Cerwin vega xls 12 να τα πάρω;

dragonas

New member
30 April 2008
44
Καλησπέρα συνάδελφοι (στην τρέλα ).σκεφτομαι την αγορά του ηχειου του τίτλου και επειδή δεν υπάρχει δυνατότητα ακροασης σκέφτηκα μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει.Χωρος 24 τμ ,μουσική hard rock heavy metal ,ενισχυτες Τσακιριδης απολλων με 6550 και προ ομοσταυλος θαλεια.τα παρόντα ηχεια είναι audio physic spark3 που το μόνο που τους λείπει είναι το grand slam στις μποτες.εχει κανείς άποψη επί του θέματος ;

Μεγαλο το ρισκο αν δεν μπορεις να τα ακουσεις και ειδικα οταν τα υπαρχοντα ηχεια σου ειναι τελειως διαφορετικης φιλοσοφιας. Επιπροσθετα,δεν ξερω τι θα κανει ο ενισχυτης σου με αυτα.Περιπτωση να ''φορτωσεις'' χαμηλο στον χωρο με προσθηκη sub υπαρχει?
Ισως ειναι μικροτερο ρισκο.
Παντως,οχι πως σημαινει κατι αυτο,προσωπικα μιλωντας,ειμαι κατοχος των xls 215 και δεν τα αλλαζω με τιποτα:) Ο Νακας δεν εχει τιποτα να ακουσεις φανταζομαι...

Πολύ καλά φανταστηκες μόνο με παραγγελία και μετά από ένα μηνα.για το sub το σκέφτηκα αλλά είμαι παντελώς άσχετος με τα sub και τα φοβάμαι. Αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάτι παρόμοιο για τον γάμο τον audio physic με sub ας μου πει τις εντυπώσεις του

Δυσκολα τα πραγματα... Και να εχει καποιος δοκιμασει τον συνδιασμο,δεν μπορεις να εχεις ασφαλη συμπερασματα,αφου η επιδραση του χωρου ακομα και σε ιδια setup τα διαφοροποιει δραματικα. Ισως να δοκιμαζες καποιο-α sub στο δικο σου χωρο και βλεπεις...
Οσον αφορα την ακροαση των wega,ευχαριστως να ακουσεις σε μενα τα 215,αλλα (ειδικα στο χαμηλο) δεν νομιζω να εχουν πολλες ομοιοτητες με τα 12αρια. Οπως και ναχει,μην βιαστεις,καλη τυχη:)

Σε ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις όντως το να ακούσω τα 215 δεν νομίζω πως θα μου ήταν χρήσιμο.θα προσπαθήσω να δοκιμάσω κανένα sub στον χώρο μου και βλέπουμε

To μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι ο Yamaha RX-797 δεν σήκωνε αρκετό ρεύμα για τα VE-12. Αν έχεις όρεξη να κουβαλάς και ενισχυτές, είσαι ευπρόσδεκτος για δοκιμή (αλλά από Οκτώβρη, γιατί παίζει διάβασμα τώρα).
Εμένα με καλύπτουν, αλλά γλυκοκοιτάζω και γω τα 215... :2thumb22sup: