Ενω η PIONEER ας πουμε τα κατασκευαζει στο Μονακό τα προιοντα τις ε?
Ολα στην Κινα γινονται και μας τα πασαρουνε για Ευρωπαικοαμερικανιες!
Ειχα παει σε μια εκθεση στην Κινα απο οπου και πηρα μια κιθαρα απο το εργοστασιο που βγαζει τις κιθαρες της OVATION... Τα κινεζακια, εκει που γραφει OVATION γραφουν κατι αλλο στα Κινεζικα και πουλανε στην εσωτερικη καταναλωση την ιδια κιθαρα που εδω θα επερνα 4000 , για μολις 5600 ΓΙΟΥΑΝ... ητοι 560 περιπου (και μαλιστα με ειδαν και ξενο και κατι πρεπει να εχωσαν παραπανω).... Πηρα παπουτσακι ADIDAS ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ADIDAS 25 ... Πηρα ενα Bluetooth 2 και ακομα να χαλασει... Πηρα ενα ζευγαρι γιαλια για την στραβομαρα μου (αυτα τα Titanium που φοραει και ο Χατζινικολαου) και εδω κανουν 300 και εκει τα πηρα 35 και ειχαν πεσει τεσσερεις Κινεζογιατροι επανω μου να με εξετασουν. Πηγα στο μαγαζι στην Αθηνα να τα παραγγειλω και μου ειπαν παραδοση σε 5 μερες και στην Κινα πηγα το πρωι και το μεσημερι τα ειχα.
Οσο για τα CAV MD-II εγω θεωρω οτι ειναι μια αριστη αγορα για οποιον εχει ενα μεγαλο σαλονι ανω των 50τ.μ. και θελει να ακουει μουσικη χωρις να δωσει ενα σκασμο λεφτα για να πληρωσει το νταβατζιλικη της μαρκας. Επισης υπολογιζω οτι ο ελληναρας εισαγωγεας βαζει καπελο πανω απο 200% στην ΣΥΝΟΛΙΚΗ τιμη κοστους.
Για τα MD-V δεν ξερω δεν ακουσα δεν λεω τιποτα...
Υ.Γ.: Δεν εχω καταλαβει γιατι στην εποχη της παγκοσμιοποιησης η Κινα ειναι σε αλλον πλανητη!!!