- 3 August 2009
- 927
Τί ξενέρα είναι αυτή ρε παιδιά
Μήπως όμως επειδή δεν υπήρχαν τα "politic$" διέλυσαν έτσι άδοξα;
Συμφωνώ με όσα έγραψες, εκτός από το παραπάνω. Δε διέλυσαν άδοξα. Μόνο δόξα τους αρμόζει, αφού επί 4 χρόνια (Αύγουστο 2005 - Φθινόπωρο 2009) είχαν το καλύτερο πρόγραμμα για χρήση συνδρομητικών καρτών σε UCAS.
Μπορεί και αυτό φίλε ΜποκεΡας
Ξέρεις μήπως, σε τί γλώσσα είναι γραμμένο το CCcam ?
Aθ?
Εντάξει απλώς θέλω να μάθω πόσες γλώσσες μπορούν να χρησιμοποιηθουν για να προγραμματίσουμε τόν Dreambox μας. Ίσως ρωτώ αρκετά. Θέλω να μάθω δυστυχώς.
Κάποιος γνωρίζει κάποια πηγή με αυτές τις πληροφορίες?
Θανάσης.
Η εύκολη απάντηση είναι :
Σε όλες τις γλώσσες για τις οποίες υπάρχει compiler σε Linux ο οποίος να δημιουργεί exetutables και libraries για το CPU που σε ενδιαφέρει (MIPS, PPC κλπ κλπ κλπ )....
Συνήθως C/C++, αλλά και assembly (αν το σηκώνει ο οργανισμός σου)![]()
Ο οργανισμός μου σηκώνει μέχρι Visual C++. Πέρα απ αυτό τίποτ αλλο ο πισινός μου δεν σηκώνει.
Τα ονόματα των CCcam files τελειώνουν σε .sh
Ο οργανισμός μου σηκώνει μέχρι Visual C++. Πέρα απ αυτό τίποτ αλλο ο πισινός μου δεν σηκώνει.
Ευχαριστώ,
Σίγουρα με ενδιαφέρει να συνεχίσω. Απλά θέλω να κάνω μιά αρχή. Τουλάχιστο ένα προγραμματάκι "Hello World!" σε C++ στον Dreambox θα με ικανοποιούσε αρχικά. Είναι πολύ δύσκολο;
Όμως όπως ανέφερε και ο φίλος φ. πιό πάνω, χρειάζεται cross-compiler για Dreambox. Δεν ξέρω αν έχει το image του Dreambox προ εγκατεστημένο το Compiler αυτό η αν υπάρχει κάτι σε περιβάλλον Windows.
Θανάσης
Θα εγκαταστήσω Ubuntu σε Multi-Boot με XP σε κάποια φάση.
Μπαίνω σε παράξενα μονοπάτια, αλλά μου αρέσει η ιδέα!!!
Take Care.
Θ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.