CD Player

Να δω Bluesky με καλώδιο ρεύματος αναβαθμισμένο από Μανώλο (-bye- ), και τι στον κόσμο!
:flipout: :flipout: :flipout:

...έχει γίνει ΚΑΙ αυτό...από κάποιον φίλο...άσε καλύτερα να μη σού πω τι έγινε μετά την αναβάθμιση...μόνο για γέλια δεν είναι για όσους έχουν ξοδέψει αρκετά χρήματα για πηγή...:flipout: :flipout: :flipout:

...έχει γίνει ΚΑΙ αυτό...από κάποιον φίλο...άσε καλύτερα να μη σού πω τι έγινε μετά την αναβάθμιση...μόνο για γέλια δεν είναι για όσους έχουν ξοδέψει αρκετά χρήματα για πηγή...:flipout: :flipout: :flipout:

Θα με κάνεις να του τηλεφωνήσω...Για γράψε ρε Μανώλη εντυπώσεις γιατί θα σαλτάρουμε τελείως...Τι να πω...

...και κάτι άλλο αρκετά σημαντικό για όσους πετάξουν στην άκρη τις όποιες προκαταλήψεις τους και μπουν στον "κόπο" να κάνουν μια ακροασούλα με το εν λόγω player...ΠΡΟΣΟΧΗ στο "VOLUME CONTROL" του τηλεχειριστηρίου του BLUE SKY...πρέπει να το έχετε στο μέγιστο και να "παίζετε" με το VOLUME CONTROL του ενισχυτή...σε αντίθετη περίπτωση θα ακούτε τα πάντα μισά...:grinning-smiley-043

Θα με κάνεις να του τηλεφωνήσω...Για γράψε ρε Μανώλη εντυπώσεις γιατί θα σαλτάρουμε τελείως...Τι να πω...

...δεν κατάλαβες καλά...δεν μιλάω για τον φίλο σου τον Μανωλάκη, αλλά για δικό μου φίλο που ασχολείται με αναβαθμίσεις...:violent-smiley-030:

Στέργιε πάρε το μπλέ ουρανό τοιυ πεθερού τσέκαρε την φάση και ρίξε κανένα σύνθημα γιατί θα τρελαθούμε άσε που η γυναίκα μου θα με διώξει αν παρκάρω άλλο ένα μηχάνημα στο σπίτι.

angelo...αν της πεις ότι το νέο μηχάνημα είναι ν φορές φθηνότερο από αυτό που έχεις και ότι θα βγάλεις και χρήματα αν το πουλήσεις, να δεις που δεν θα βγάλει άχνα...:slapface:

Eδω και μερικες μερες χρησιμοποιω σαν transport Sony dvp 7700,ο ηχος του ειναι αρκετα καλος περισσοτερα σε μερικες μερες Βεβαια το συγκεκριμενο αγορασμενο μεταχειρισμενο,δεν μοιαζει και πολυ με το bluesky κατασκευαστικα ,μαλλον το αντιθετο θα ελεγα

Τι να πω guru με βλέπω αύριο να τρέχω Μαρούσι ........... και μετά για καλώδια ..... ντιούιδες στα γεράματα.
Πρώτα πεθαίνει ο άνθρωπος και μετά το χούι

...αν εννοείς για καλώδιο ρεύματος, μην κάνεις καμία αλλαγή, τουλάχιστον αρχικά...άστο να παίξει αρκετές ώρες στην αρχή για στρώσιμο (θέλει αρκετό...), και μετά βλέπεις...αλλά για 35 Ευρώ μηχάνημα τι να λέμε τώρα...άκουσέ το και περιμένω απόψεις (...έστω και από την πρώτη νότα...αν και όπως είπα θα αλλάξει πάααααααααααρα πολύ μετά από αρκετές ώρες...εννοείται προς το καλύτερο...):music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005:

Οπως ανέφερα καί πιο πάνω το μηχάνημα αυτό το έχω πρίν τα Χριστούγεννα καί μου έκανε κατάπληξη το πως παίζει.Μεγαλύτερη ανάλυση ,μεγαλύτερα σώματα καί βαθύτερο μπάσο απο το sony cdr 33w.Mάλιστα σε ένα κομμάτι κυριολεκτικά λαχτάρησα απο το ΒΑΘΥ μπάσο που έβγαλε.Παίζει δε καλύτερα χωρίς κανένα αποσβεστικό .Σε μένα κάθεται πάνω στο Σονυ χωρις να παρεμβάλεται τίποτε.Του έβαλα πατάκια ρεντέκο ,ΑRT Q Dampers καί παίζει καλύτερα σκέτο.Υποψία οτι παίζει καλύτερα με ένα κομμάτι γρανίτη 5x5 εκ.κολλημμένο σε χοντρό φύλλο φελλού που είχα ,τοποθετημένο πάνω απο το τρανσπόρτ του (!).Συμφωνώ απόλυτα με τον guru.Καί κάτι άσχετο: Για να δοκιμάσετε τα ρεύματα των ενισχυτών σας καί γενικότερα τα μπάσα των μηχανημάτων σας ακούστε τα δυνατά με το cd των Public Image Limited ,Second edition.

Αυτό που κυκλοφορεί τώρα στο καρφουρ είναι το 865 το έχει ακούσει κανείς Ελπίζω να μην είναι χειρότερο.
Βέβαια μου κάνει εντύπωση πως μια Philips μια Sony κλπ με τόση τεχνολογία και με υψηλότερη τιμή δεν έχουν εξίσου καλό ήχο. Ή μήπως έχουν ???
Για τσεκάρετε ρε παιδια το 5900 ή το 3005 3010 κλπ Philips (με σωστή φάση)
Δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει ο ΚΙνέζος που δεν μπορούν οι γίγαντες της τεχνολογίας. Και να πω οτι τη φυλάνε για να πουλάνε αμιγώς cd players .......δεν παιζει κάτι τέτοιο Τα κομμάτια που πουλιούνται διεθνώς είναι αστεία σε σχέση με τα dvds . . .

Παίδες πιστέυω πως έχεται καταλάβει από καιρό πως εδώ μέσα δεν γράφουμε για να πείσουμε κανένα.
Ούτε γράφει ο καθείς για να δούνε οι υπόλοιποι ποιός είναι ο εξυπνότερος...
Παρακαλώ σεβαστείτε τους συνομιλητές σας.
Επίσης σεβαστείτε το απλούστερο.
Δηλαδή την κατάθεση άποψης.

Ειρωνικές ατάκες και συμπεριφορές απλά βλάπτουν τα ίδια τα μέλη και τους επισκέπτες, καθώς βάζουν φρένο στην άυξηση των κατατιθεμένων εμπειριών.-
Άρα βάζουν φρένο στην γνώση και στις πιθανές επιλογές διάφορων μηχανών.

Για να μην σας τα πρήζω, νομίζω πως πλέον κανείς δεν αγοράζει επειδή είπε κάποιος κάτι σε ένα avclub.
Οι πιό πολλοί δοκιμάζουν και καλά κάνουν.
Μάλιστα για ένα τέτοιο πάμφθηνο προιόν νομίζω πως δεν γεννάται ζήτημα...

Ευχαριστώ και συγνώμη για την παρέμβαση.

Πλάκα - πλάκα και 'γω πήρα ένα united από το media markt με 36 ευρώ (!) και το χρησιμοποιώ σαν transport με το dac της creek, αντί του Denon 3800 που πωλείται.

Το united ως transport παίζει καλύτερα από το denon (πίκρα).. Σαν cd όχι.

Οι μηχανισμοί dvd rom έχουν μεγαλύτερο accurate ανάγνωσης και δεν είναι καθόλου ανεκτικοί σε σφάλματα ανάγνωσης όπως οι παλαιότεροι μηχανισμοί cd.

Γι'αυτό και σαν transport τουλάχιστον σκίζουν..

Για όποιους θυμούνται την πλάκα που είχε πάθει ο Κώστας Τσαρουχάς όταν είχε αντικαταστήσει το πανάκριβο Micromega transport που είχε με το Tascam που χρησιμοποιεί μηχανισμό cdrom.

Το μόνο πρόβλημα με τους μηχανισμούς dvd rom είναι ότι δεν έχουν αντοχή στο χρόνο.

Από την άλλη οι σημερινοί τελεστικοί και τα dac ενσωματώνονται στο ίδιο chipset, το οποίο λόγω μηδενικών αποστάσεων μεταξύ των υλικών που περιέχει παίζει εξαιρετικά και είναι πάμφθηνο.

Μπορεί το εν λόγω DVD (bluesky) να χρησιμοποιεί κάποιο τέτοιο chipset.

Όσοι έχετε ξεχωριστό σετ transport-dac δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα φθηνό dvd στην θέση του transport και θα με θυμηθείτε..

Last edited:
Κι αν δεν γίνει σήμερα το θαύμα, θα γίνει αύριο .
Οπως ακριβώς το είχαμε προβλέψει παλαιότερα , πριν περίπου 3-4 χρόνια , όχι πολλά. Φανταστείτε τι έχουν να ακούσουν τα αυτιά μας μεθαύριιο.

Απάντηση: Re: CD Player

Τι να πω guru με βλέπω αύριο να τρέχω Μαρούσι ........... και μετά για καλώδια ..... ντιούιδες στα γεράματα.
Πρώτα πεθαίνει ο άνθρωπος και μετά το χούι

Καλύτερα ντιούης στα γεράματα , παρά τίποτα άλλο .

Για να στο λέω , στο λέω γιατί μάλλον είμαι μεγαλύτερος από εσένα, είμαι και ντιούης,

Re: Απάντηση: CD Player

Οπως ανέφερα καί πιο πάνω το μηχάνημα αυτό το έχω πρίν τα Χριστούγεννα καί μου έκανε κατάπληξη το πως παίζει.Μεγαλύτερη ανάλυση ,μεγαλύτερα σώματα καί βαθύτερο μπάσο απο το sony cdr 33w.Mάλιστα σε ένα κομμάτι κυριολεκτικά λαχτάρησα απο το ΒΑΘΥ μπάσο που έβγαλε.Παίζει δε καλύτερα χωρίς κανένα αποσβεστικό .Σε μένα κάθεται πάνω στο Σονυ χωρις να παρεμβάλεται τίποτε.Του έβαλα πατάκια ρεντέκο ,ΑRT Q Dampers καί παίζει καλύτερα σκέτο.Υποψία οτι παίζει καλύτερα με ένα κομμάτι γρανίτη 5x5 εκ.κολλημμένο σε χοντρό φύλλο φελλού που είχα ,τοποθετημένο πάνω απο το τρανσπόρτ του (!).Συμφωνώ απόλυτα με τον guru.Καί κάτι άσχετο: Για να δοκιμάσετε τα ρεύματα των ενισχυτών σας καί γενικότερα τα μπάσα των μηχανημάτων σας ακούστε τα δυνατά με το cd των Public Image Limited ,Second edition.

...Θωμά...δοκίμασε να βάλεις ένα σφουγγάρι (...π.χ. αυτά τα γκρι που έχουν περίπου 5-10cm πάχος...) κάτω από το BLUE SKY...και βγάλε το καπάκι του μηχανήματος...πολύ καλύτερα έτσι...try it...:award:

Δηλαδή φιλοι συνφορουμιτες για να καταλάβω. :confused: :confused:

Αν αγοράσω ένα φτηνο DVD Player των 50 € για transport και το DAC1 της Benchmark για DAC αυτό θα αποδώσει καλύτερα από ένα CD Player των 1100 - 1200 € όπως ένα Musical Fidelity, Naim, Arcam, Rega, Quad και άλλα ? ? ? ?

:eek: :eek: - :flipout: :flipout: - :bang: :bang: - :speechless-smiley-0 :speechless-smiley-0

Bart.