CD PLAYER

angelo said:
aroS3 το άκουσα στον αντιπρόσωπο (νομίζω οτι θα είχε κάνει το καλύτρο δυνατό ματσάρισμα), απο ήχο φωνάρα .....απο μουσική μ..νι. ΙΜHO παντα !!!

Μιλάς ως CD ή ως DAC? Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός στις...εντυπώσεις σου? Προσωπικά δεν μου φάνηκε τόσο χάλια για τα λεφτά του.

angelo said:
aroS3 το άκουσα στον αντιπρόσωπο (νομίζω οτι θα είχε κάνει το καλύτρο δυνατό ματσάρισμα), απο ήχο φωνάρα .....απο μουσική μ..νι. ΙΜHO παντα !!!

Eάν θέλεις πες μας δυο πραγματάκια παραπάνω για το τι και πως το άκουσες.....

λυρικ με τον αντίστοιχο ενισχυτή 970 δεν θυμάμαι ηχείο αλλά πιστεύω οτι οποιοσδήποτε λογικός επαγκελματίας προσπαθεί να αναδυκνύει τα μηχανήματα που πουλάει. Ίίσως να ήμουν λίγο υπερβολικός, με το μ...ι (ποιητική αδεία) , αλλά προσωπικά είμαι περισσότερο φίλος με την μουσικότητα παρά με την ανάλυση, εικόνα, πρίιμα...κλπ, τα οποία είναι ευπρόσδεκτα αρκεί να μην είναι σε βάρος της μουικότητας Γιατι μετά απο τόσα χρόνια θέλω να απολαμβάνω την μουσική και οχι τους ήχους Το συγκεκριμένο player κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι πράγματι δυναμικό, καθαρό και αναλυτικό αλλά όχι τόσο μουσικό σε σχέση, για παράδειγμα με ένα marantz ίδιας κατηγορίας. Αυτή είναι η υποκειμενική μου γνώμη και την καταθέτω με σεβασμό σε κάθε αντίθετη άποψη.
Σημείωση: είμαι δημ υπάλληλος και δεν πουλάω marantz