cd player φθηνο και αξιοπρεπές

Σας ευχαριστω πολυ ολους παιδια. Η αληθεια ειναι πως το περιμενα πανω κατω οτι ενα player αυτης της ταξης τιμης δεν θα μου αποδωσει καλυτερο ηχο απο το ps3. Με βλεπω να ψαχνομαι προς μεταχειρισμενο ή να περιμενω λιγο να ''αυγατισουν'' τα χρηματα.
Σας ευχαριστω πολυ ολους!

Εγώ στην θέση σου και τα κυβικά σου θα αυγάτιζα για λίγο τα χρήμματα μου εώς τα 400(πάνω κάτω) και θα χτύπαγα αυτό:

http://www.sony.gr/product/hfc-cd-player/scd-xe800

Που νομίζω οτι θα σε υπερκαλύψει.

Εγώ που τα έχω ακούσει δίπλα-δίπλα νομίζω ότι το 9000 είναι καλύτερο. Μπορεί να μην αξίζει τη διαφορά για πολλούς, αλλά είναι καλύτερο.

Re: Απάντηση: Re: cd player φθηνο και αξιοπρεπές

Έτσι που τα λες μια εβδομάδα χρειάζεται με repeat 24ωρες το 24ωρο

Εμένα μου πήρε δύο μήνες περίπου με 6-8 ώρες στο repeat κάθε βράδυ και το πρωί ξεκούραση (ήταν καλοκαίρι) αλλα γίνεται και όπως το λές.
Πάντως κι'απτο κουτί του δεν είναι άσχημο, απλά είναι εντός ανταγωνισμου στην κατηγορία του (1500 ευρώ), με λίγη υπομονή βέβαια δείχνει τα δόντια του.

Και επειδή τυχαίνει να έχω ακούσει πολλά κορυφαία SONY μεταξύ τους και το τέρας SCD-1 με έκπληξη διαπίστωσα οτι παίζει καλύτερα απο όλλα ενώ είναι απαλλαγμένο τελείως απο την SONYίλλα.

Τώρα μου θυμίζει κάτι μεταξύ του cdp της BRYSTON και του esoteric X-05

Αυτή είναι φυσικά η άποψη μου και η σύγκριση που κάνω είναι με player που έχω ακούσει αρκετά.
Σαν άποψη δεν είναι και το ιερό ευαγγέλιο αλλα δεν είναι καθόλου υπερβολική πίστεψε με..

Παιδες καλησπερα! Θα ηθελα τη γνωμη σας για ενα φθηνο cd player της ταξης των 150-180 ευρω και οσο γινεται (αν γινεται) να παιζει σωστο ηχο.
Η μονη επιλογη που βρηκα σε αυτα τα χρηματα ειναι αυτη
http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=11&prID=1281

Θα συνδεθει με εναν av ενισχυτη τον 1910 της denon. Αυτη τη στιγμη ακουω τα cd μου απο το playstation 3 και δεν μπορω να πω πως με ικανοποιει.
Υπαρχει κατι αλλο σε αυτη την κατηγορια τιμης? Αντε να ανεβω μεχρι τα 200. Δυστηχως παραπανω δεν μπορω να διαθεσω αυτη τη στιγμη.
Σας ευχαριστω πολυ!

Πάρε αυτό
http://www.musicalfidelity.com/products/V-Series/V-DAC/V-DAC.asp

με 185

και συνέδεσέ το με την οπτική έξοδο του playstation και μετά με τον ενισχυτή σου. Δεν ξέρω τον ήχο που βγάζει το playstation, αλλά σίγουρα το συγκεκριμένο DAC έχει σαφέστατα καλύτερο ήχο από τα CD player που κοιτάς σε αυτές τις τιμές και παραπάνω.

Last edited:
Φίλε ChrisV, αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις DAC πρέπει να το συνδέσεις με καλή πηγή. Έχω τις αμφιβολίες μου αν το playstation μπορεί να προσφέρει ψηφιακό σήμα καλής ποιότητας. όταν αγόρασα πρόσφατα DAC το συνέδεσα με 3 διαφορετικά πλέιερ και πήρα τρία διαφορετικά ηχητικά αποτελέσματα, όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται. Το χειρότερο αποτέλεσμα το πήρα από ένα DVD-player Pioneer, το καλύτερο από το Marantz SA-7001. Συμβουλή δική μου: δώσε 60 ευρώ παραπάνω και πάρε το Marantz CD-5003, το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένο, αν δώσεις λιγότερα θα τα κλαις.

Καλά, το 5400 πότε πρόλαβε κι εξαφανίστηκε από το Electroworld?

Για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους , electroworld δεν υπαρχουν πλεον ολα τα καταστηματα εχουν γινει Κωτσοβολος. Μπορεις να κανεις αγορες απο electroworld αλλα μονο μεσω ιντερνετ.

Χθες λοιπον εψαχνα κι εγω αλλα τιποτα, μεχρι τηλεφωνο πηρα και ο μαστορας απο την αλλη ακρη της γραμμης δε βρηκε κανενα τετοιο προιον να υπαρχει στις λιστες τους...:slapface:

Διαμαντή, εγώ το πήρα από το διαδικτυακό κατάστημα, όπως ήδη επεσήμανα ... απλά δεν θα υπήρχαν αρκετά κομμάτια... πάντως το προιόν παρέμενε στην ιστοσελίδα τουλάχιστον για 10 ημέρες... εγώ το είχα πρωτοδεί γύρω στις 25 Οκτωβρίου, το παρήγγειλα τελικά στις 29 Οκτωβρίου και μου ήρθε στις 4 Νοεμβρίου ...

... συνημμένες και λίγες φωτος από το νέο σετ-απ

Re: Απάντηση: cd player φθηνο και αξιοπρεπές

Διαμαντή, εγώ το πήρα από το διαδικτυακό κατάστημα, όπως ήδη επεσήμανα ... απλά δεν θα υπήρχαν αρκετά κομμάτια... πάντως το προιόν παρέμενε στην ιστοσελίδα τουλάχιστον για 10 ημέρες... εγώ το είχα πρωτοδεί γύρω στις 25 Οκτωβρίου, το παρήγγειλα τελικά στις 29 Οκτωβρίου και μου ήρθε στις 4 Νοεμβρίου ...

δεν λες πως παιζει λιγο γιατι θα με φαει η αγωνια μεχρι να ερθει το δικο μου?-bye-

Re: Απάντηση: cd player φθηνο και αξιοπρεπές

Φιλε Δημοκηδη εισαι οντως τυχερος, καλοριζικο και καλοακουστο...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: cd player φθηνο και αξιοπρεπές

δεν λες πως παιζει λιγο γιατι θα με φαει η αγωνια μεχρι να ερθει το δικο μου?-bye-

προς το παρόν στρώνει... δεν κάνω ακόμη critical ακροάσεις, γιατί ταυτόχρονα στρώνουν και τα ενισχυτικά, ενώ έχω κάνει και αρκετές αλλαγές ακόμη (ζυγισμένες καλωδιώσεις, αλλαγές στον χώρο, κλπ. ) ... σε κάθε περπίπτωση είναι υψηλής κλάσεως μηχάνημα (από αυτά που εισπράττω ενώ παίζει εδώ και δύο ημέρες στο repeat) ... από κατασκευή στα συνήθη υψηλότατα στάνταρντς της σειράς ES ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: cd player φθηνο και αξιοπρεπές

προς το παρόν στρώνει... δεν κάνω ακόμη critical ακροάσεις, γιατί ταυτόχρονα στρώνουν και τα ενισχυτικά, ενώ έχω κάνει και αρκετές αλλαγές ακόμη (ζυγισμένες καλωδιώσεις, αλλαγές στον χώρο, κλπ. ) ... σε κάθε περπίπτωση είναι υψηλής κλάσεως μηχάνημα (από αυτά που εισπράττω ενώ παίζει εδώ και δύο ημέρες στο repeat) ... από κατασκευή στα συνήθη υψηλότατα στάνταρντς της σειράς ES ...

[off-topic]

Βλεπω CA-1 και ενα ωραιοτατο ζευγαρι PA-1

Μεγειες!!!

[/off-topic]

Φίλε ChrisV, αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις DAC πρέπει να το συνδέσεις με καλή πηγή. Έχω τις αμφιβολίες μου αν το playstation μπορεί να προσφέρει ψηφιακό σήμα καλής ποιότητας. όταν αγόρασα πρόσφατα DAC το συνέδεσα με 3 διαφορετικά πλέιερ και πήρα τρία διαφορετικά ηχητικά αποτελέσματα, όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται. Το χειρότερο αποτέλεσμα το πήρα από ένα DVD-player Pioneer, το καλύτερο από το Marantz SA-7001. Συμβουλή δική μου: δώσε 60 ευρώ παραπάνω και πάρε το Marantz CD-5003, το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένο, αν δώσεις λιγότερα θα τα κλαις.
Να σου πω την αληθεια το ειχα σκεφτει το συγκεκριμενο μοντελο.
Ενας φιλος μου δινει ενα harman cardon, δεν θυμαμαι τωρα το μοντελο, σε καλη τιμη. Μολις το μαθω θα το γραψω. Τι γνωμη εχεται για τα πλευερ της harman cardon?

Να σου πω την αληθεια το ειχα σκεφτει το συγκεκριμενο μοντελο.
Ενας φιλος μου δινει ενα harman cardon, δεν θυμαμαι τωρα το μοντελο, σε καλη τιμη. Μολις το μαθω θα το γραψω. Τι γνωμη εχεται για τα πλευερ της harman cardon?

Δεν έχω ακούσει κάποιο, αλλά έχουν καλή φήμη, κάποια μοντέλα μάλιστα έχουν και ψηφιακές εισόδους, οπότε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σαν DAC και να συνδέσεις κάποιο DVD ή το PC σου. Ρώτα το φίλο σου ποιό μοντέλο δίνει, κάποιος συμφορουμίτης θα το γνωρίζει.

Δεν έχω ακούσει κάποιο, αλλά έχουν καλή φήμη, κάποια μοντέλα μάλιστα έχουν και ψηφιακές εισόδους, οπότε μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σαν DAC και να συνδέσεις κάποιο DVD ή το PC σου. Ρώτα το φίλο σου ποιό μοντέλο δίνει, κάποιος συμφορουμίτης θα το γνωρίζει.
To μοντελο ειναι το HD970.

Φίλε μου,αν μπορείς να κάνεις αγορές απο ebay,θα σου πρότεινα αυτό..της σειράς QS
Καμμιά σχέση πιστευω με τα φθηνά των 100 ευρώ της Electroworld

http://cgi.ebay.de/SONY-CD-PLAYER-C...ter_Audio_Hi_Fi_CD_Player&hash=item43a2e2c868

To έχω και είναι πολύ καλό γενικά,με αξιοπρεπή ήχο,και το αποκτάς με λίγα σχετικά χρήματα.

Last edited: