cd player φθηνο και αξιοπρεπές

ChrisV.

AVClub Enthusiast
8 January 2010
1,062
SunCity
Παιδες καλησπερα! Θα ηθελα τη γνωμη σας για ενα φθηνο cd player της ταξης των 150-180 ευρω και οσο γινεται (αν γινεται) να παιζει σωστο ηχο.
Η μονη επιλογη που βρηκα σε αυτα τα χρηματα ειναι αυτη
http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=11&prID=1281

Θα συνδεθει με εναν av ενισχυτη τον 1910 της denon. Αυτη τη στιγμη ακουω τα cd μου απο το playstation 3 και δεν μπορω να πω πως με ικανοποιει.
Υπαρχει κατι αλλο σε αυτη την κατηγορια τιμης? Αντε να ανεβω μεχρι τα 200. Δυστηχως παραπανω δεν μπορω να διαθεσω αυτη τη στιγμη.
Σας ευχαριστω πολυ!

Γιατί δεν κοιτάς στα μεταχειρισμένα; To marantz cd6002 που θεωρείται κορυφαίο στην εισαγωγική κατηγορία, κάνει 360 ευρώ. Συνεπώς, μπορείς να το πετύχεις γύρω στα 200 που είναι το όριό σου. Καινούριο μηχάνημα που να κάνει 150 ευρώ, αν δεν είναι εκείνο το περίφημο blue sky που πάτησε τους γίγαντες, δύσκολα θα ξεχωρίσει από το playstation. Εκτός από το φόρουμ κοίτα και στη χρυσή ευκαιρία, τσεκάροντας τις τιμές στο δίκτυο.

Mε τις παρούσες οικονομικές δυνατότητες σου ουτε και θα ικανοποιηθείς με την αγορά ενός cdp.

Εγώ θα πρότεινα να κρατήσεις τα ωραία σου λεφτάκια και είτε να τα αυγατίσεις με τον καιρό ως τα 400-500, είτε να τα κάνεις άμεσα cd που θα απολαμβάνεις στο ps3.

Λυπάμαι αλλα με ποιαδήποτε άλλη εναλλακτική δεν θα κάνεις παρα μια τρύπα στο νερό, επίσης προσοχή στα μεταχειρισμένα! (σου μιλάει ένας παθών και μαθών..)

Αυτά.

μπες στο σάιτ του Electroworld, έχει προσφορά διάφορα ηχητικά της Σόνυ, αυτό που ανέφερες το έχει μόνο 119 ευρώ αλλά κυρίως έχει το μικρότερο μοντέλο sacd (και μάλιστα πολυκάναλο) της Σόνυ, μόνον με 99 ευρώ....νομίζω ότι είναι αξιοπρεπέστατες λύσεις που άνετα τα βγάζουν πέρα με τα πλέυερς των 300-400 ευρώ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: cd player φθηνο και αξιοπρεπές

δυό players έχουν όλο κι όλο...των 100 ευρώ.

τι να πω, .... το πρωί που κοίταξα το λινκ για να το ανεβάσω εδώ, το 5400 υπήρχε κανονικά ... το δικό μου το παρήγγειλα την προηγούμενη Παρασκευή και μου ήρθε χθες το μεσημέρι ... το σκρουτζ το έχει ακόμη ... δυστυχώς όχι και στην ιστοσελίδα του ελέκτρο πλέον ... μάλλον είδαν κάποιοι το πρωινό μου ποστ και το άρπαξαν ... άλλωστε πόσα κομμάτια να είχε ...

Last edited:
Σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια. Η αληθεια ειναι πως το περιμενα πανω κατω οτι ενα player αυτης της ταξης τιμης δεν θα μου αποδωσει καλυτερο ηχο απο το ps3. Με βλεπω να ψαχνομαι προς μεταχειρισμενο ή να περιμενω λιγο να ''αυγατισουν'' τα χρηματα.
Σας ευχαριστω πολυ ολους!

Μπορείς ίσως να ψαχτείς και μ' ένα DAC. Εγώ πήρα το Beresford TC-7510 (πάνε δύο ή τρία χρόνια; ούτε που θυμάμαι) και άκουσα σημαντική βελτίωση επί του Musical Fidelity E601. Κόστος: 170 ευρώ με τα μεταφορικά συν 30 ευρώ ένα QED coaxial και καθάρισα. Δεν μιλάμε για την κορυφή της ψηφιακής αναπαραγωγής βέβαια, αλλά για μια πολύ αξιοπρεπή λύση.

Αν βέβαια περιμένεις και πάρεις κάτι σαν το Sony που πρότειναν οι φίλοι παραπάνω, είσαι ακόμα καλύτερος!

Re: Απάντηση: Re: cd player φθηνο και αξιοπρεπές

στο audiogon λενε κατι για 400ωρες ?

Απο την προσωπική μου πείρα
Στην αρχή ακούγεται καλό αλλα τελείως ψόφιο.
Πρώτες 50 ώρες εμφανίζονται δειλά δειλά τα δυναμικά
150 Ώρες πρώτο checkpoint θεριεύουν τα δυναμικά και "δένει" ο ήχος
300 Ώρες ανοίγει ο ήχος και γίνεται αισθητά μουσικότερος, καπου εκεί είμαι τώρα και δεν ακούω πιά αισθητές διαφορές,ίσως γιατι δέν υπάρχουν, ίσως γιατι πιά το στρώνω ακούγωντας μουσική μόνο και η σταδιακή μικρή διαφορά δεν μου φαίνεται, όπως και να έχει όταν στρώσει γίνεται ένα player του πεντιχίλιαρου και βάλε (τσεκάρισμένο).

Καλορίζικο στους τυχερούς νέους κατόχους του.

300 Ώρες ανοίγει ο ήχος και γίνεται αισθητά μουσικότερος, καπου εκεί είμαι τώρα και δεν ακούω πιά αισθητές διαφορές,ίσως γιατι δέν υπάρχουν, ίσως γιατι πιά το στρώνω ακούγωντας μουσική μόνο και η σταδιακή μικρή διαφορά δεν μου φαίνεται, όπως και να έχει όταν στρώσει γίνεται ένα player του πεντιχίλιαρου και βάλε (τσεκάρισμένο).

Αυτό είναι κάτι διασταυρωμένο η επειδή το λένε και άλλοι στα ξένα φόρα ?
Το stereophile το έχει class a+ στα recommended και λέει ότι είναι καλύτερο από το 9000es

Έτσι που τα λες μια εβδομάδα χρειάζεται με repeat 24ωρες το 24ωρο