CD Player με δυναμικό χαρακτήρα

Δεν μας έχεις πει τι μουσική ακούς.
Μπορεί το πρόβλημα να είναι εντελώς αλλού.
Δυστυχώς στις ηχογραφήσεις παίζει πολύ το "loudness war" δηλαδή επίτηδες σκοτώνουν τα δυναμικά ώστε το τραγούδι να μοιάζει ότι παίζει πάντα δυνατά.
Δες εδώ
http://en.wikipedia.org/wiki/Loudness_war

Γνώμη μου, πάρε ένα CD κλασσικής ορχηστρικής μουσικής (που εκεί δεν κάνουν τέτοια) και κρίνε μετά τα δυναμικά στο σύστημα σου.

Θέμα πηγής κατά την ταπεινή μου άποψη. Δε μας είπες αν το έχεις συνδέσει ψηφιακά ή αναλογικά (ή δεν πρόσεξα αν το ανέφερες). Λογικά σε ψηφιακή σύνδεση θα πάρεις καλύτερο ήχο overall με το PS3 ως transport.
Το 6003 θα σου δώσει ακόμη πιο δυναμικό ήχο, αξιοποιώντας τα καλά αναλογικά στάδια εξόδου του.
Το προηγούμενο μοντέλο πάντως (CD6002) στον παππού Pioneer VSX-D810 S αλλά και στον Marantz SR8002 έπαιζε καλύτερα συνδεμένο αναλογικά.

Το κατά πόσο πιο δυναμικός θα είναι ο ήχος για να σε καλύψει, δεν μπορώ να το ξέρω.

Ακούω κλασική και ηλεκτρονική μουσική. Το PS3 το έχω συνδέσει μέσο HDMI. Πήρα το Μυθοδεία του Β. Παπαθανασίου και απογοητεύτικα από τον τρόπο που το έπαιζε. Πολυ επίπεδη αναπαραγωγή. Εκεί που έπρεπε να έχει εξάρσεις τίποτα....
Το ίδιο κομμάτι το έχω ακούσει στο εξής σύστημα και έμεινα ενθουσιασμένος : Ενισχυτής Pioner LX82, Ηχεία B&W 805, CD Player ένα λαμπάτο Αdvance Acoustic νομίζω. Το σύστημα είχε και υπογούφερ B&W PV1, εγώ δεν έχω υπογούφερ.