CD αυστηρός μέχρι 1000 ευρω ή και λιγότερα

nikos123

New member
15 November 2007
24
Καλησπέρα παιδιά . Και πάλι θα ήθελα την γνώμη σας , για αγορά CD αυτή τη φορά , αυστηρός μέχρι 1000 ευρω ή και λιγότερα . Δεν ενδιαφέρομε για DAC μόνο του γιατί χρειάζομαι και transport .

Νίκο, εγώ που έχω ακούσει το σύστημά σου θα σε συμβούλευα το εξής...
Αν θέλεις να δώσεις 1000 ευρώ για το σύστημά σου, κάνε το καινούργιο και τσίμπα ένα digital με 30 ευρά, κάνε του μερικές αλλαγές να γίνει τζιτζί και κάνε και μία βαριβαβάτη ανανέωση στον ενισχυτή σου με τα υπόλοιπα 970 και είσαι jet!
Ή χάλασε μόνο 30 για το digital και περίμενε πότε θα βγεί cd από καλύτερη εταιρία με zoran. ;)
Σίγουρα αν χαλάσεις τα λεφτά σου με αυτόν τον τρόπο θα ακούσεις πολύ μεγαλύτερη διαφορά στον ήχο από το να πάρεις μόνο μία πηγή.

:grandpa: Τι θα σου πρότεινα λοιπόν;
Το digital + έναν συστηματάκι pro - τελικού της advance ή κάποιας ανάλογης εταιρίας και θα βρείς τη νιρβάνα σου. Γιατί σίγουρα θα σε τρώει η τσέπη σου αργότερα να αλλάξεις και προ - τελικό τώρα που το ξεκίνησες και δεν κάνει μάνα μου! :flipout:

Επειδη εχω τον ιδιο προβληματισμο με τον Νικο, και απο μια μικρη ερευνα περα απο τα μοντελα που αναφερονται παραπανω θα ηθελα να μου λεγατε την γνωμη σας και για τα παρακατω μοντελα: UNICO UNISON, AERO CAPITOL PRIMA, CAYIN 17.

Απ' αυτά το 2ο.
Πάντως σήμερα σ' αυτά τα χρήματα υπάρχουν πολλά...

Οταν λες το 2ο, σημαινει πως το γνωριζεις οπως και τα υπολοιπα κι ετσι εχεις την συγκεκριμενη αποψη?

Εγώ έχω ακούσει το Unico CD και το Cayin CD-17. Αλλά προτιμώ το Audio Analogue Maestro, από τον ίδιο αντιπρόσωπο. Όλα αυτά όμως είναι στο διχίλιαρο!

Για το χιλιάρικο υπάρχει το Audio Analogue Paganini, αλλά το τελευταίο μοντέλο έχει αρκετές διαφορές από το Maestro (ενώ στην προηγούμενη σειρά ήταν σχεδόν ίδια και τεχνικά και ακουστικά).