Το DSD στην καλύτερη περίπτωση θα είχε κάποιο ενδιαφερον σαν ένας απλός μετατροπέας αναλογικών masters tapes σε digital format, με την προϋπόθεση αυτή η μετατροπή να γίνεται δίχως το σήμα να περνάει από κάποιο στάδιο πρόσθετης "βελτίωσης" / επεξεργασίας μέσω DSP.
Ρε παιδια οσοι εχουμε και απο τα δυο μεσα και ακουμε, και οι περισσοτεροι υποστηριζουμε το πικαπ εχουμε καποιον λογο να το κανουμε? Οσον αφορα τους τιτλους υπαρχουν καινουριοι και παρα πολλοι μαλιστα.
Ξερετε ποσους γνωριζω που ηταν πολεμιοι του αναλογικου και μολις ακουσαν καποιο καλοστημενο συστημα αλλαξαν αποψη? τελος παντων δεν νομιζω οτι αυτη η συζητηση μπορει ποτε να καταληξει καπου. Ολες οι αποψεις δεκτες...
Deminio;559055 said:.... διότι όπως καταλαβαίνετε είναι αδύνατον να ξαναγυρίσουμε στο βινύλιο ......
+1 Μόνο που δέν χρειάζεται κανείς να φτάσει σε στρατόσφαιρικές τιμές για να απολαύσει.Γυρω στο χιλιαρικάκι οι διαφορές είναι πλέον προφανείς.
Δε με λες, εγώ που βρίσκω βινύλια καινούρια στην τιμή του CD ή και χαμηλότερη, πέτυχα την κότα με τα χρυσά αυγά;
Να λέμε τη γνώμη μας είπαμε, όχι να κάνουμε παραπληροφόρηση...
Χμ.. θα έλεγα ότι το θέλει το ταληράκι του για να ξεχάσω τα CD μου για αρκετό καιρό... Μακάρι να ψηθώ λίγο ακόμα....να χτυπήσω ένα καλό πικάπ αν και αυτό που έχω παίζει μια χαρα για τα χρήματά του . Παιδιά ακούω πχ Diana Krall Τhe Girl In The Other Room σε βινύλο (project-bens ace) και μετά σε CD και παίζουν μουσικότατα και ευκρινέστατα και τα δύο - πιο να πρωτοβάλω ... ! Τόσο καλά μηχανήματα έχω ?
θα έχεις τα "άπαντα" της μουσικης σε σκληρούς δίσκους και θα λαχταράς την ημέρα που θα βρεις το χρόνο να επισκεφτείς το Λουκά Στεφανίδη για βινύλια. Μην το γελάτε καθόλου !!!
Tell me your source... ! Ζητώ συγνώμη, όσες φορές κατέβηκα σε βινυλιάδικα στην Αθήνα ακούω 30 οι Zeppelin, 30 οι Beatles και βάλε...
πάντως εγώ θα σας πω το εξής:
sony 50es με behringer ultramatch κόντρα σε td160 με smeIII και dyna 17d3 σε phono arcam μοντίφα Λαζάρου
στο πρώτο remaster γιαπωνέζικο 2006 και στο άλλο ελληνικής εγγραφής κόπια από το 1972
θέλετε να σας πω ποιό καθάρισε το άλλο ...στεγνά ?
ή θα το βρείτε μόνοι σας ?
αν είναι να δώσετε 30 γιά παλιές κόπιες γιατί δεν δίνετε 30 γιά ποιοτικές επανεκδόσεις και σε καλό βινύλιο ?
πάντως εγώ θα σας πω το εξής:
sony 50es με behringer ultramatch κόντρα σε td160 με smeIII και dyna 17d3 σε phono arcam μοντίφα Λαζάρου
στο πρώτο remaster γιαπωνέζικο 2006 και στο άλλο ελληνικής εγγραφής κόπια από το 1972
θέλετε να σας πω ποιό καθάρισε το άλλο ...στεγνά ?
ή θα το βρείτε μόνοι σας ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.