλησεων και συνεχιζει να βρισκεται στο υψηλο ενδιαφερον των φιλων του καλου ηχου.
Διαθεσιμος για καθε επιπλεον διευκρινηση και στο τηλεφωνο 210-9014260.

Γειά σας. Είναι η πρώτη μου επαφή με το avclub. Ήθελα να πω την εμπειρία μου για τον Α10 CAV, που πήρα από σας κ. Αναγνώστου πριν 5 χρόνια και έχει βγει... παλληκάρι. Παίζει σε 8ωρη βάση καθημερινά (σε εργαστήριο), ενώ έχει βγάλει και τρία πολύωρα πάρτυ σε υψηλές στάθμες, σε χώρο 100τ.μ.
Όσο για τα ηχεία (MD II) είναι αρκετά καλά. Τελευταία τα άλλαξα με τα B&W 608, τα οποία βέβαια είναι αρκετά πιό λαμπερά και διαυγή στις μεσοϋψηλές συχνότητες αλλά χωρίς το εύρος των χαμηλών που δίνουν τα 12ιντσα γούφερ των MD II. Ετσι πρόσθεσα ένα υπογούφερ.