CDP + Pro

Κατεφερα και πηρα την αντιπροσωπεια στην Κυπρο! οποταν μπορω να δουλεψω και λιγο περισσοτερο το χομπυ μου, ετσι σιγα σιγα αποφασισα να φτιαξω ενα ντεμο δωματιο. Μιας και ορισμενοι ειχατε αυτο το προ η εκδοση με το phono amp τι λεει? το εχει δοκιμασει καποιος?

Επισης μ αρεσε πολυ το πιο μεγαλο αδερφακι με ξεχωριστο τροφοδοτικο και αλλα καλουδια το εχει καποιος εδω?

Κατεφερα και πηρα την αντιπροσωπεια στην Κυπρο! οποταν μπορω να δουλεψω και λιγο περισσοτερο το χομπυ μου, ετσι σιγα σιγα αποφασισα να φτιαξω ενα ντεμο δωματιο. Μιας και ορισμενοι ειχατε αυτο το προ η εκδοση με το phono amp τι λεει? το εχει δοκιμασει καποιος?

Επισης μ αρεσε πολυ το πιο μεγαλο αδερφακι με ξεχωριστο τροφοδοτικο και αλλα καλουδια το εχει καποιος εδω?

Να σου φερω εναν Krell KAV-300i με σπασμενο το ενα RCA να το φτιαξεις???
(πλακιτσα)

Καλες δουλειες ;)

Να σου φερω εναν Krell KAV-300i με σπασμενο το ενα RCA να το φτιαξεις???
(πλακιτσα)

Καλες δουλειες ;)

:flipout::flipout::flipout: περνεις ακομη ενα με τα μεταφορικα που πεζει να πληρωνες!

Σας ευχαριστω παιδια!

Μακαρι... αμα ηταν τοσο φτηνος θα ειχα δικο μου!!! (Ο αλλος ειναι ενος Κυπραιου θειου μου :p )

Aν έχεις καταλήξει ότι σίγουρα θα πάρεις Krell πρό τότε θα σου συνηστούσα
να τον ακούσεις με το 505.
Η σύνδεση cast που χρησιμοποιεί η Krell είναι απλά μακράν των υπολοίπων (Rca, XLR) όσο καλό καλώδιο και να βάλεις.
Εαν πάλι πας σε κάτι άλλο ένα Εsoteric είναι μονόδρομος ΙΜΗΟ.

Σωστό αλλά αν πας σε κρελ προ + πηγή, αναγκαστικά να πας και σε τελικό Κρελ!

Αλλιώς να φροντίσεις να πάρεις πηγή από αυτούς που επί σειρά ετών κατασκευάζουν μόνο πηγές, κάτι ξέρουν παραπάνω.-bye-

Σωστό αλλά αν πας σε κρελ προ + πηγή, αναγκαστικά να πας και σε τελικό Κρελ!

Αλλιώς να φροντίσεις να πάρεις πηγή από αυτούς που επί σειρά ετών κατασκευάζουν μόνο πηγές, κάτι ξέρουν παραπάνω.-bye-

Tελικους προς το παρων δεν θελω να αλλαξω, πιστευω οτι αν γινει σωστη επιλογη προ και πηγης εχοντας ηδη καλα ηχεια θα αντεπεξελθουν και οι ενισχυτες.

μαλλον παμε για πηγη απ τους ειδικους μαλλον κατι θα ξερουν και αυτοι με τοσα χρονια επιτυχιας -bye-

Παραγγειλα ενα SPL-05 για ντεμο, δεν τον εχω ακουσει αλλα απ οτι γραφετε ειναι δυνατο μηχανηματακι

Να μας γράψεις εντυπώσεις...
(αντιπρόσωπος μέν αλλά με τέτοια μηχανήματα δεν υπάρχει περίπτωση νάρθεις σε δύσκολη θέση και να μην μπορείς να γράψεις μερικά πράγματα...)

Ο καλος αντιπροσωπος πρεπει να λεει και τα καλα και τα κακα!