CD Player

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: CD Player

...σώμα, ανάλυση , ζωντάνια και καθαρότητα φτάνουν?????:award:

Όχι δεν φτάνουν:nounder:
Πως παίζει σε σώμα συγκριτικά με ένα των 1000 Ευρώ? (και πες ένα από αυτά)
Τι αναλύση έχει συγκριτικά με ένα των 1000 Ευρώ? (και πες ένα από αυτά)
Πόσο ζωντανό και καθαρό είναι συγκριτικά με ένα των 1000 Ευρώ? (και πες ένα από αυτά)

Re: Απάντηση: CD Player

Γιατί βρε guru δεν μας λες κάποιο ακριβότερο μηχάνημα που έχεις ακούσει συγκριτικά/δίπλα-δίπλα κ ήταν καλύτερο το bluesky ???

...επειδή επιμένετε τόοοοοσο και δεν θέλετε να "ψαχτείτε" και λίγο μόνοι σας...Musical Fidelity A3.5 είναι ένα από τα πολλά...και πάλι όμως μπορεί στο δικό σας αυτί (...ή μάτι...) να μην ακουστεί καλύτερο το "κινέζικο" και "φθηνό" player...:blush:
...ελπίζω τουλάχιστον, μετά από όλα αυτά, να μπείτε στον "κόπο" να ακούσετε το εν λόγω player και να κάνετε καμία συγκρισούλα και εσείς...έτσι για να μιλάμε σε ίδια βάση και να σάς φύγει(?) η ιδέα...εγώ πάντως μίλησα...και με το παραπάνω από ό,τι μού είχαν πει...:D

Last edited:
Εφόσον φίλε μου λες ότι το έχεις κάνει ήδη το συγκριτικό, γιατί να μην σε ρωτήσουμε να μάθουμε πληροφορίες? Δεν είναι επιμονή απλά περιέργια θα την χαρακτήριζα.
Βασικά θα προτιμούσα να δώσω τα 30-40 ευρώ για αγορά cd/βινυλίου κ όχι για πείραμα με αυτό το μηχάνημα. Αν κάποιος θέλει να το κάνει be my guest... -bye- :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: CD Player

Εφόσον φίλε μου λες ότι το έχεις κάνει ήδη το συγκριτικό, γιατί να μην σε ρωτήσουμε να μάθουμε πληροφορίες? Δεν είναι επιμονή απλά περιέργια θα την χαρακτήριζα.
Βασικά θα προτιμούσα να δώσω τα 30-40 ευρώ για αγορά cd/βινυλίου κ όχι για πείραμα με αυτό το μηχάνημα. Αν κάποιος θέλει να το κάνει be my guest... -bye- :music-smiley-005:

OK...κατάλαβα...........

...εγώ προσωπικά?????
...κάποιος λάθος κάνεις...ίσα-ίσα που περιμένω να ακούσω απόψεις μετά και από τις δικές σας ακροάσεις...-bye-
...σε αναμονή λοιπόν...:Banane0:

Μήπως είσαι ο εισαγωγέας ??????
πλάκα σου κάνω

Τελικά με έπεισες θα χτυπήσω ένα σήμερα και αύριο θα σας πω εντυπώσεις. Ούτως ή άλλως χρειαζόμουνα ένα για το υπνοδωμάτιο Τι ψυχή έχει ενα 30αρι Λένε οτι είναι και χωρίς προβλήματα

Βρε καλοι φιλοι μαλλον ειμαι πιο χαζος απο οτι ...νομιζα!!!!
Για τι μαρκα μιλαμε, ακομα δεν εχω καταλαβει, να παρω και γω ενα για δοκιμη να μου φυγει η περιεργια.

(Ωπα ....τελικα ειμαι απλα...χαζος!!!ειδα στο λινκ περι τινος προκειται...παω τωρα να το παρω ...τα καρφουρ ειναι 3 λεπτα απο την δουλεια μου...)

Last edited:
Συγνώμη αν χαρακτηριστώ party Pooper αλλά αν μιλάμε για το Bluesky DV855 ( το χα πάρει απο τα carrefour παν φτηνα...) ... δεν καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό. Και διαβάζοντας τα post θα πρέπει να χαρακτηρίσω τον ήχο συμπιεσμένο με αρκετό θόρυβο χωρίς εκτάσεις... Αναρωτιέμαι αν μιλάμε για το ιδιο μηχάνημα.... (μήπως βάζουν ποικίλους μηχανισμούς μέσα κι απέξω μένει ίδιο???) Και το Φιλαράκι μου που το έχει κι αυτός ( το έχει στην κουζίνα...) το ίδιο άκουσμα μας βγάζει... Και για να μην τα λέω έτσι:

Χρησιμοπ. τα εξής σαν reference:

Ενισχυτές:

Charlize DIY Tripath 2020 με παθητικό ποτ.
BrianGT Gainclone Monoblocks (LM3886) παθ. ποτ
Accuphase E-211
Leben cs300
Rega Brio

Players

Pioneer PD S707
Sony 50ES
Arcam - DV 79
Playstation1
Rega Planet

Speakers

Jericho Horn (Fostex FE 208 SIGMA) DIY
LINAEUM LS-1000

Καλώδιο:

Mogami Little Wonder
Mogami Blue Rocket

Last edited:
Αν βέβαια το υπόλοιπο set up κινείται τιμολογιακά στα επίπεδα του bluesky,δεν θα μου έκανε εντύπωση να παίζει καλύτερα από ένα ακριβότερο.

@ Nikos Kapin :

Νίκο, για το ίδιο μοντέλο μιλάμε...πόσες φορές πρέπει να το γράψω?????
...τσέκαρες τη φάση στο καλώδιο ρεύματος του BLUE SKY?????
...τα προβλήματα που αναφέρεις τα παρουσιάζει στην περίπτωση που είναι εκτός φάσης...

Last edited:
@ Nikos Kapin :

Νίκο, για το ίδιο μοντέλο μιλάμε...πόσες φορές πρέπει να το γράψω?????
...τα προβλήματα που αναφέρεις τα παρουσιάζει στην περίπτωση που είναι εκτός φάσης...

Παιδιά επιδή τυγχάνω λίγο άσχετος πως τσεκάρεται η φάση στο καλώδιο ρεύματος ????????????????????????????

Απάντηση: Re: CD Player

@ Nikos Kapin :

Σας τα έλεγα εγώ ότι κάτι παίζεται με τις φάσεις του ρεύματος γι αυτό και δεν παιζουν τα blue sky, κι εσεις στην κοσμάρα σας. -bye- πάτε και αγοράζετε τα ακριβά τα υπερτιμημένα .

Guru, με ποια φάση παίζει καλύτερα το blusky ? με αυτη που έχει ορίσει και μαρκάρει ο κατασκευαστής επάνω στο φισάκι ή με την ανάποδη ? :flipout:

Last edited:
Απάντηση: Re: CD Player

Παιδιά επιδή τυγχάνω λίγο άσχετος πως τσεκάρεται η φάση στο καλώδιο ρεύματος ????????????????????????????

Για ανάγνωση και προβληματισμό. Μια απλή ατεκμηρίωτη θα έλεγα προσέγγιση που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα δουλέψει για σένα καλυτερα.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=5695

Re: Απάντηση: Re: CD Player

Σας τα έλεγα εγώ ότι κάτι παίζεται με τις φάσεις του ρεύματος γι αυτό και δεν παιζουν τα blue sky, κι εσεις στην κοσμάρα σας. -bye- πάτε και αγοράζετε τα ακριβά τα υπερτιμημένα .

Guru, με ποια φάση παίζει καλύτερα το blusky ? με αυτη που έχει ορίσει και μαρκάρει ο κατασκευαστής επάνω στο φισάκι ή με την ανάποδη ? :flipout:

...έεεεεεεεεελα "Βασιλιά του Διαδικτύου" που δεν ξέρεις...και καλάαααααα:twoguns: :twoguns: :twoguns: ...