CD απο ebay

Απάντηση: Re: Απάντηση: CD απο ebay

Mιλας σοβαρα? Δυο φορες μου εκατσε στραβη και αν ειχα καρτα θα εκλαιγα τα χρηματα μου. Αντιθετως με το paypal εκανα παραπονο και εξηγησα το προβλημα και εγινε επιστροφη χρηματων.
Μην λεμε πραγματα που δεν στεκουν.

Δε διαφωνώ,συμβαίνει.
Απλά επειδή είναι από τα πλεόν αξιόπιστα site και τα ποσά είναι μικρά δε μπαίνω στη διαδικασία να το ψάξω ιδιαίτερα.
Ποτέ δε μου έτυχε κάτι στραβό απ το play,οι δε χρόνοι παράδοσης είναι ομολογουμένως καταιγιστικοί.
Σε μεγάλα ποσά με την οποιαδήποτε εγκυρότητα,μόνο και μόνο για ένα απλό λογιστικό λάθος που μπορεί να προκύψει ναι θα το έψαχνα για paypal.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CD απο ebay

Δε διαφωνώ,συμβαίνει.
Απλά επειδή είναι από τα πλεόν αξιόπιστα site και τα ποσά είναι μικρά δε μπαίνω στη διαδικασία να το ψάξω ιδιαίτερα.
Ποτέ δε μου έτυχε κάτι στραβό απ το play,οι δε χρόνοι παράδοσης είναι ομολογουμένως καταιγιστικοί.
Σε μεγάλα ποσά με την οποιαδήποτε εγκυρότητα,μόνο και μόνο για ένα απλό λογιστικό λάθος που μπορεί να προκύψει ναι θα το έψαχνα για paypal.

Βασικα δεν εχει να κανει απο το ποσο σοβαρο ειναι το site ή οχι. Το θεμα ειναι ποιοι θα μπορεσουν να υποκλεψουν πληροφοριες της καρτας σου. Εδω δεν ειναι ασφαλεις 100% οι συναλλαγες μεσω web banking θα ειναι του καθε site...προφανως και οχι.
Γι'αυτο φυλαγε τα ρουχα σου για να τα εχεις ολα...:SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CD απο ebay

Βασικα δεν εχει να κανει απο το ποσο σοβαρο ειναι το site ή οχι. Το θεμα ειναι ποιοι θα μπορεσουν να υποκλεψουν πληροφοριες της καρτας σου. Εδω δεν ειναι ασφαλεις 100% οι συναλλαγες μεσω web banking θα ειναι του καθε site...προφανως και οχι.
Γι'αυτο φυλαγε τα ρουχα σου για να τα εχεις ολα...:SFGSFGSF:

Ο λόγος που έβγαλα χρεωστική είναι ακριβώς αυτός.
Εχω μέσα πλαφον 50 ευρώ.
Ας τα κλέψουν.
Θέλω να πάρω ένα προιον αξιας 400 ευρώ?
Τα βάζω μέσα δίνω την παραγγελία κι ΟΚ.

όπου δεν υπάρχει paypal χρησιμοποιώ και εγώ μιά χρεωστική.
Ποτέ δεν έχει υπόλοιπο πάνω από 30-40 ευρώ...

όπου όμως υπάρχει paypal το χρησιμοποιώ χωρίς δεύτερη κουβέντα.