CEC.Παλιές αγάπες.

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,261
Μια ιστορική εταιρεία.Ιρύθηκε το 1954 στο Τόκυο και συνεχίζει μέχρι και σήμερα δυναμικά.
Γνώρισα απο κοντά τον θαυμάσιο ψηφιακό οδηγό της με...ιμάντα-εγκαταστημένος περίπου για 15 χρόνια σε ράκ φίλου ναυτικού- κι ο οποίος συνεχίζει να παράγεται βελτιωμένος ακόμα.Πάντα ήταν μια εταιρεία που σεβόμουν.
Αντιπροσωπεύεται στην χώρα μας,αλλά σπανιότατα ακούμε για τα προϊόντα της -πόσον μάλλον να τα ακούσουμε κυριολεκτικά.

tl_ox.jpg

main-image(1).gif

http://www.cec-web.co.jp

Ξέρεις πόσες αξιόλογες εταιρίες υπάρχουν και που επειδή δεν έχουν
αντιπροσώπους εδώ στην Ελλάδα δεν τις μαθαίνουμε ποτέ ή αν είναι
ήδη γνωστές απορούμε τι κάνουν και αν βγάζουν νέα προιόντα?!

Πριν λίγο καιρό διάβασα στο High Fidelity οτι η εταιρεία που ανέπτυξε τον οδηγό CD με ιμάντα είναι η Burmester (και μάλιστα ο ίδιος ο Dieter Burmester προσωπικά) τη στιγμή που η ίδια η Burmester γράφει οτι η ανάπτυξη έγινε σε συνεργασία με την C.E.C.

Και μιά μικρή λεπτομέρεια: Τα μεγάλα transport της Burmester έχουν πολλαπλάσιο κόστος από τα TL2, TL1 και TL0 της C.E.C.

Απάντηση: Re: CEC.Παλιές αγάπες.

Πριν λίγο καιρό διάβασα στο High Fidelity οτι η εταιρεία που ανέπτυξε τον οδηγό CD με ιμάντα είναι η Burmester (και μάλιστα ο ίδιος ο Dieter Burmester προσωπικά) τη στιγμή που η ίδια η Burmester γράφει οτι η ανάπτυξη έγινε σε συνεργασία με την C.E.C.

Και μιά μικρή λεπτομέρεια: Τα μεγάλα transport της Burmester έχουν πολλαπλάσιο κόστος από τα TL2, TL1 και TL0 της C.E.C.

Δηλαδή:
"κοίταξε εγώ θα σου δώσω τους μηχανισμούς, εσύ θα τους βάλεις στα μηχανάκια σου και θα ζητάς ότι σου κατέβει, και θα μου δίνεις ένα 20 τοις εκατό...!

Καλό μου ακούγεται...

Δηλαδή:
"κοίταξε εγώ θα σου δώσω τους μηχανισμούς, εσύ θα τους βάλεις στα μηχανάκια σου και θα ζητάς ότι σου κατέβει, και θα μου δίνεις ένα 20 τοις εκατό...!

Καλό μου ακούγεται...
tα player της burmester που εχουν μηχανισμο με ιμαντα ξεκιναν απο 12500euro

Είχα κάποια στιγμή το ολοκληρωμένο player TL51XR σπίτι μου.

Και σαν Player, αλλά και σαν transport ήταν απίθανο.
Με δεδομένο ότι οι διαφορές στις πηγές είναι γενικά μικρές, το CEC χωρίς να χάσει πουθενά σε ανάλυση (ίσα-ίσα), είχε μια πιο ανθρώπινη-αναλογική χροια.
Επίσης η εικόνα του ήταν πιο ακριβής, και επίσης έγραφε πολύ καλά και σε ύψος.

tα player της burmester που εχουν μηχανισμο με ιμαντα ξεκιναν απο 12500euro

Και μετά από μερικά χρόνια να ψάχνουμε να βρούμε ιμάντες να αντικαταστήσουμε όπως στα πικάπ; ;) Ασε δεν λέει...