CD Player

Αυτη την στιγμη δεν υπαρχει πουθενα αυτο το μηχανακι.Πηγα χθες στο καρφουρ και δεν υπαρχει ουτε δειγμα!!!
Ξερει κανεις που μπορω να το βρω????
Στεργιε κανενα νεο????

guru το 865 το έχεις ακούσει ή υποθέτεις οτι είναι "τουλάχιστον εξίσου πολύ καλό" ?
κανείς άλλος το έχει ακούσει (με σωστή φάση) ?

Απάντηση: Re: CD Player

Αυτη την στιγμη δεν υπαρχει πουθενα αυτο το μηχανακι.Πηγα χθες στο καρφουρ και δεν υπαρχει ουτε δειγμα!!!
Ξερει κανεις που μπορω να το βρω????
Στεργιε κανενα νεο????

Ελπίζω να κάνω ένα τεστάκι σήμερα...

guru το 865 το έχεις ακούσει?...

...εννοείται...ποτέ δεν αναφέρομαι υποθετικά...αν δεν βρείτε το 855, πάρτε το 865...αν θέλετε, μπορώ να ρωτήσω και φίλο μου που βρίσκεται Πάτρα (πήρε ένα 855 την περασμένη βδομάδα από το εκεί Carrefour) να πάει να τσεκάρει μήπως υπάρχουν ακόμα μερικά κομμάτια...;)

Φοβάμαι μήπως δεν προλάβω να πάρω εγώ κανενα ......... στο κατάστημα των Αμπελοκήπων είχε καμια δεκαριά 865

το δικό μου πάντως δεν κελαιδάει ουτε απο την μια ούτε απ την άλλη... Ισως βεβαια να ειναι και υποκειμένικό ή τι να πω.... περι όρέξεως κολοκυθόπιτα...

Φοβάμαι μήπως δεν προλάβω να πάρω εγώ κανενα ......... στο κατάστημα των Αμπελοκήπων είχε καμια δεκαριά 865

Ευχαριστω πολυ !!!
Παντως απο μενα μην φοβασαι!!!Βαριεμαι να ανεβαινω απο Πειραια-bye-

Οσα ανέφερα παραπάνω αφορούν το BLUESKY 865 .Καμμία πρόταση για φτηνό ,λεπτομερές ,γλυκό λαμπάτο DAC υπάρχει;

Οσα ανέφερα παραπάνω αφορούν το BLUESKY 865 .Καμμία πρόταση για φτηνό ,λεπτομερές ,γλυκό λαμπάτο DAC για το Blue sky υπάρχει;

Αν υπηρχε τετοια συσκευη θα την ειχαν ανακαλυψει αλλοι πριν απο εσενα.Εκτος και αν ειναι special edition για την Ελλαδα.
Μπορει μια συσκευη που κοστιζει 30 ευρω να ακουγεται τελεια στα αυτια μας αλλα τοτε πιστευω ειναι πιο πιθανο να μην ξερουμε να ακουμε σωστα απο το να εχουμε την ευκαιρια της χιλιετιας.

Last edited:
Δεν ξύνει απολύτως τίποτε.Ο ήχος του είναι πολύ καλός ,αν δε βάλεις καί το θέμα της τιμής του τότε παίζει περίφημα.Πάντα οι εντυπώσεις μου είναι σε σχέση με το σονυ cdr 33 W που χρησιμοποιούσα ως player.To αγόρασα απο τύχη μόνο καί μόνο για να στρώσω τα νέα καλώδια ηχείων μου που αγόρασα τα Χριστούγεννα.Παρεμπιπτόντως είχα καί μερικά interconnects που μου έστειλαν φίλοι καί ο αντιπρόσωπος των καλωδίων .Οι συνδυασμοί των καλωδίων ήταν πολλοί καί άν καί άστρωτο οδηγούσαν στο ίδιο αποτέλεσμα.Αν ζητώ ένα DAC είναι γιατί λόγω της τιμής του μπορεί κανείς να δοκιμάσει για το κάτι καλύτερο καί οχι γιατί δεν παίζει καλά.Κατα την γνώμη μου δίνει καλό μπάσο ,καλή λεπτομέρεια καί αυτό που εκτιμώ είναι οι αρμονικές του.Τα χαρακτηριστικά του ήχου που ζητω απο το DAC είναι αυτά που ζητώ πάντα απο τα μηχανήματά μου.Δεν ανακάλυψα την Αμερική.Ομως επειδή το είδα σαν ευκαιρία ,επειδή έχω μάθει πολλα απο το φόρουμ καί σας ευχαριστώ ,θεώρησα χρέος μου να σας μεταφέρω την εμπειρία μου .Νομίζω οτι με την ταχύτητα εξελίξεως των ψηφιακών καί με την απαράδεκτη ποιότητα εγγραφής των cds της ευρείας αγοράς δεν πρέπει να ξοδεύονται χρήματα άσκοπα.Ελάχιστες διαφορές κοστίζουν δυσανάλογα ποσά.Αυτά.

...ειναι πιο πιθανο να μην ξερουμε να ακουμε σωστα απο το να εχουμε την ευκαιρια της χιλιετιας...

...κι άλλη "ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ"...!!!!!

guru παρά είσαι σίγουρος για το "μπλε-ουρανό"......
Αν τα μηχανήματα των 30 ευρώ παίζουν τόσο καλά τότε γιατί όλοι οι άλλοι ασχολούνται για να βγάλουν μηχανήματα από 10πλάσια τιμή κ πάνω ???
Άντε να δεχτώ ότι το bluesky παίζει ανάλογα με ένα μηχάνημα 150-200 το πολύ, από εκεί κ πέρα το χάος...
Από την άλλη δίνεις 100-150 ευρώ κ αγοράζεις μεταχειρισμένο πχ. marantz cd63 !

Η αλήθεια είναι ότι δεν αντέχει στη λογική το πώς μπορεί μία συσκευή των 35 ευρώ (ας δεχθώ, ότι μπορεί να πωλείται τόσο λόγω της μαζικότατης παραγωγής της και της ευτελέστατης εμφάνισής της και ότι άλλος κατασκευασής, με καλύτερο κουτί θα την κοστολογούσε 3πλάσια-4πλάσια) η οποία έχει την ίδια φιλοσοφία κατασκευής με συσκευές των 1000ευρώ. Να το δεχθώ στον t-amp που είναι εντελώς διαφορετικής κλάσης λειτουργίας με τους ενισχυτές που συγκρίνεται. Για την περίπτωση όμως του bluesky, μου φαίνεται παράλογο. Όχι ασφαλώς και αδύνατο, τα αυτιά μας είναι ο τελικός κριτής. Όμως φοριέται πολύ τελευταίως αυτό το "φονεύς γιγάντων" που στο τέλος θα καταλήξουμε με περισσότερους φονείς και λιγότερους γίγαντες.

Παιδιά, πριν φύγω για τη δουλειά το σύνδεσα στο σύστημα και το άφησα να παίζει...

Μου ακούστηκε καλό.
Ίσως...αρκετά καλό.
Σίγουρα απίστευτο για τα 35 ευρώ που κοστίζει.

Υπάρχει όντως σοβαρό θέμα.

Το απόγευμα θα κάνω ένα mini-review.