CD Player

...για όσους δεν είναι "κολλημένοι"...η επιλογή πηγής έως (τουλάχιστον...)τα 1000 Ευρώ είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ :

http://images.ciao.com/ies/images/products/normal/766/Bluesky_DV_855__605766.jpg

...υπάρχει στα "Carrefour" με 35 Ευρουλάκια...μοντέλο από την άνοιξη του 2006...εάν δεν το βρείτε, πάρτε το καινούριο (DV-865) που έχει βγει και παίζει τουλάχιστον το ίδιο πολύ καλά...:Banane0:

...και μην μπερδευτούμε...εννοώ για το πώς παίζει ως cd-player...απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

...θα με θυμηθείτε...:firstprize: :firstprize: :firstprize:

Για μεταχειρισμένο ενδιαφέρεσαι;
Το Sony XA50ES που πουλάει ένας συνφορουμίτης είναι πολύ καλό player!
Είναι και φτηνό...

ΦΙΛΕ ELOY ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ XA50ES?ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ!!:Banane0:

To DV865 απο τον Μαρινόπουλο τό έχω πρίν απο τα Χριστούγεννα καί συμφωνώ με την γνώμη του GURU.Απο τότε δεν το έχω σταματήσει καθόλου.Σε άμεση σύγκριση με το SONY CDR 33W παίζει καλύτερα .Ενθουσιάστημα με το μηχάνημα αυτό που έτρεξα ν'αγοράσω καί δεύτερο για το γραφείο μου όμως είχε τελείωσει.Τότε πήγα στο Ατλάντικ καί βρήκα ένα daytec αξίας 39 Ε ,στην συσκευασία του οποίου ανέρφερε οτι ήταν της DAEWOO καί το αγόρασα .Αν καί δοκιμάστηκε σε άλλο χώρο με άλλα μηχανήματα πρέπει να είναι χειρότερο του ΒLUESKY.Aπο το μηχάνημα αυτό απογοητεύθηκα γιατι πρέπει να είμαστε πολύ κορόιδα που πληρώνομε χρήματα για ψηφιακά.Στο μέλλον θα ψάξω να βρώ ένα DAC μεταχειρισμένο ,χαμηλής τιμής με λαμπίτσα .Με το μηχάνημα αυτό έστρωσα τα νέα μου καλώδια ηχείων περίφημα ,ελλείψει δέκτου ραδιοφώνου.

...για όσους δεν είναι "κολλημένοι"...η επιλογή πηγής έως (τουλάχιστον...)τα 1000 Ευρώ είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ :

http://images.ciao.com/ies/images/products/normal/766/Bluesky_DV_855__605766.jpg

...υπάρχει στα "Carrefour" με 35 Ευρουλάκια...μοντέλο από την άνοιξη του 2006...εάν δεν το βρείτε, πάρτε το καινούριο (DV-865) που έχει βγει και παίζει τουλάχιστον το ίδιο πολύ καλά...:Banane0:

...και μην μπερδευτούμε...εννοώ για το πώς παίζει ως cd-player...απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

...θα με θυμηθείτε...:firstprize: :firstprize: :firstprize:

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφεσαι !!! Αλλά με ποιά το έχεις συγκρίνει

Αγούγεται λίγο παράδοξο. Καλά δεν το έχει πάρει κανένας μέχρι τώρα απο το φορουμ....ή το κρατάνε μυστικό

Last edited:
To DV865 απο τον Μαρινόπουλο τό έχω πρίν απο τα Χριστούγεννα καί συμφωνώ με την γνώμη του GURU.Απο τότε δεν το έχω σταματήσει καθόλου.Σε άμεση σύγκριση με το SONY CDR 33W παίζει καλύτερα .Ενθουσιάστημα με το μηχάνημα αυτό που έτρεξα ν'αγοράσω καί δεύτερο για το γραφείο μου όμως είχε τελείωσει.Τότε πήγα στο Ατλάντικ καί βρήκα ένα daytec αξίας 39 Ε ,στην συσκευασία του οποίου ανέρφερε οτι ήταν της DAEWOO καί το αγόρασα .Αν καί δοκιμάστηκε σε άλλο χώρο με άλλα μηχανήματα πρέπει να είναι χειρότερο του ΒLUESKY.Aπο το μηχάνημα αυτό απογοητεύθηκα γιατι πρέπει να είμαστε πολύ κορόιδα που πληρώνομε χρήματα για ψηφιακά.Στο μέλλον θα ψάξω να βρώ ένα DAC μεταχειρισμένο ,χαμηλής τιμής με λαμπίτσα .Με το μηχάνημα αυτό έστρωσα τα νέα μου καλώδια ηχείων περίφημα ,ελλείψει δέκτου ραδιοφώνου.

πως σε πιανω...:grandpa:

Αγούγεται λίγο παράδοξο. Καλά δεν το έχει πάρει κανένας μέχρι τώρα απο το φορουμ....ή το κρατάνε μυστικό

...μάλλον το δεύτερο...-bye-

Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφεσαι !!! Αλλά με ποιά το έχεις συγκρίνει

...καλύτερα να μην αναφέρω μοντέλα...απλά να πω ότι συγκρίθηκε με αρκετά cd-players, τα οποία θεωρούνται από τα κορυφαία στις κατηγορίες τους (...και μιλάμε για πολύ "υψηλές" κατηγορίες...)...:music-smiley-005:

Φιλε guru, μηπως εχεις τσεκαρει και κανα αμαξι που κοστιζει 500 αλλα εχει επιδοσεις αντιστοιχες μιας Φερραρι?

...καλύτερα να μην αναφέρω μοντέλα...απλά να πω ότι συγκρίθηκε με αρκετά cd-players, τα οποία θεωρούνται από τα κορυφαία στις κατηγορίες τους (...και μιλάμε για πολύ "υψηλές" κατηγορίες...)...:music-smiley-005:

Γιατί να μην πεις? Δεν πρόκειται να προσβληθεί κανένας και η συζήτηση θα έχει κάποια πιο "χειροπιαστή" βάση.
Τώρα με αυτόν τρόπο δεν προσφέρεις κάτι εκτός από ερωτήματα. Τινάζεις στον αέρα το θέμα της ποιότητας transport για παράδειγμα (μην μου πεις ότι έχει κορυφαίο transport...) ή το θέμα της ποιότητας των υλικών (μην μου πεις ότι έχει κορυφαία υλικά...), και διάφορα άλλα ζητήματα που απασχολούν την κοινότητα. Σημασία δεν έχει τόσο η σύγκριση με άλλα players όσο μια ανάλυση για τις ικανότητες, τη σχεδίαση, την κατασκευή αυτού. Κάνε έναν κόπο...

Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ότι ένα cdp των 30 ευρώ που είναι του κιλού,που τα πουλούν τα σουπερμάρκετ και τα έχουν φτιάξει οι φίλοι μας κινέζοι χωρίς καμία προδιαγραφή, μπορούν να παίξουν καλύτερα από μηχανήματα που έχουν γίνει κατόπιν μελέτης από τον κατασκευαστή, έχουν επιλεχθεί τα υλικά, έχουν δοκιμασθεί και ας έχουν κατασκευασθεί και αυτά στην κίνα από τους ίδιους φίλους μας. Το μόνο που μπορώ να δεχθώ είναι ότι όταν και αν έγινε κάποια σύγκριση δεν υπήρχε καλή συνοχή στα μηχανήματα μεταξύ τους + τα καλωδιά τους οπότε το αποτέλεσμα ήταν κακό.

Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ότι ένα cdp των 30 ευρώ που είναι του κιλού,που τα πουλούν τα σουπερμάρκετ και τα έχουν φτιάξει οι φίλοι μας κινέζοι χωρίς καμία προδιαγραφή, μπορούν να παίξουν καλύτερα από μηχανήματα που έχουν γίνει κατόπιν μελέτης από τον κατασκευαστή, έχουν επιλεχθεί τα υλικά, έχουν δοκιμασθεί και ας έχουν κατασκευασθεί και αυτά στην κίνα από τους ίδιους φίλους μας. Το μόνο που μπορώ να δεχθώ είναι ότι όταν και αν έγινε κάποια σύγκριση δεν υπήρχε καλή συνοχή στα μηχανήματα μεταξύ τους + τα καλωδιά τους οπότε το αποτέλεσμα ήταν κακό.

Σσσσ ...! Μην του βάζεις ιδέες και δεν προλαβαίνει να ξοφλά δόσεις στις κάρτες.

Άμα ακούγεται καλό, τότε καλό είναι!
Μην ακούς κανέναν φίλε guru, εφ'όσον σε ευχαριστεί. Αλλά και μην τα βάζεις όλα στο ίδιο καλάθι. -bye-

Σσσσ ...! Μην του βάζεις ιδέες και δεν προλαβαίνει να ξοφλά δόσεις στις κάρτες.

Άμα ακούγεται καλό, τότε καλό είναι!
Μην ακούς κανέναν φίλε guru, εφ'όσον σε ευχαριστεί. Αλλά και μην τα βάζεις όλα στο ίδιο καλάθι. -bye-
Εννοείται ότι πάντα αγοράζουμε με βάση αυτά που ακούμε/βλέπουμε. Αν μας ευχαριστεί αυτό τότε κανένα πρόβλημα. Απλά δεν είναι σωστό να τα θεωρούμε όλα ίδια...:chinscratch::ernaehrung004:-bye-

Re: Απάντηση: CD Player

...Το μόνο που μπορώ να δεχθώ είναι ότι όταν και αν έγινε κάποια σύγκριση δεν υπήρχε καλή συνοχή στα μηχανήματα μεταξύ τους + τα καλωδιά τους οπότε το αποτέλεσμα ήταν κακό.

...χα, χα...η συνήθης "δικαιολογία"...:tdown:
...σίγουρα φαίνεται απίστευτο αυτό που σάς γράφω, αλλά είναι ΑΛΗΘΙΝΟ...και δεν τα βάζω όλα σε ένα καλάθι, ούτε τα θεωρώ όλα ίδια...απλά το συγκεκριμένο player έχει εξαιρετικό ήχο και "χτυπάει" μηχανήματα πολλαπλάσιας αξίας...έως και 1000 Ευρώ...και ακόμα παραπάνω...και σαφέστατα υπάρχουν καλύτερα μηχανήματα από αυτό...:smile:
...αλλά ας μην πούμε περισσότερα...γιατί δεν κάνετε και εσείς μια δοκιμούλα με το συγκεκριμένο player?????
...και κάτι τελευταίο...πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλοί που έχουν ακούσει το συγκεκριμένο player και έχουν βάλει στην άκρη τα ακριβά μηχανηματάκια τους...και αρκετοί είναι και μέλη του forum...:music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: CD Player

... έχει εξαιρετικό ήχο και "χτυπάει" μηχανήματα πολλαπλάσιας αξίας...έως και 1000 Ευρώ...

ΟΚ!
Πές μας έστω ένα των 1000 Ευρώ που χτυπιέται άμεσα με αυτό και που?
Δλδ πως παίζει?, δώσε μία ηχητική περιγραφή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: CD Player

...είναι ΑΛΗΘΙΝΟ
:grinning-smiley-043:flipout:
Προσωπικά δεν το δέχομαι φίλε μου. Δεν σε χλευάζω προς θεού και μην το πάρεις προσωπικά, απλά είναι θέμα του τι θέλει ο καθένας από την μουσική του αναπαραγωγή και κατά πόσο είναι ευχαριστημένος με αυτό που έχει...-bye-

Επειδη ακομα δεν εχω καταλαβει για πιο player μιλαμε (στην εικονα δεν φαινεται τιποτα) μπορειτε να πειτε μαρκα γιατι θελω να παρω ενα για το εξοχικο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CD Player

ΟΚ!
Πές μας έστω ένα των 1000 Ευρώ που χτυπιέται άμεσα με αυτό και που?
Δλδ πως παίζει?, δώσε μία ηχητική περιγραφή.

...σώμα, ανάλυση , ζωντάνια και καθαρότητα φτάνουν?????:award:

Re: Απάντηση: CD Player

Φιλε guru, μηπως εχεις τσεκαρει και κανα αμαξι που κοστιζει 500 αλλα εχει επιδοσεις αντιστοιχες μιας Φερραρι?

...άκουσέ το πρώτα και εδώ είμαστε πάλι...αν δεν το έχεις ακούσει μη γράφεις άσκοπα...:violent-smiley-030: