CD-PLAYER HARMAN-KARDON HD970

Το Harman Kardon HD-970 είναι ένα πολύ μέτριο cd player.
Ηχος φτηνός και τυπικός για την κατηγορία των 500 ευρώ.
Βαρετό θα έλεγα σε όλους τους τομείς.

Kάπου στα 700-750 Ε βρίσκεται το Rega Apollo και το Tascam CD-01U PRO με πολύ καλύτερο ήχο από το HD-970.

Ακόμα και το DAC της Behringer το SRC2496 των 150 Ε παίζει καλύτερα από το Harman Kardon.

Το 970 δεν το έχω ακούσει αλλα το Apollo μπορείς να το βρεις και πιο κάτω 750 είναι η τιμή λιανικής....

Ρε συ Νικ για δεν κοιτάς κανά ADVANCE.
Έβγαλαν καινουργές το MKII.
Πιστεύω αυτό να διαβάζει δισκάκια...

Εσύ λαμπάτος είσαι, αυτό έχει λάμπες.
Άρα παιχνίδι μπόλικο...
Επίσης είδα και κάτι πυκνώτια πλαστικά πριν τις λάμπες.
Τίποτα SCR... δεν θα του κακοπέφταν...

Ρε συ Νικ για δεν κοιτάς κανά ADVANCE.
Έβγαλαν καινουργές το MKII.
Πιστεύω αυτό να διαβάζει δισκάκια...

Εσύ λαμπάτος είσαι, αυτό έχει λάμπες.
Άρα παιχνίδι μπόλικο...
Επίσης είδα και κάτι πυκνώτια πλαστικά πριν τις λάμπες.
Τίποτα SCR... δεν θα του κακοπέφταν...
Γιάννη λάμπες έχω μπόλικες στον εξόδου:flipout: όχι και άλλες λάμπες.Μάλλον θα καταλήξω στον μηχανισμό της PHILIPS που εκεί μπορείς να πειραματιστείς με πολλά πράγματα.Το βασικό είναι ότι παίζει και μόνο του.Εφόσον υπάρχει ο καλός μηχανισμός από εκεί και πέρα γίνονται διάφορα κόλπα.Τα έτοιμα μηχανάκια δεν μου αρέσει να τα πειράζω.Ετσι τουλάχιστον όλο το σύστημα θα είναι D.I.Y.:firstprize:

Μια χαρά παίζει το CDάκι και είναι και όμορφο.

(Το ξέρω ότι έχει λήξει το θέμα, απλά στέλνω και εγώ την π*π*ρι* μου για να συμπληρώσω τα απαραίτητα post για να βάλω αγγελία-για το HD970 παρεμπιπτόντως-).

Υπενθυμίζω ότι ισχύει ο άκρως γραφειοκρατικός κανόνας:

{Για να μπορέσει ενα μέλος να αναρτήσει μια αγγελία θα πρέπει πρώτα να έχει συμπληρώσει στο σύνολό 10 posts στις υπόλοιπες κατηγορίες . Μπορεί φυσικά να διαβάσει τις αγγελίες καθώς και να απαντήσει σε όποια αγγελία τον ενδιαφέρει} .

Μιας και το θέμα είναι σχετικό, θα παραθέσω εδώ την ερώτηση μου, αντί να ανοίξω νέο thread.

Γνωρίζει κανείς ποια/ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του HD 970 και του HD 950 ?

Καλησπερα σε ολους!Καινουριος στο forum και απο λιγακι εως πολυ ...ασχετος!

Θα μπω κατευθειαν στο θεμα.Ψαχνοντας για καινουριο cd-player βρηκα πολυ καλες κριτικες για το HARMAN-KARDON HD970 .Ψαχνοντας περισσοτερο για το συγγεκριμμενο player βρηκα το avclub κι εσας να λετε(σε γενικες γραμμες) οτι το HK HD970 ειναι μαλλον υπερτιμημενο και οτι μπορει κανεις να πετυχει το ιδιο καλη ηχητικη ποιοτητα , φθηνοτερα , συνδεοντας ενα απλο και φθηνο CD ή DVD player σε ενα καλο DAC.Μαλιστα μπορω να πω οτι μου αρεσε σαν λυση το BEHRINGER ULTRAMATCH PRO SRC 2496 λογω τιμης και δυνατοτητων.
Αν το συνδεσω λετε μ'ενα οχι και τοσο παλιο DVD που χω(HITACHI DV-P345E) θα χω το ιδιο καλα αποτελεσματα με το HK HD970;Δεν ειναι καθολου θεμα player;

Απο την αλλη καταλαβα οτι το εν λογω DAC εχει περισσοτερες δυνατοτητες απ το να αναπαραγει απλα μουσικη συνδεμενο μ'ενα player.
Τι ακριβως κανει ενα DAC; Θα μπορουσα π.χ. να το χρησιμοποιησω για home recording;
Αν σας ελεγα οτι ειμαι κιθαριστας και ...ενα βημα απ'το να παρω μια μεταχειρισμενη TASCAM US 122 θα μου προτεινατε το ultramatch;Συνδιαζονται αυτα τα δυο για την ηχογραφηση της κιθαρας;
Sorry αν σας κουρασα αλλα καταλαβαινετε οτι αν μπορουσα να πετυχω 2 σε 1 (καινουριο cd player και εργαλειο για home studio) στη μιση τιμη απ' οτι κανει το player μονο ...τοτε τι αλλο θελω!Αν εχετε σχετικα Links(στα ελληνικα και οχι μονο) καλοδεχουμενα.Επισης αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο που κρινετε οτι ειναι καταλληλο για την περιπτωση μου...παρακαλω γραφτε το.Thanks!

Last edited:
Re: Απάντηση: CD-PLAYER HARMAN-KARDON HD970

Ακούω - διαβαζω συνέχεια καλά λόγια για το CD/MP3 Player αυτό, και έχω τρελαθεί. Ο λόγος είναι γιατί δεν μου αναγνωρίζει σχεδόν ποτέ music CD ( κατάληξη .cda) που γράφω με το Nero, ( μύνημα " No Disk" ), και όποτε αναγνωρίσει κάποιο κάνει διακοπές, συνήθως μεταξύ 1ο-2ο κομμάτι, χωρίς αυτό να είναι απόλυτο.( μπορεί δηλ. να κάνει διακοπές και αλλού).

Εχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει. ?

Ευχαριστώ
Χρίστος

Έχει κανείς τροφοδοτήσει την ομοαξονική είσοδο του dac που έχει το ΗΚ970 με 192KHz σήμα; Να δω αν το παίζει θέλω;

Επειδη η κουβεντα κολλησε στο hd 970 , μπορει καποιος να προτεινει κατι στην κατηγορια αυτη; Θα συνδιαστει με ενισχυτη rotel - ra 6 και ηχεια Β &W