CDM 12

Σε ποια μαγαζιά; Ρωτάω γιατί κατά καιρούς σκέπτομαι νʼ αγοράσω έναν μηχανισμό για το δικό μου CD player ως ανταλλακτικό. Πρόκειται για το primare 30.2 το οποίο φοράει Sony. Δεν ξέρω όμως αν οι μηχανισμοί που φοράνε γενικά τα μηχανήματα είναι οι ίδιοι ακριβώς με αυτούς που πουλάνε στα μαγαζιά ή είναι ειδικές εκδόσεις;

Αν δεις ο δικος μου ειναι μικροτερος..βεβαια αυτος που μου δειχνεις μπορει τελικα να φοραει ακριβως τα ιδια πραγματα (κεφαλη-μοτερακια) με τον δικο μου .Το θεμα ειναι πως μπορει κανεις να δει αν αυτος που μου δειχνεις κανει,ωστε να μην αγοραστει αδικα .Ξερεις τιμη??
Για δες τον δικο μου

http://www.pict.com/view/1021947/0/img0108

εχουν αρκετα κοινα σημεια ομως...

Last edited:
Στελιο,σε μαγαζια ηλεκτρονικων ,βρηκα και στην αγια παρασκευη,αλλα και στον Γκαγκα στα κατω πατησια νιρβανα (τηλ 210 8320208).Το θεμα ειναι βεβαια αν ειναι ιδιοι μ αυτους που φορουν τα cd μας,φοβαμαι οτι ειν αντιγραφα..δεν ξερω..
Εσυ ομως αφου οπως λες ειναι sony,ισως μπορεσεις να τον βρεις μεσω sony service,για ψαξτο

Τοχω ανοίξει το CD και έχω δει τον τύπο του μηχανισμού , Αν θυμάμαι καλά είχα βρει και το λέιζερ σε κάποια ιντερνετικα μαγαζιά ακόμα και δω στην Ελλάδα.
Αλλά κόλλησα και δεν αγόρασα τίποτα γιατί στο προσπεκτ του γράφει μηχανισμός SONY OEM. Όταν ένα εξάρτημα έχει τον χαρακτηρισμό OEM τι ακριβώς σημαίνει; Μήπως είναι ειδική παραγγελιά για την συγκεκριμένη εταιρία;

Απάντηση: Re: CDM 12

Στελιο,σε μαγαζια ηλεκτρονικων ,βρηκα και στην αγια παρασκευη,αλλα και στον Γκαγκα στα κατω πατησια νιρβανα (τηλ 210 8320208).Το θεμα ειναι βεβαια αν ειναι ιδιοι μ αυτους που φορουν τα cd μας,φοβαμαι οτι ειν αντιγραφα..δεν ξερω..
Εσυ ομως αφου οπως λες ειναι sony,ισως μπορεσεις να τον βρεις μεσω sony service,για ψαξτο
Αγια Παρασκευή που λες;;

Ρε παιδιά το μόνο πρόβλημα του μηχανισμού είναι να ταιριάζει χωροθετικά στο σασί μας ? Δηλαδή θεωρητικά οποιοσδήποτε μηχανισμός μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε "γυμνό" κύκλωμα dac ?

Απάντηση: Re: CDM 12

Ρε παιδιά το μόνο πρόβλημα του μηχανισμού είναι να ταιριάζει χωροθετικά στο σασί μας ? Δηλαδή θεωρητικά οποιοσδήποτε μηχανισμός μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε "γυμνό" κύκλωμα dac ?

Οχι βεβαια !! οταν λεμε μηχανισμο,ενοουμε πως ψαχνουμε σε μαρφη ανταλλακτικου,ολοκληρο τον μηχανισμο αναγνωσης του cd μας,γιατι ο δικος μας εχει πλεον προβλημα.Ενα cd player,εκτος απο dac,εχει και το συστημα ελεγχου του cd (πληκτρα play stop κλπ ) καθως και το display.Φυσικα καθε cd player εχει διαφορετικο συστημα οδηγησης κι αναγνωσης (εκτος απο ορισμενα μηχανηματα που τυχαινει να φορανε τον ΙΔΙΟ μηχανισμο)