CD...εχει προβλημα η οθονη..???

8 June 2007
1,003
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Καλησπέρα σας.

Δεν γνωριζω αν ειναι σωστα που ανοιγω το θεμα μου εδω.

Εχω το Philips 930 απο την hi end σειρα 900.

Ενω η οθονη του εδειχνε κανονικα με φωτηνα γραμματα ,σε καποιες σειρες εχει πεσει η φωτεινότητα...

Ετσι εδειχνε κανονικα...
maxresdefault.jpg

και τωρα δειχνη ετσι.....
P1310092.jpgP1310091.jpg

ειναι θεμα της οθονης ή κατι αλλο...??

Ευχαριστω πολυ...!!!!

Παρόμοιο πρόβλημα έχω με την οθόνη στο αυτοκίνητο του πατέρα μου, επίσης Philips. Τα λεντάκια άρχισαν να θαμπώνουν, να σβύνουν σιγά-σιγά και πλέον δε διακρίνεις τίποτα. Ίσως να χρειαστείς καινούρια οθόνη κάποια στιγμή. Ή καινούριο player.

Απάντηση: Re: CD...εχει προβλημα η οθονη..???

Τα λεντάκια άρχισαν να θαμπώνουν, να σβύνουν σιγά-σιγά και πλέον δε διακρίνεις τίποτα.

Δεν ειναι με led η οθονη....
$_57.JPG

Ίσως να χρειαστείς καινούρια οθόνη κάποια στιγμή. Ή καινούριο player.

Δυσκολο Κωστα....ειναι μοντελο του 94' http://www.radiomuseum.org/r/philips_900_series_compact_disc_player_cd_930.html

Re: Απάντηση: Re: CD...εχει προβλημα η οθονη..???

Δεν ειναι με led η οθονη....

Τέλος πάντων, αυτές οι φωτεινές γραμμούλες στην οθόνη, πως-τις-λένε. Εσένα βλέπω έχει τελίτσες

Δυσκολο Κωστα....ειναι μοντελο του 94' http://www.radiomuseum.org/r/philips_900_series_compact_disc_player_cd_930.html

Τότε μάλλον πας για τη δεύτερη λύση. Εκτός κι αν είσαι τυχερός και βρεις κάποιο χαλασμένο μηχάνημα και το σφάξεις για ανταλλακτικά.

Το cd είναι πολύ καλό, φορά το CDM-9/44 & τα SAA7350 – SM5840AS, αξίζει να φτιαχτεί.

Απάντηση: Re: CD...εχει προβλημα η οθονη..???

Το cd είναι πολύ καλό, φορά το CDM-9/44 & τα SAA7350 – SM5840AS, αξίζει να φτιαχτεί.

μα και γι αυτο με καιει...δεν εχει κανενα αλλο προβλημα ρε γμτ.
Βρηκα ενα στο ebay απο Γερμανια για ανταλακτικα αλλα δεν φαινετε καθαρα η οθονη του με τις πληρ/ιες και οταν του ζητησα να μου στηλη μια φωτο απο την οθονη ποιο καλη και καθαρη για να την τσεκαρο οτι ειναι οκ ,μου απαντησε οτι δεν εχει καλη καμερα.
Αντε τωρα τι να κανω εγω...???

Να απευθυνθείς πρώτα εδώ μπας και τη βγάλεις καθαρή οικονομικά με απλό service.

Δεν έχει σημασία τι τεχνολογία έχει η οθόνη, με τον χρόνο τα στοιχεία χάνουν τη φωτεινότητά τους. Θα περάσουν αρκετά χρόνια ακόμα μέχρι να μην μπορείς να το δουλέψεις λόγω οθόνης!

Συμφωνω με τον φιλο In.Εχω κι εγω το ιδιο Player και σε καταλαβαινω που θες να το κρατησεις.Ξεκινα ορθοδοξα από το service της εταιρειας.

Απευθύνσου πρώτα στην αντιπροσωπεία και μετά βλέπεις.
Ούτως ή άλλως μπορείς να το χρησιμοποιείς,θα μου πεις είναι και τα ψυχολογικά......υπομονή!