cd player μέχρι 400

θα μπορούσα σε σε διαβεβαιώσω ότι cd+οποιοδήποτε κινέζικο προσεγμένο dac θα έπαιζε καλύτερα.
ακόμα και αν δεν κόστιζε το dac δέκα φορές
Mια τυφλη δοκιμη θα με επειθε.

Καλημέρα,

μπαίνω και εγώ στη συζήτηση ορμώμενος από το συγκεκριμένο θέμα, κάνοντάς σας μια ερώτηση,
έχω ένα cdp το Arcam fmj cd33, το απέκτησα ως used και χωρίς να κάνω κάποιο συγκριτικό τεστ με άλλα και από τότε δεν έχω ακούσει άλλα cdp.
Νομίζετε ότι είναι από τα καλά cdp της αγοράς; αξίζει να ψαχτώ σε κάποιο dac ως καλύτερη αναβάθμιση ή σε κάποιο καλύτερο cdp και αν ναι ποιά;

ευχαριστώ

Καλημέρα,

μπαίνω και εγώ στη συζήτηση ορμώμενος από το συγκεκριμένο θέμα, κάνοντάς σας μια ερώτηση,
έχω ένα cdp το Arcam fmj cd33, το απέκτησα ως used και χωρίς να κάνω κάποιο συγκριτικό τεστ με άλλα και από τότε δεν έχω ακούσει άλλα cdp.
Νομίζετε ότι είναι από τα καλά cdp της αγοράς; αξίζει να ψαχτώ σε κάποιο dac ως καλύτερη αναβάθμιση ή σε κάποιο καλύτερο cdp και αν ναι ποιά;

ευχαριστώ

μια χαρα ειναι το player σου φιλτατε, ας το ως εχει κ μην το κουνας απ το rack

σε ευχαριστώ, κάποιοι μου έλεγαν ότι το αντίστοιχης τιμής NAIM, δεν θυμάμαι μοντέλο, είναι καλύτερο!!

τα Arcam ειναι γλυκοηχα ξεκουραστα player, τα Naim ειναι κουρδισμενα αλλιως με εμφαση στο ρυθμικο μερος κ στις υψηλες. Απο κει κ περα ειναι θεμα γουστου.

Η πηγη σου ειναι μια χαρα..

Καλημέρα,

ευχαριστώ

Μια χαρά είναι το player όπως είπαν και παραπάνω. Ακούγεται ξεκούραστο με λεπτομέρεια και ανάλυση. Δύσκολα θα μπορέσεις να βρεις κάτι καλύτερο. Θα χρειαστεί να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσεπη.

Μια χαρά είναι το player όπως είπαν και παραπάνω. Ακούγεται ξεκούραστο με λεπτομέρεια και ανάλυση. Δύσκολα θα μπορέσεις να βρεις κάτι καλύτερο. Θα χρειαστεί να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσεπη.

...απλά ξέρεις τί με "τρώει"..., μήπως ασχολιόμουν με flac αρχεία που από ότι λένε γενικά-λέει το μαρκετινγκ, παίζουν καλύτερα από τα cds!! γι'αυτό ρώτησα περί dac και τέτοια!!

...απλά ξέρεις τί με "τρώει"..., μήπως ασχολιόμουν με flac αρχεία που από ότι λένε γενικά-λέει το μαρκετινγκ, παίζουν καλύτερα από τα cds!! γι'αυτό ρώτησα περί dac και τέτοια!!

τα flac ειναι αρχεια ηχου με ποιοτητα ακριβως ιδια με το πρωτοτυπο, Free Lossless Audio Codec

Μαλλον εννοεις τα HD αρχεια ηχου 24/96 κλπ

Ας μην βγαλουμε κ αλλο Offtopic το θεμα του φιλου..

πολύ θα ήθελα να ακούσω και το μεγαλύτερο μοντελο το Α-9ΜΚΙΙ (νομίζω έτσι λέγεται)
πάντως κάθε φορά που λέω να αλλάξω το CD player μου -ακούγοντας κάποιο καινούριο- πάλι στο ίδιο καταλήγω (ARCAM delta 70.2) εικοσαετιας και βάλε

DF

Να προσθέσω οτι ο ενισχυτήs ειναι cayin 252B
και τα ηχεία Monitor Audio Rx8.